Şimdi Ara

Gece Radar Olur Mu ? evet olur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
62.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlı gidince trafik nasıl bir hal alır daha önce bir simulasyon vermiştim. Herşey bir paln dahilinde yapılmadıkça bir kamyon bile tüm trafiği alt üst edebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_34317130/mpage_1/key_//tm.htm#34318778
  • hükümet para kaynağını iyi buldu cezalardan müthiş gelir elde ediyor

kötü mü oldu? hayır bence çok iyi oldu umarım bu cezalar sayesinde kurallara uymayı öğreniriz

arkadaşım geçmiş olsun hızın azmış yine bana arkadan geldi 237 lira ceza 82,95 de 7 aylık gecikme faizi (internete 7 ay sonra işlemişler, tebligat da ilanen olmuş, 15 sene önce oturduğumuz eve gitmiş ceza)
  • 9 yıl önce gece saat 2 sıralarında düşmüştüm radara,yeni bir şey değil.. geceleri radar olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

geçmiş olsun, bu dedektörler farz oldu artık

Yeni radar cihazları dedektörleri de tespit ediyor artık. Hem araçta bulundurmanın cezası büyük, bilginize .

bunun muhabbeti yapılmıştı, iki çeşit dedektör var birisi sadece haber verirken diğeri radarın sizi algılamasını engelliyor yani radar sinyalini bozuyor. bu sinyali bozan türden olanların tespit edilmesi doğal, sadece alıcı olarak çalışanlarınsa tespit edilmesi mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Merhaba dkerem2 acaba dediğin yer G.Antep Başpınar mevkii mi ?

Tam bilmiyorum ama ben yeri tarif edeyim sanırım bilirsiniz, kilis istikametinden geliyordum hayvanat bahçesi yoluna giderken otoban bağlanto yoluna kahraman maraş-adana yoluna girdim sonra bağlantı yolu bitti çift şeritli d-400 başladı işte biraz gittikten sonra ilerde kahraman maraş adana tabelasını gördüm otoban girişine 1-2 km vardı bi baktım bi polis aracı sivil değil yani ışıklarını yakıp söndürdü bende yavaş olayım diye uyarıyo sandım merise radara girmişim umarım anlatabilmişimdir

• Aksi belirtilmedikçe dedim ya!..
    Bahsettiğiniz bölge Saray bölgesi
    Orası meskun mahal..

Tamam yol çok geniş ve güzel yapıldı ama kenardaki tabelalarda ne yazıyordu hatırlayamadığım için öyle yazdım.

quote:

Orijinalden alıntı: bucegu60

quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

O bölge meskun mahal..
    Hız sınırı aksi belirtilmedikçe 50 km/saat

quote:

Orijinalden alıntı: bucegu60

geçen hafta cumartesi de iş çıkışı esenboğa havalimanında ankara istikametine giderken gece 1 de ülker in karşısına kurmuşlardı.polis arabasıydı park lambaları yanıyordu.farkettim radar olduğunu 90 geçtim yanından

hız sınırı 50 km/h değil 90 dır.
    hergün gidip geldiğim havaalanı yolu.

• İzmirde gazemirde yedim 87 km. hız ile 128 lira hız sınırı 70 mişmiş 15 gün içinde ödedim 90 lira olarak
  • Bende 1-2 ay önce Osmaniye-G.Antep yolunun kanlıgeçit mevkiinde ceza yemiştim.Hemde 103 km ile bir yakınımız:"Amirleri polislere günlük kota vermişler ne yapın edin ceza yazın demişler"demişti.Adamların hiç affı yok geleni öpüyorlar.
  • ben iphone da kullaniyorum.

http://www.trapster.com

yayginlastikca daha kullanilir olacak. Hepimiz paylasmayi sevdigimiz icin buradayiz degil mi?
  • bence trafikte kurallara uymayanlar cezalandırılsın denetimler daha çok olsun ki devlet daha az ötv alsın geliri cezalardan sağlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Tam bilmiyorum ama ben yeri tarif edeyim sanırım bilirsiniz, kilis istikametinden geliyordum hayvanat bahçesi yoluna giderken otoban bağlanto yoluna kahraman maraş-adana yoluna girdim sonra bağlantı yolu bitti çift şeritli d-400 başladı işte biraz gittikten sonra ilerde kahraman maraş adana tabelasını gördüm otoban girişine 1-2 km vardı bi baktım bi polis aracı sivil değil yani ışıklarını yakıp söndürdü bende yavaş olayım diye uyarıyo sandım merise radara girmişim umarım anlatabilmişimdir

