Şimdi Ara

Gecekondular hakkında ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet beyler ne düşünüyorsunuz bunlar devleti soyan kişilermidir

Yoksa zorunluluktan mı yapıyorlar

Bizim burda armutlu die bir yer war aslında arazi İTÜ nün ama bu kişiler gelip yerleşmiş

Her zaman olay oluyor ama benim içimi açıtan bu insanalrın hepsinin ewinde UYDU war yani bizde bile yok

Ama bunlarda war bu bazen kendimi kotu hissettiriyor hatta bazılarının arabaları Vw bora golf yada megane2 fln

Arada sırada eski merso lar bmw lerde goruyorum hyr ew parasına araba alıyorlarda ew nie almıyorlar

Ha bazısıda war bizim burası zengin gecekonducusuda bazısı war yiyecek ekmeği yok

Ama boleside war aynı şekilde işportacıda bu beni kararsız bırakıyor

Bakın geçenlerde bir partinin bir kadın bilmemnesinin mersedesi olmasına rağmen YEŞİL KARTI warmış

Ha diorumki bu fakir yada zorunluluktan gece konduda oturanları toplayaylım ama bizim millet

Zeki ya hemen damlarlar

Son olarak siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ???

Bu arada bu gece konduları boşaltmanın çok kolay bir yolu war

Otobus duraklarını uzağa al burda durdurma otobusu suyu kes eletiriği kes çöpü alma sel bassın bakma

Zaten kaçarlar bunlar demek istediğim devlet tuşa bassa bunlar yok edilir ama neden yapılmıyor

Devlet benim gibi acımaz ama neden yapılmıyor suç oranının artmasındamı korkuluyor yoksa

Bilmiyorum ya işte herkez bişiler yazarsa bende bilgi sahibi olurum özellikle gecekonduda yada tapusuz evde oturan warsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 29 Haziran 2005, 16:51:42 >

• İki ucu b.klu değnek abi.

Eğer devlet buraya Doğu'dan gelen kişileri,göç etmek mecbur bırakmamış olsa,adam kendi toprağında kalır,buraya gelip o rezil hayatı da çekmez.

+

Ben gecekondulara karşı bir insanım ve her zaman o durumda yaşamadığım için de Allah'a şükrederim.İşin kötü yanı bana göre asla çözülemeyecek bir problem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

İki ucu b.klu değnek abi.

Eğer devlet buraya Doğu'dan gelen kişileri,göç etmek mecbur bırakmamış olsa,adam kendi toprağında kalır,buraya gelip o rezil hayatı da çekmez.

+

Ben gecekondulara karşı bir insanım ve her zaman o durumda yaşamadığım için de Allah'a şükrederim.İşin kötü yanı bana göre asla çözülemeyecek bir problem.

Ya kardeşim hakılısın 2 ucu b*klu değnek yani

Bencede kimse efalet çekmek istemez doğuda yaşam şartları iyi olsaydı keşke

Keşke gap yerine başka işler yapılsa idi ne ilim ya kaç MİLYAR dolar gitti

Birde bu işten rant sağlıyanlar İHTİYACI OLMAMASINA RAĞMEN bu ewlerde oturan fırsatçı adiler war

Bilmiyorum devletin işi zor ama hiç uğraşmıyorlar

Yakında İTÜ bizim burayı yıktırtıcak kesin yani çok değerli arazi birde nerde baksan 100 Milyon dolardan fazla eder hatta ben az bile soledim

Boğaza sıfrı bir yer manyak yani ama gecekondu mahallesi bizim siteden güzel yei war milletin 5 milyara alıyorlar

• büyük şehirlere doluşuyolar kalsalar ya kendi memleketlerinde sonra kapkacı gaspıydı tinercisiydi artıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

büyük şehirlere doluşuyolar kalsalar ya kendi memleketlerinde sonra kapkacı gaspıydı tinercisiydi artıyo.

Keyiflerinden gelmiyorlar o sefalete.
  • quote:

Keyiflerinden gelmiyorlar o sefalete.

tabi keyiflerinden gelmiyolar büyük şehirleri nası birbirine katarız nası gasp kapkaç yaparız nede iyi olur bunları yolmak diye geliyolar

