Şimdi Ara

Gece Radar Olur Mu ? evet olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
62.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi can guvenligi icin arkadaslar, neden sasiriyorsunuz? Kemer takmayan adamin kendi canina saygisi yok ki, trafikte baskalarinin canini gozetsin...
  • Bende gece saat 10 da ankaradan eskişehire giderken radar gördüm hızım oldukça fazlaydı ama yeni kuruluyordu neyseki düşmedim
  • geçen hafta cumartesi de iş çıkışı esenboğa havalimanında ankara istikametine giderken gece 1 de ülker in karşısına kurmuşlardı.polis arabasıydı park lambaları yanıyordu.farkettim radar olduğunu 90 geçtim yanından
  • dkrem,

totoban girişi demişsin antep mersin otobanında paralı yol bitişine yakın 1-2 km kala da gündüzleriradar bulunuyor ve hızınızı 120 ile gişelere yaklaşırsanız ceza kesiyorlar haberiniz olsun .Sanırım 100 olması gerekiyor otoban çıkışı da olsa tabelalarda yazıyor. zaten gişeden çıkar çıkmaz polisler ellerinde iste kenara alıyorlar araçları . Sonra otobanda mersine kadar birşey yok.

sizin ceza yediğiniz noktayı google map dan işaretleyebilirsniz veya koordinatını gönderirseniz bazen ben de kullnıyorum normal güzergahı ,başkalarına da faydası olur.

http://maps.google.com/
  • O bölge meskun mahal..
    Hız sınırı aksi belirtilmedikçe 50 km/saat

quote:

Orijinalden alıntı: bucegu60

geçen hafta cumartesi de iş çıkışı esenboğa havalimanında ankara istikametine giderken gece 1 de ülker in karşısına kurmuşlardı.polis arabasıydı park lambaları yanıyordu.farkettim radar olduğunu 90 geçtim yanından
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

İzmir'de şehir merkezinde emniyet kemerine çok hasaslar trafik polisleri onu söylemiş arkadaş..
    Gelir gelmez cumhuriyet meydanında öpeceklerdi beni de ama 06 plakamın hatırına uyarıp gönderdi sağolsun memur arkadaş..

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

İzmirde şehir içinde kemerden ceza yazıyorlar.Varın gersini siz hesap edin

Ne demek istediğinizi anlayamadım

Ne demek istediğini tabii ki anlıyorum

Ama emniyet kemeri kontrolünün neresi yanlış
    şehir içindeki kazada emniyet kemerine gerek yok mu demek istiyorsunuz?

Tabii ki polis emniyet kemerini kontrol edecek...
    tabii ki şehir içinde de kontrol edecek...

• Ben kişisel olarak senin gibi düşünüyorum..
    Kemer konusuna hiç itirazım yok
    Biner binmez takılmalı..
    Genel olarak biner binmez takarım ama o gün sürekli adres aramaktan anam ağlamıştı..

quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Hepsi can guvenligi icin arkadaslar, neden sasiriyorsunuz? Kemer takmayan adamin kendi canina saygisi yok ki, trafikte baskalarinin canini gozetsin...
  • quote:

Ben kişisel olarak senin gibi düşünüyorum..
    Kemer konusuna hiç itirazım yok
    Biner binmez takılmalı..
    Genel olarak biner binmez takarım ama o gün sürekli adres aramaktan anam ağlamıştı..

quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Hepsi can guvenligi icin arkadaslar, neden sasiriyorsunuz? Kemer takmayan adamin kendi canina saygisi yok ki, trafikte baskalarinin canini gozetsin...

Cümleyi şöyle değiştirebiliriz, yazan arkadaş da böyle düşünüyor belki...
    Tartışma olmasın

Kemer takmamayı alışkanlık haline getirmiş adamın kendine saygısı yok ki, trafikte başkalarının canını gözetsin...

• Merhaba, isterseni şu forumu takip edin. Geceleyin her yerde radar olmaz ama kilit noktalara koyarlar. İyisi mi her yerde 99la gitmek ama o da pek mümkün olmuyor ne yazık ki.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=510938
  • quote:

O bölge meskun mahal..
    Hız sınırı aksi belirtilmedikçe 50 km/saat

quote:

Orijinalden alıntı: bucegu60

geçen hafta cumartesi de iş çıkışı esenboğa havalimanında ankara istikametine giderken gece 1 de ülker in karşısına kurmuşlardı.polis arabasıydı park lambaları yanıyordu.farkettim radar olduğunu 90 geçtim yanından

hız sınırı 50 km/h değil 90 dır.
    hergün gidip geldiğim havaalanı yolu.
  • Merhabalar. Ben de akşam saat 22.00 gibi Anamur girişinde radara rastladım. Hızım 90 olunca sorun olmadı. Ancak, hemen önce BMW'nin biri beni hızlıca sollamıştı. Tabii ki durdurdular zavallıyı.....
  • polis görevini yapıyor ne var bunda
  • Merhaba dkerem2 acaba dediğin yer G.Antep Başpınar mevkii mi ?
  • o zman beygiri yüksek konforu yüksek güvenlik donanımı üst safhada iyi araçlara binmeye gerek yok 90 la gidilecekse tin tin tin 90 km hız mı arkadaş ankaradan ardahana gidecem 90 la nasıl giderim en az 160- max 5 şeritli yollarda 200 km olmalı hız sınırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersfb1907

o zman beygiri yüksek konforu yüksek güvenlik donanımı üst safhada iyi araçlara binmeye gerek yok 90 la gidilecekse tin tin tin 90 km hız mı arkadaş ankaradan ardahana gidecem 90 la nasıl giderim en az 160- max 5 şeritli yollarda 200 km olmalı hız sınırı

helvanı yeriz o zaman ama başkasına zarar vermede
  • Ben TEM boşken (sabah erken saatte, aydınlıkta) 200le giderken tedirgin oluyorum. Trafikte nasıl gitmeyi düşünüyorsun? Birisi çıksa önüne durabilir misin ki?
  • 5 - 6 şeritli geniş yollarda 200 bişey değil 3 -4 seritli yollardada 120-160 km bişey değil
  • Artık geceleri de rahat yok uzun yolda desenize
  • Geceleri kaza yaşanmıyormu?
  • Ebay şart oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.