Şimdi Ara

Gece saatlerinde hayvanların bağırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum mahallede sürekli gece 12 1 arası hayvanlar bağırıyor garip bir şekilde 1 haftadır bağırıyorlar sesten rahatsız olduğumdan değil ama nedense bir şeylerin habercisi işareti gibi geliyor 2 gün önce bu saatlerde kargalar 1 saat boyunca sanki acı çekiyorlarmış gibi bağırdılar dün kargalar yoktu köpeklerden inleme sesleri geliyodu bugünde kedilerin bağırmaları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hayvan bu bağırır boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyu suları da ısındı

• Hocam normalde hiç böyle bir şey olmaz

• Nerede oturuyorsun?

• Hayvanlarında psikolojisi bozuldu iyice
  • hayvan seslerini bi ben seviyorum galiba. sabahları öten kuşlar falan çok güzel. gece kurt camın önüne gelip ulusa, valla hayranlıkla izlerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ormanda baykuş dinlermisin

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    baykuşu bana hep uğursuz hayvan olarak tanıttılar. mesela baykuş bi evin üstünden geçerse oradan ölü çıkar gibi şeyler. böyle şeylere pek inanasım gelmiyor aslında.

dediğine gelirsek baykuşun sesi de güzeldir. böyle ince, kısa ama çok ürpertici (sanki sonun yaklaşıyor hazırlıklı ol!) dermişcesine bi ses tonu var. ormanda bunu duyunca sevmekten çok korkardım herhalde ama çok farklı, değişik ve bir o kadarda asil bir hayvandır. kızgın bir baykuşa tam karşısından baktığın zaman ki çatık gözleri, karşı tarafa resmen korku salar bana göre.
  • la olm ne olabilir allah aşkına ataların çıplak halde mağarada yaşayarak neslini devam ettirdi evin içindesin neyden korkuyonuz
    Dini inancın varsa ruhani varlıklardan korkuyorsanda oku felak nas ayetel kürsi

• uluyunca susuyorlar
  • Prof.Celal Şengör kullanıcısına yanıt
    Malatya

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hadi canım

• Thxarsenall T kullanıcısına yanıt
    Deprem beklenen bir bölge bildiğim kadarıyla bu iş eninde sonunda olucak bence basit önlemler alın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.