• Çoook arkalarda kalmış tekrar tartışalım

Hoş bizim forumda bu topicler prim yapmaz ama yıkımların hızlandığı

Bu günlerde belki herkezin sölicek bişiyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zeytinlik hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence hepsi yıkılmalıdır ve direniş yapanlar tutuklanmalı hatta silah molotov coctail atanlar ayagında kolundan bile vurulmalıdır!!
  • Devlet onlara diyorki, gelin boşaltın evleri,ben buraya site yapayım,bu siteden sanada bi ev vereyim,bu olay tatlıya bağlansın... Hayır diyolar adamlar,burası bizim diyolar. E o zaman tapunu göster diyor devlet,hani nerde tapun diyor devlet... Tabi gecekonducularda nerden tapu olsun. Biz buraya 30 yıl önce geldik,30 yıldır oturuyoruz,burası bizim diyo adam başka bişey demiyo... E iyide orası hazinenin arsası. E iyide benim babamda buraya ben 2 yaşındayken gelmiş. ŞU an ben 32 yaşındayım. E o zaman babam ne diye kirada falan kalıp ev için yıllarca çalışmış, e bizde yapsaydık o zamanlar en güzel yere bi kondu,ne diye çalışıp eziyet çektikki. Biz enayimiyiz.
  • Sefalet hırsızlık yapmayı mazur göstermez. Doğuda sefalet içindelermiş de zorunluluktan gelip devletin milletin arsasına ev yapıyolarmış felan... Böyle saçma sapan bi görüş olur mu? Sadece doğudakiler mi sefil, ülkemizin birçok yerinde insanlar geçim sıkıntısı yaşıyor, İstanbula gelip arazi mi çalıyorlar??

İstedikleri kadar sefil ve yoksul olsunlar, hiçbirisi bu yapılan gaspı mazur gösteremez. Bence oralarda kaçak ev ya da gecekondu yapanları devletin hiç uyarmadan evleri başlarına yıkması lazım, o bile az olur. Biz senelerce çalışıp bir kümes alacak parayı biriktiremezken, bu şerefsizler gelip milletin malını gasp edip sonra da zengin oluyorlar...
  • BİZ YILLARCA EV ALMAK İÇİN DİŞİMİZİ SIKALIM VERGİMİZİ ÖDEYELİM PARA BİRİKTİRELİM ADAMLAR GELSİN DEVLETİN ARAZİSİNE KONDURSUN EVİ..

BİZLER BEDAVAYA EV SAHİBİ OLMUYORUZ.GÜNÜ GELDİ ÇORBA EKMEK YEDİK.BAŞKA ŞEYE PARAMIZ YETMİYORDU.AMA EN SONUNDA ALLAH'A ŞÜKÜR BİR EV ALDIK..

GİDİP DEVLETİN ARAZİSİNE KONDURMADIK.

ENÇOK SİNİR OLDUĞUM ŞEY DE BELEDİYELERİN KAÇAK YAPILARI YIKMA HABERLERİNİ TELEVİZYONLARIN AŞIRI DRAMATİZE EDİP SANKİ KAÇAK YAPI YAPANLAR HAKLILAR GİBİ GÖSTERMESİ..

BÜTÜN TELEVİZYON KANALLARINI KINIYORUM..BU DAVADA DEVLETİ DESTEKLEMELİLER VE KAÇAK YAPI YAPARSANIZ SONU BÖYLE OLUR ŞEKLİNDE MESAJ VERMELİLER.
  • duygu sömürüsü yapan tembel hırsızlar hepsi...
  • taaa en tepeden bakarsanız işe eğer kürsüde oturanlardan mecliste uyuyanlara kadar hepsi sömürüyor devleti onlar sömürdüğü zaman bazısı aç kalıyor ve küçük bir fırsat fikir yakaladı mı aynını o da yapıyor düzen dengesiz insanlarda gittikçe dengesizleşiyor etrafınıza bakarsanız eğer sürekli birilerine sataşan kavga eden agresif tipler çoğunlukta çocuklardan büyüklere kadar hepsi bunun da nedeni ekonomik yeterli şartlar verilse insanlara bu durumlar belki en aza iner torpil olmadan işe giremeyen insanlar var ve her ihale de parti adamlarının sokulduğu daireler var sizce insanlar öfkelerinde haksız mı öfkeleri sana bana ona buna değil yukarıya ...

inşallah düzelir ...
  • ekonomik durumları düzelenler de oturmaya devam ediyo.Duymuyon mu adamın evinde uydusu var.Arsızlık başka bişey değil.
  • o konuda haklısınız kendini ve evini geçindirebilecek duruma geldikten sonra daha zor şartlarda olanlara imkan tanınsa belki bu kadar kötü olmaz
  • drahte ben akadlarda oturuyorum. sen ?
    burada da armutlu diye biryer var
  • Sefalte inanmıyorum yaptıkları pis işlerle memeleketin başına çorap örerler geçen bir gecekenoduda Honda Hrv gördüm bende drahte+1000 diyorum ama ne yapacaksın bu devlet bu şekilde oldukça sırtından kambur eksik olmaz...
  • Evet drahte oturduğun yer neresi tam olarak?
  • devlet bunlara niye ev veriyo ki ...?? benim anam babam yıllardır boşuna kira vermiş o zaman..
    war mı böyle bişey benim werdiğim vergilerle onlara bedava ev....

tamamını yıkacaksın.. kaçak ev yaptıysa bedelini de ödicek... bi çoğu elektiriği de kaçak kullanıyo zaten...
    kimse vatandaş mağdur olcak demesin.. sonuçta kanun var nizam war ...

ama war mı bunu yapacak kadar basiretli politikacı yok ?? çünkü oy kaybeder beyzadelerimiz
  • Burda bütün suçlular belediyelerdi.Oy kazanma uğruna gecekondulara destek veriyorlar.Adamlara su,elektirik ver ondan sonrada yıkmaya uğraş.Baştan vermiyeceksin elektirik,su...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.