*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Aracınızı şarj etmek için en iyi ev tipi şarj istasyonları

-
-
Eğer müstakil bir eviniz ve elektirikli bir otomobiliniz varsa mutlaka alınması gereken şartoğlu şart bir alet.
Zaten bir kaç ayda parasını amorti eder,ondan sonra hep kardasınız.
-
Elektromarketim ve Hims marka cihazları incelemenizi öneririm. Kendim ve çevremde kullanan tanıdıklarım var çok memnunlar. Her noktada firma destek veriyor, fiyat olarak da gayet makul. Sonuç olarak mantıken sadece bir priz olan cihazlara ekstradan ücret ödemeyi de çok mantıklı bulmuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SATIŞ SONRASI DESTEK kısmının mümkün mertebe dikkatli bir şekilde irdelenmesi yerinde olacaktır.
-
Schneider iç korumaları ve şalterleri gerçekten güven verici wallboxlarda ucuza kaçmanız evinizi yada bağlı olan yeri güvensiz hale getirir.
-
Aracım 11KW enerji alabiliyor. amazon
QOKLIYUI 7KW 32A/11KW 16A/22KW 32A 1/3 Fazlı EV Şarj İstasyonu TİP-2 Kancalı EV Şarj İstasyonu Şarj İstasyonu Renkli Ekran UYGULAMA Bluetooth WIFI Kart Kaydırma Sürümü 5M (11KW 16A üç Faz)https://www.amazon.com.tr/dp/B0FBV9M8ZV/ref=sspa_dk_detail_1?pd_rd_i=B0FBVKYNWC&pd_rd_w=LEw9n&content-id=amzn1.sym.95324dd9-412f-4fa9-91ee-725cf3369e30&pf_rd_p=95324dd9-412f-4fa9-91ee-725cf3369e30&pf_rd_r=2VHCPAGH73G2YFY7H655&pd_rd_wg=GqFSC&pd_rd_r=5256fab1-144d-48e8-9639-0a910766f9da&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9kZXRhaWw&th=1
Sizce nasıldır?
-
Cep telefonlarını şarj ettiğimiz adaptörlerden ne farkı var,
Gereksiz pahalı...
-
Elektrikli araçları son zamanlarda çevremde de çok kullananlar var. Yakın arkadaşım neredeyse bir yıldır elektrikli araca geçiş yaptı. Çevre kirliliğini büyük oranda ortadan kaldırdığını söylüyor. Hatta Türkiye Sigortadan Yeşil Kasko yaptırdı geçenlerde aracın pilinde sıkıntı olmuştu sigorta pil değişimi ve onarımına teminat sağladığı için hemen değiştirdiler şuanda sorunsuz kullanıyor. Bence elektrikli araç sahibi herkes bu tarz bir sigorta yaptırmalı.
www.turkiyesigorta.com.tr
Türkiye Sigorta Yeşil Kasko Fiyatlarıhttps://www.turkiyesigorta.com.tr/urunlerimiz/arac-sigortalari/yesil-kasko
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X