Şimdi Ara

Geceleri internet var sabahlari gidip gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk baslarda modem kaynakli oldugunu modemin aşırı isinmasindan dolayi oldugunu dusunerek modemi buz dolabina koyup beklettigim bile oldu ama gene ayni sorunun devam ettigini anladim(bu arada sorun internetin gidip gidip gelmesi) sonra kablolardan kaynakli oldugunu dusunup yeni kablo taktim fakat sorun gene devam ediyordy her gun her 30 dakikada 25 dakikada bir internet kopup duruyordu ttneti aradim defalarca ariza kaydi diyip gecistirdiler son zamanlarda gece 12 den sonra internetin takir takir calistigini fark ettim ama ne yazikki sabahlari internet gidip gidip duruyor ttnet kaynaklimidir modem kaynaklimidir yoksa kablo kaynaklimidir bilmiyorum ama ttnet kaynakli oldugunu dusunuyorum boyle dusunmr sebebim ise modem ayni modem kablo ayni kablo sadece sabahlari gidip durmasi geceleri gelmesi hayri alamet degil bir kac kisinin gorusune gore yoğunluktan kaynaklanan bir hata (yersen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu bende yaşamaktayım modemini başka bir evde dene modemin bozuk olup olmadığını öyle anlarsın hattında sıkıntı olabilir hat değerlerini atarsan sevinirim dostum
  • Aynı sorunu bende yaşamaktayım modemini başka bir evde dene modemin bozuk olup olmadığını öyle anlarsın hattında sıkıntı olabilir hat değerlerini atarsan sevinirim dostum
  • Aynı sorun bende de var.Çözümü yok mu bunun ya?...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.