Bildirim
Gece Ortamlarınız [SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Ünlü olmuşum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
o nasıl ışıklandırma lan çin keranesi gibi _____________________________ -
Evde değilim. Cuma akşamına rez.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ahaha benzetme tam oturmuşquote:
Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D
o nasıl ışıklandırma lan çin keranesi gibi

_____________________________ AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE -
Pc markasi ne
Ya su isikli klavye kullanmadan omrum bitecek
kadıköy pendik munubuslerinde de aynı ışıklandırma var
_____________________________ -
anladık macbook un var

Steam: PeerNet
Oo\SKYLINE/oO -
applequote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Pc markasi ne
Ya su isikli klavye kullanmadan omrum bitecek_____________________________ iyte kimya müh.
'89 Şahin -
ooo elma diyorsun yani sitivın cops diyorsun hayirli isler yegenim
-
Google maps'te kendi evini bulmak gibi şimdi de SS'te kendimi bulmaya çalışıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor. -
-
Ben de böyle bir şey yazacaktım yazınızı gördüm hocam.quote:

_____________________________ Fotoğrafa veya yazılara tıklayarak Steam profilime gidebilirsiniz -
Oda ve ışıklandırma "Grinin elli tonu"ndaki fantezi odasına benziyor hocam. _____________________________ Fotoğrafa veya yazılara tıklayarak Steam profilime gidebilirsiniz -
la altı üstü kırmızı lamba var ne abarttınız _____________________________ flattery flattery charges my battery -
valla he. bu arada decathlon bisiklet ışığı o ufacık bi şey microUSB'den şarj oluyoquote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
la altı üstü kırmızı lamba var ne abarttınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iyte kimya müh.
'89 Şahin -
bunu yazmaya gelmiştim gidiyorumquote:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iyte kimya müh.
'89 Şahin -
quote:

_____________________________ -
Bölümüm sürdürülebilir enerji ancak tanımı yok. Kimya, fizik, mühendislik(makina ağırlıklı) karışık. İstediğim dersleri alabiliyorum 1-2 zorunlu hariç. _____________________________ 
güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
En Beğenilen Yanıtlar
|
|
Benzer içerikler
- savcılık geriye dönük telefon dinlemesi yapılabilir mi
- düğün salonu garson ücretleri
- hızlı konuşma sorunu
- ocakta çaydanlık neden patlıyor
- gözlüklü polis olur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

![Gece Ortamlarınız [SS'li]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f82%2f3c%2f11%2f823c113900859758c0bc57e2e4808c18.jpg&t=133105757&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
![Gece Ortamlarınız [SS'li]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f87%2f6c%2ff5%2f876cf56e9f5c020ecab743223fa2636c.jpg&t=133106444&width=480&text=1)

Hızlı