Şimdi Ara

GECECİLER NE ÇALIŞIYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 101 soruda matematiğin son kısmını izliyorum ardından dış kuvvetler ve dil bilgisi tekrar edeceğim

• Fem 11 li 6. Denemeyi cozdum yapamadiklarimin çözümünü izlicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackie Boy kullanıcısına yanıt
    Alanın ne?
  • kiya 101 soru bakıyorum uyku düzeninide oturtamadım ya nası uyucaz cts gecesi
  • ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    ben şahsen 2 gün boyunca olabildiğince az uyuyup cumartesi gecesi erkenden yatmayı düşünüyorum
  • Senin biyolojin diye bir kanal var,ygs de çıkabilecek konuları kendince söylüyor ve ufaktan genel tekrar yapıyor,toplasan 3 saat eder,bence 2-3 net fazladan getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 11 Mart 2016; 2:37:54 >
  • Femin son kalan denemelerine bakıyorum....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içinize doğan bir soru var mı gelir dediğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Senin biyolojin diye bir kanal var,ygs de çıkabilecek konuları kendince söylüyor ve ufaktan genel tekrar yapıyor,toplasan 3 saat eder,bence 2-3 net fazladan getirir

linkleyebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

içinize doğan bir soru var mı gelir dediğiniz

İçime doğdu vallaha 3. kere gireceğim için tecrübem var
    Matematikten özellikle kazık mı kazık mod sorusu soracaklar büyük ihtimal,kağr zarar soruları olacak çoğunlukta
    Biyolojiden 1 tane endokrin sistem sorusu gelecek,bitkilerle ilgili üreme sorusu gelebilir,evrim gelebilir yüksek ihtimal,bu sene teknik soracaklar bence.
    Fizik yine klasik yorum soruları gelecek,hipotez,teori vs hazırlıklı olun,o kadar çalışmaya rağmen karşınızda çok kolay bir fizik göreceksiniz
    Kimya zaten hiç değişmiyor

Gelelim türkçeye,en baba türkçeyi bu sene soracaklar hazırlıklı olun

Biyoloji ile ilgili adam açıklıyor ne çıkabileceğini:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 11 Mart 2016; 2:44:07 >

• oksygen kullanıcısına yanıt
    Türkçe sanmam,2015 yılında yeterince zorladılar zaten.Bence 1 tık kolayı gelir.Matematik yine aynı olur ama mod sorusunda cidden adamlar aşmış.Bence XL mod sorularına bakmak lazım
  • spacestone kullanıcısına yanıt
    Bence onlarla zaman kaybetmeyin,açyn internetten Ales matematik sorularynyn çözümlerini 1.5 hyzyna alyn izleyin.
    Ales = YGS oldu artyk,ales izleyerek hazyrlanyn synava,artyk hep zorlayycy yorum isteyen ales sorulary geliyor
  • Denge sosyal cozuyorum son iki denemem kaldi.Insallah da o bitince mat apotemi cozucem

• quote:

Orijinalden alıntı: spacestone

Alanın ne?

Tm

• oksygen kullanıcısına yanıt
    Ales 2015 anlatan henüz yok,önemli olan da 2015
  • Jackie Boy kullanıcısına yanıt
    sosyali sanki çok kolay 32 net altına düşmedim hiç
  • Denge sosyalde netlerin nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacestone

Denge sosyalde netlerin nasıl?

Sonlara geldim sonlar hep 30 35 araligi.bilmiyorum ya biraz denge icin az geliyor

• Sosyali sanki kolay değil direk kolay hocam ama coğrafyadan sıkıntım var iyi kötü halletmeye çalışıyorum.

Türkçesi çok hoşuma gitti yalnız büyük ihtimal ygsde bunun 1 tik ustu sorarlar turkceyi

• Arkadaşlar bende danışayım,fem 9 luda matematiğim hep 20 netlerde takılı kaldı,hatta gece saat 2 de çözdüğümde 7. kitapçığında 17 neti görüp utanmıştım,5. kitapçığında sadece 24 neti görebildim.
    Acaba bendemi sorun var konularda falan,yoksa femin matematiği zor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 11 Mart 2016; 2:57:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.