Şimdi Ara

Gece uzun süre çalışabilmek için masa lambası ve ampul önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geç saatlerde odadaki ışığı açınca çok fazla göz yoruyor. Uzun saatler çalışmaya alışkın biriydim eskiden ama şu an pek yok erken yatsam da 9 10 gibi kalkıp başlıyorum. Günü belli süre çalışmadan kapatmak istemiyorum yani.

Aklımdaki aparat önerisi

Geçmişte konudan aklımda kalmış ama buna uygun lümenli gözü yormayan, odağı dağıtmayan pek rahatsız etmeyecek hangi ampul türünü önerirsiniz orada söylerler mi ya da? Teşekkürler şimdiden yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFFA8D944 -- 14 Ocak 2020; 14:48:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Uzun Süre Çalışmak İçin İdeal Masa Lambası ve Ampul Önerileri

Gece boyunca verimli bir şekilde çalışabilmek için uygun aydınlatmanın önemi yadsınamaz. Masa lambası ve ampul seçiminiz, çalışma ortamınızın konforunu ve genel verimliliğinizi doğrudan etkiler.

Masa Lambası Önerileri

• Ayarlanabilir bir kafa ve boyun, ideal aydınlatma açılarını ve mesafelerini ayarlamanıza olanak tanır.
    • Ağır bir taban, lambanın devrilmesini önleyerek çalışma alanınızı güvenli ve düzenli tutar.
    • LED teknolojisi, enerji tasarrufu sağlarken uzun ömürlü ve göz dostudur.

Masa Lambası Ampulü Kaç Watt Olmalı?

Uygun ampul watt değeri, çalışma ortamınıza bağlı olarak değişir. Genel olarak, aşağıdaki watt değerleri önerilir:

• Okumak ve yazmak için: 60-100 watt
    • Detaylı çalışma (ör. çizim, grafik tasarım) için: 100-150 watt

Masa Lambası için Ampul Önerisi

• LED Ampuller: Uzun ömürlü, enerji verimli ve göz dostudur.
    • CFL Ampuller: LED ampullere göre daha az enerji verimlidir ancak geleneksel ampullere göre daha uzun ömürlüdür.
    • Akkor Ampuller: Geleneksel seçenektir ancak enerji verimsizdir ve kısa ömürlüdür.

Ek İpuçları

• Lambanın ışığının çalışma yüzeyini eşit şekilde aydınlattığından emin olun.
    • Parlama ve yansımaları en aza indirmek için ışığı yukarı veya aşağı yönlendirin.
    • Göz yorgunluğunu azaltmak için mavi ışık filtresi olan bir ampul kullanmayı düşünün.
    • Çalışma alanınızı düzenli ve dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak tutun.

Yukarıda belirtilen önerileri takip ederek, gece boyunca konforlu ve verimli bir çalışma ortamı yaratabilir ve iş yükünüzü zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• philipsin sitesine bakabilirsin
    www.lighting.philips.com.tr
    Philips Göz Dostu Led Ampuller | null
    https://www.lighting.philips.com.tr/consumer/led-aydinlatma/goz-rahatlatan-isik
  • Hocam pek fikrim yok ama tavsiye ettigin model var mi tesekkurler bu arada

• upp gün ışığı lamba vs kelvin deniyor ama lambayla ilişkilendirildiğinde bu konularda en iyisi hangisi çok bilgim yok kullanan varsa aydınlatabilir mi? Ampul veya led her öneriye açığım gece karanlıkta gözü pek yormayan çok parlak olmayan ve sadece masayı aydınlatma odaklı çalışan çevresi hariç. Sarı mı beyaz mı daha iyi kullananlar yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitede oneriliyordu ben onu aldim 2 yildir da calisyor patlamadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ikeadaki ürünü aldın mı ben de o ürünü düşünüyorum iyi midir acaba

• Hocam bence inceledim her yere donuyor yakinlasiyor ve fiyatı da bence cok uygun. Gonul rahatligiyla alabilirsin ampul sikinti olabilir fikrim yok pek ama daha almadim. Gecen forumda cok kisi bu modele cok iyi alabilirsiniz demisti internette inceledim haksiz degiller yarin kartal ikea'dayim

• Hocam site hata verdi de sizin kullandiginiz ampulun modeli ozellikleri nasil ya da led mi akisi kac kelvin nasil gun isigi rengi mi? Lamba da ikea tertial mi pek fikrim yokta biraz detayli sordum cok tesekkurler simdiden

• Bu hocam rengi sari Gece uzun süre çalışabilmek için masa lambası ve ampul önerileri

• Tamamdır hocam teşekkürler alayım ben de o zaman

• Hocam peki aydınlatması nasıl? Kullanırken gözü çok yoruyor mu sadece masayı mı aydınlatıyor, masanın geri kalan taraflarına sağa sola ışın dağılıyor mu? Beyaz geceleri çok sıkıntı çıkarmıştı da ilk kez alacağım hocam çok sordum ama çok sağol kısaca memnun musun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFFA8D944 -- 14 Ocak 2020; 20:5:22 >
  • Upp ampul onerilerini bekliyorum. Gececiler cok sanirdim

• Ampül farketmezde rengi beyaz olsun sarı alma detaylarını netten okuyunca daha rahat anlarsın

• Ben memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.