Demekki piyango sana çıkmış kardeşim yılda nerden baksan 5-6 kere git-gel yapıyorum daha birşey olmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Demekki piyango sana çıkmış kardeşim yılda nerden baksan 5-6 kere git-gel yapıyorum daha birşey olmadı

saolasın bua rada aracı kaça satiosunuz:)

• p.m
  • Evet akşamları cok radar oluyor arac yola paralel durup uzunlarını yakıp avını bekliyor Antalya'da yaşayanlar gri ve borda renkte 2002 kasa toyota corolla ve gri fiat albea'lara dikkat etsinler

Radarların sıklıkla görüldüğü yerler;
    Konyaaltı sahilinde eski joly joker'i 150 metre geçince(beach park istikametine dogru)
    Cam primatin önünde her hafta genel kontrol oluyor (bazen radarlı bazen radarsız)
    Şarampol kavşagından mevlana kavşagına giderken sağ tarafta bulunan mezarlığın hizasında oluyor.
    Işıklar caddesinden geldiginizde sola dogru eski yalım parkına gelirken sol taraftaki seçil rent a car'ı geçince sağ taraftaki ATSO restorantın hizasında (Evren büfe çaprazı) genel alkol kontrolü çogunluka hafta sonuna denk geliyor özellikle Cumartesi akşamları.
    Düden şelalesi kavşağı ve hal kavşagı arasındaki büyük yolda üst gecidi gectikten 100 metre sonra sag tafartaki tahali yol cıkısında bir noktaları var.
    Kemer istikametinden Antalya'ya gelirken sağ tarafta kalan Renault Sarılar bayisine gelmeden 100 metre önce radar oluyor ve viraj cıkışında bekliyolar.
    Dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 11 Eylül 2009; 9:07:28 >

• Bir yakınım 112 ile radara girmiş,zannedersem Çorum civarı,polis memuru 110 la girseniz yazmazdık demiş,o zaman biara meclise gelmesi gündemde olan 110km şehirler arası azami hız sınırı yasalaştı mı?yoksa zaten öyle bir söylenti var diye polisler müsamaha mı gösteriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretturk

ben iphone da kullaniyorum.

http://www.trapster.com

yayginlastikca daha kullanilir olacak. Hepimiz paylasmayi sevdigimiz icin buradayiz degil mi?

aşagıdaki linkte ülkemiz üzerine zoom yapılınca bazı polis noktaları ve kırmızı ışık radarları konusunda bilgiler bulunuyor .Bu noktalar güncel mi bir sürü nokta işaretlenmiş. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

http://www.trapster.com/rl/Trapster.php

• konuyu belkı hortlatıyorum ama bıraz once adana kopru altına yakın bıyerde 170 km ıle (aracım sahın) galıba radara dustum..Ters duran aracı goremedık nasıl ogrenebılırız hemen netten falan ogrenemezmıyız...Cezası nedır?
    allahım berbat oldu bu ya
  • Gece radar olur mu?

Neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralmatematikci01

konuyu belkı hortlatıyorum ama bıraz once adana kopru altına yakın bıyerde 170 km ıle (aracım sahın) galıba radara dustum..Ters duran aracı goremedık nasıl ogrenebılırız hemen netten falan ogrenemezmıyız...Cezası nedır?

bida öyle gitmessiniz iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralmatematikci01

konuyu belkı hortlatıyorum ama bıraz once adana kopru altına yakın bıyerde 170 km ıle (aracım sahın) galıba radara dustum..Ters duran aracı goremedık nasıl ogrenebılırız hemen netten falan ogrenemezmıyız...Cezası nedır?

ilerde çevirme yokmuy du ? çevirme yoksa radar değildir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.