Şimdi Ara

Gece olduğunda dışarıdan gelen garip sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son geçen sene olmuştu yine duymaya başladım.Az önce yan sitede oturan arkadaşım aradı ve aynı sesleri duyduğunu söyledi.Korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 4 Mayıs 2014; 0:52:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Dışarıdan Gelen Garip Sesler: Ne Anlama Gelirler?

Gece vakti, dışarıdan gelen garip sesler sizi huzursuz edebilir ve uykunuzu kaçırabilir. Bu sesler, rüzgarın uğultusundan komşunuzun köpeğinin havlamasına kadar çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Gece Çan Sesi Duymak Ne Anlama Gelir?

Bazı kültürlerde, gece çan sesi duymak uğursuzluğun veya kötü haberlerin habercisi olarak görülür. Ancak bu inanışın bilimsel bir temeli yoktur. Çan sesleri genellikle kiliselerden, okullardan veya itfaiye istasyonlarından gelir ve genellikle bir tehlikeye veya önemli bir olaya işaret etmez.

Gece Garip Sesler Duymak

Gece garip sesler duymak, özellikle de yalnız yaşıyorsanız, kaygı verici olabilir. Bu sesler, evin içindeki boruların gıcırtısından dışarıdaki hayvan seslerine kadar çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Dışarıdan Gelen Ses

Dışarıdan gelen sesler, özellikle kentsel alanlarda yaşayanlar için yaygındır. Arabaların gürültüsü, sirenler ve komşuların konuşmaları, geceleri huzurunuzu kaçırabilir.

Gecenin Sessizliğini Bozan Sesler

Gece, gündüzün gürültüsünden sonra bir sessizlik zamanıdır. Bu nedenle, dışarıdan gelen en küçük bir ses bile gecenin sessizliğini bozarak dikkatimizi çekebilir. Ancak çoğu zaman, bu sesler zararsızdır ve endişe etmeyi gerektirmez.

Garip Sesleri Yorumlama

Gece dışarıdan gelen garip sesleri yorumlarken, şu hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Sesin kaynağı nedir?
    • Ses ne kadar sıklıkla oluyor?
    • Ses tehditkar mı yoksa zararsız mı?

Çoğu durumda, gece gelen garip sesler zararsızdır ve uykunuzu bölmemelisiniz. Ancak, sesler sizi rahatsız etmeye devam ederse veya tehditkar görünüyorsa, araştırma yapmalı veya gerekirse yetkililerle iletişime geçmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sade olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinlemedim ama ufo sesi gibi mi? Veya çığlık gibi falan ince?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Dinlemedim ama ufo sesi gibi mi? Veya çığlık gibi falan ince?

Bazen çığlık veya boru sesi gibi bazen de sürekli uçak geçiyor gibi ses geliyor.
  • filmlerdeki ufoların uzay gemisinden gelen seslere benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Survivor

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Dinlemedim ama ufo sesi gibi mi? Veya çığlık gibi falan ince?

Bazen çığlık veya boru sesi gibi bazen de sürekli uçak geçiyor gibi ses geliyor.

Maalesef yanlız değilsin. Yahu eğer beynimin oyunu olsa kulakları kapayınca geçmemesi gerekir. Demek gerçek ki kulaklar kapanınca kesiliyor. Küçükken daha çok olurdu,şimdi nadir oluyor ama tırsıyorum yine de.

----
    Ustteki resmi koyanın Allah belasını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bir kaç ay önce duyduğuma kimseyi inandıramadım valla 3.5 attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    11 yıl önce açıldı
    ARAÇTAN GELEN ÇOK TUHAF SES
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazen banada oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.