Şimdi Ara

GECE Mİ GÜNDÜZ MÜ? (LÜTFEN 1 DK'NIZI AYIRIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
24.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bugüne kadar Gece çalışma ile düzenimi yürrüttüm.fakat bugün bi tanıdığımız kendisi sağlık sektöründe çalışıyor... Bana gece çalışmanın uygun olmadığını bu yüzden sabah namazı vakitlerinde çalışmanın daha zihin yönünden iyi olacağını ve sabah kalktığında kendisinin tatlı alıp ders çalıştığını(zihni açmak için) anlattı ..sizce düzenimi değiştiremli miyim sizler ne yapıyorsunuz kısacası

GÜNDÜZ MÜ GECE Mİ?

• gece gündüz. freestyle. çak geç :)
  • Yapılan araştırmalara göre en verimli saatler sabah 6 civarında çalışmakmış. Ayrıca gece ders çalışma alışkanlığına çok kaptırma kendini. Sonuçta sınav sabah oluyor. Gece soru çözmeye alıştığın için bünyen rahatsız olacaktır sınav zamanı.

Hatta şöyle bir tavsiyede bulunursam gece çalışma işini tamamen rafa kaldır ve yeniden güzel bir plan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Yapılan araştırmalara göre en verimli saatler sabah 6 civarında çalışmakmış. Ayrıca gece ders çalışma alışkanlığına çok kaptırma kendini. Sonuçta sınav sabah oluyor. Gece soru çözmeye alıştığın için bünyen rahatsız olacaktır sınav zamanı.

Hatta şöyle bir tavsiyede bulunursam gece çalışma işini tamamen rafa kaldır ve yeniden güzel bir plan yap.

Teşekkürler yorumunuz için..
  • Arkadaşım vücudun yerel saati çok önemli. Gece uykunu düzenli almalısın çünkü birçok hormon yalnızca gece salgılanıyor. Ancak eğer yapabilirsen gece 01-05 arası ve öğlen 2 saat olmak üzere 6 saate alıştır kendini derim en verimli olan sistem budur. Bu şekilde zihnin en verimli çalıştığı gece yarısının ilk saatleri ve günün ilk saatleri ayakta kalabilmiş olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelyaratık

Arkadaşım vücudun yerel saati çok önemli. Gece uykunu düzenli almalısın çünkü birçok hormon yalnızca gece salgılanıyor. Ancak eğer yapabilirsen gece 01-05 arası ve öğlen 2 saat olmak üzere 6 saate alıştır kendini derim en verimli olan sistem budur. Bu şekilde zihnin en verimli çalıştığı gece yarısının ilk saatleri ve günün ilk saatleri ayakta kalabilmiş olursun

yorumunuz için teşekkürler
  • En verimlisi 05.00 - 08.00 arası. Dünyaları çalışıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

En verimlisi 05.00 - 08.00 arası. Dünyaları çalışıyordum.

yorumunuz için teşekkürler ..
  • Up
  • gece çalışıyorm ama berbat ,saatleri değiştirmeye çalışıyorm şu aralar
  • quote:

Arkadaşım vücudun yerel saati çok önemli. Gece uykunu düzenli almalısın çünkü birçok hormon yalnızca gece salgılanıyor. Ancak eğer yapabilirsen gece 01-05 arası ve öğlen 2 saat olmak üzere 6 saate alıştır kendini derim en verimli olan sistem budur. Bu şekilde zihnin en verimli çalıştığı gece yarısının ilk saatleri ve günün ilk saatleri ayakta kalabilmiş olursun

Benim de oturtmaya çalıştığım sistem.Yalnız sabah kalkması o kadar zoruma geliyor ki irademle savaşıyorum resmen.Kalkınca da bir sersemlik oluyor.Siz hemen konsantre olabiliyor musunuz derse?
  • kesinlikle gece

gündüz dikkat dağıtacak çok şey var gece insan ister istemez çalışıyor zaten o sessizlikte çalışmamak imkansız gibi ama alışmaya bağlı uyanık kalmak için falan kendini zorluyorsan verim alamazsın alışmışsan kesinlikle gece gündüzden daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 23 Nisan 2013; 17:09:28 >
  • Yorumlara devam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

quote:

Benim de oturtmaya çalıştığım sistem.Yalnız sabah kalkması o kadar zoruma geliyor ki irademle savaşıyorum resmen.Kalkınca da bir sersemlik oluyor.Siz hemen konsantre olabiliyor musunuz derse?

