Şimdi Ara

Geceleri uyuyabilmek için ilaç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
26.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Kadeh viski buzsuz kolasiz... Scotch whisky tavsiye ederim. Hem zengin olmus hissiyatida verir, robdesambr falan giyip icersen...
    Saka bi yana aile hekimine gitmelisin yada psikiyatr...
    Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi otu uyku getirir. zararsız ve alışkanlık yapmayan bir ot.
    latincesi valerian
    uyumak için ilaç kullanmak sonu iyi değildir. Kullanmayın.
  • Sana, tüm vücudunu düzene sokacak, yemeni içmeni uykunu cinselliğini herşeyini düzenleyecek reçete yazıyorum;

Spor salonuna yazılıyorsun. (Haftada 3 gün gideceksin salona, full body programı çıkart kendine kardiyo da ekle idman sonlarına)

Her sabah;
    Kilona göre 3-4 haşlanmış yumurta (sarısını 3 ten fazla yeme)
    2 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi,
    Balık yağı hapı
    Ginseng hapı (solgar'ın tavsiye ederim, bir kutuyu bitirince en az bir ay kullanma)

3 Öğün düzenli beslen (günlük vücut ağırlığının 1,5 katı proteini gram cinsinden tüket. 80 kiloysan 120 gr protein günlük)

Keçi boynuzu pekmezini ve ginseng hapını akşam yemekten sonra da al.

KESİNLİKLE İÇKİ VE SİGARA İÇME.

Bunları kendin daha da detaylandırabilirsin ben sana taslak olarak yazdım. Bu dediklerimi 2 ay düzenli yap sonucu kendin gör.

Özellikle antrenman günlerinde acayip yorulacağın için o günlerde çok daha rahat uykuya dalacaksın.

İlaç (kimyasal) son seçeneğin olsun. Yıllarca çareyi ilaçta arayıp, dermanı bu programda bulmuş biri olarak sana yazıyorum. Kolay gelsin.

• 7de uykum geliyo la millet ilaç alıyor uyumak için.Dün 7 de uyumuşum sabah 8de zor kalktım. Normalde 2-3 gibi uyurum sabah rahat kalkarım erken uyuyunca kalkmakda zorlanıyorum.
  • Tranko buskas

• zestat 15 mg ya da 30 ( reçeteli )
    sipraktin ( Reçetesiz )

danayı devirir
  • Bana da lazım. Anksiyete ve uyku sorunum var. Doktor atarax yazmıştı ama hiçbir işe yaramadı. Bir akrabamdan zolpidem getirtiyordum o çok iyiydi ama burada satılmıyor. Doktora gideceğim tekrar bakalım ne yazacak.

• Unisom. Bendeki yan etkileri uyandığımda hafif ağız kuruluğu ve biraz sersemlik. En son 6 lira idi bi sene önce falan

• o.aydınlı kullanıcısına yanıt
    Sipraktin uyutmasindan ziyade iş açıyormuş eger dogru ise alirim 56 kilodan yukariya cikamadim hiç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her gun aynı saatte uyumaya calıs. bi vakit sonra o saat gelmeden uykun gelmeye baslıyor. daha kolay uyuyup daha rahat kalkıyorsun
  • Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Yok gercekten soyledigin gibi olmuyor ben kucuklugumden beri geceleri ayaktayim bunu duzeltmem lazim artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Sipraktin uyutmasindan ziyade iş açıyormuş eger dogru ise alirim 56 kilodan yukariya cikamadim hiç
    açıyor ikisi de
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Reçetesiz alabiliyor muyuz.

• Valium
  • Haftada 4 gün Akşam 11 de çık, 45 dakka tempolu yürü. Yada koş. 1145te eve gel, duşu al, 12 de yat. Dene 1 hafta.

• Atarax.. yarıya bölüp içmen bile yeterli

• aynı sebepten dolayı ilk laroxyl işe yaramayınca atarax kullandım düzeldi ancak ataraxın yan etkileri çok rahatsız ediciydi.

• cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Reçetesiz ilaç lazım abi ya doktor gezmek istemiyorum sağlık ocağıda yazamaz
  • Parayı basıp melatonin alırsın veya yurtsışından gelen varsa getirsin yanında birisi , burda 60tb 185₺ yurtdışında max10-15$ .... yok pahalı dersen atarax veya allerset allerji ilacı kullan yarımla başlıyabilirsin... yok ben direk odun gibi yatmak istiyorum bıktım dersen basitinden unisom al uyursun , olmazsa unisom dm at daha kuvvetlisini söyleyelim

• Unisom en zararsız şekilde seni uyutacak olan. Eski nesil antihistamindir.Az dozları deneyerek başlamak lazım. Ciddi sersemlik yapabilir. Melatonin hormonu içeren destek ilaçlarıda kullanılabilir ama belki hormon dengesine etkisi olacağından çekinirim.
    Fakat uyku probleminin temelinde reddettiğin bir depresyon yatıyor olabilir.
    Bu yazdıklarım kendi görüşümdür. Asla tıbbi tavsiye değildir.
    Forumlarda sorunlarınıza çağre aramayın doktora gidin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.