Şimdi Ara

GECE MİNİBÜSLERİ VE ATLATTIĞIMIZ ÜZÜCÜ KAZA + PORNO SEKTÖRÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genelde her porno incelemenin yayına girdiği gün, ofiste gecelemiş oluyorum. İşe başladım mı bırakasım gelmiyor, bırakmazsam da bitmek bilmiyor ve geceliyoruz işte. John videosunun yayına girdiği gün, ofisten çıktığımda saat 01:00′ı gösteriyordu. Eve gidene kadar ne yorumlar yapılır, acaba eksik bir şey kaldı mı? Düşünceleri içinde caddeye yürüyüp minibüs beklemeye başladım.

    5 dakika geçmeden 1 tane geldi ve bindim. Şoför gülerek kaç saattir seviyorsun kim bilir dedi. Bu sözden anladığım iki şey anladım şoförün potansiyeli vardı ve oldukça şanslıydım demek ki saatlerdir geçen ilk minibüse biniyordum. Fakat bu şans düşüncesi 2 dakika sonra atlattığımız kıl payı kaza ardından yerini endişeye bıraktı. Acaba eve tek parça gidebilecek miydim?

    Geceleri yollar boş olduğu için minibüs şoförleri, polisten kaçan hırsız misali gaza yüklenebildikleri kadar yükleniyorlar gerçi bizde pek düzgün şeyler yapmıyoruz ama. Normal şartlarda 25 dakika süren yol gece yarıları 10 dakika bile sürmüyor.

    Fakat atlatılan kaza ve hızdan ziyade şoförün yanında oturan arkadaşının bir yolcuya dönerek; “abi bu gün 2. taksi etti bu. Sabah 1 tanesini yedik, şimdi de şiştik” demesi ona daha yakınlaşmama neden oldu.

    Başka tehlike atlattık mı? Hayır, atlatmadık ama gece yarısı yaptığım 10 dakikalık yolculuğu ön koltuğun demirini sıkıca tutarak tamamladım. Sağ olsun şoför söylediğim yerde durdu ve kolay gelsin dediğimde teşekkürle karşılık verdi (normal bir şey gibi gelebilir ama minibüscülerde bu artı özellik oluyor). Eleman biraz tehlikeli seviyordu ama efendiydi taktir ettim. Şuanda yeni yıldızlarımızı arıyorum haberiniz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATTUSILI -- 19 Kasım 2012; 21:40:34 >
  • allah uçak kazası vermesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samet ne diyov bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlıktaki son iki kelimeyi ilgi çekmek için yazmışsın konuyla alakası yok

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pxcnsRy

    samet ne diyov bu

    doğrumu samet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayabilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lachesis<3

    allah uçak kazası vermesin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.