Valla ben kalktığım gibi bi 50 şınav 3 farklı pozisyonda 50 şer mekik çekerim bunu yapmam toplam 25 dk sürmüyor sonrasında kahveli soğuk süt içerim(düzenli spor yaptığımdan protein de katıyorum ) ondan sonra başlarım ne yapacaksam. Sen bunları 50 şer yapamayabilirsin ancak 10 tane bile yapsan uykunun o hamlığını alır götürür

• bende hep gece daha iyi çalışmışımdır. çünkü dikkatini bozacak, seni engelleyecek hiç bir şey yok. he şöyle bir durumda var bir ara sabah kalkıp ders çalışayım dedim o 1 saat çalıştığım 3 saate bedeldi. sabah kalktığınızda uyku sersemliğini üstünüzden hemen atabilecekseniz sabah çalışın.
  • Ben gece derim.Çünkü etraf sessiz,dikkatini dağıtacak bir durumda da değilsin.Sadece uykusuzluk sıkıntı olabilir.
  • Sabah ezanıyla kalkıp çalışmak daha iyi oluyor.
  • Tabiki de gündüz.. hocam zaten saat 22.00 dan sonraki çalışma boş o saatte uyu sabah 5 gibi uyan 8 e kadar önünde kahve ve kitapla beraber çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Valla ben kalktığım gibi bi 50 şınav 3 farklı pozisyonda 50 şer mekik çekerim bunu yapmam toplam 25 dk sürmüyor sonrasında kahveli soğuk süt içerim(düzenli spor yaptığımdan protein de katıyorum ) ondan sonra başlarım ne yapacaksam. Sen bunları 50 şer yapamayabilirsin ancak 10 tane bile yapsan uykunun o hamlığını alır götürür

Her sabah düzenli yapıyor musun bunu?Lys'ye kadar sabah 5-8 arası çalışmayı düşünüyorum.Sabah namazını kılınca zaten uykum açılıyor da ilk kalkış anı çok zorluyor beniŞınav ve mekik olayına kafam yattı çünkü belim omuzlarım fln sabah çok tutuk oluyor.Düzenli sporla bu sorun da hallolabilir aslında.8.30'da dersanem var 2'de evde oluyorum.Öğlen de 1,5 saat uyudum mu sanırım uykusuzluk çekmem.Hayatımda hiç düzenli çalışamadım ve şu aralar sıcağın da etkisiyle dersten iyice soğudum.Halbuki konu eksiğim çok ve 3k-6k arası hedefim varÖnümüzdeki yaklaşık 2 ay uygulamam lazım böyle bir program.Son olarak uyku açmak için içecek olarak kahve,kola gibi şeyler işe yarıyor mu?Ben bazen B12 vitamin hapı atıyorum halsizliğime iyi geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her sabah düzenli yapıyor musun bunu?Lys'ye kadar sabah 5-8 arası çalışmayı düşünüyorum.Sabah namazını kılınca zaten uykum açılıyor da ilk kalkış anı çok zorluyor beniŞınav ve mekik olayına kafam yattı çünkü belim omuzlarım fln sabah çok tutuk oluyor.Düzenli sporla bu sorun da hallolabilir aslında.8.30'da dersanem var 2'de evde oluyorum.Öğlen de 1,5 saat uyudum mu sanırım uykusuzluk çekmem.Hayatımda hiç düzenli çalışamadım ve şu aralar sıcağın da etkisiyle dersten iyice soğudum.Halbuki konu eksiğim çok ve 3k-6k arası hedefim varÖnümüzdeki yaklaşık 2 ay uygulamam lazım böyle bir program.Son olarak uyku açmak için içecek olarak kahve,kola gibi şeyler işe yarıyor mu?Ben bazen B12 vitamin hapı atıyorum halsizliğime iyi geliyor.

Ben 2011 mezunuyum bu sadece sınavla ilgili yaptığım bir sistem değil. 2011 de de her sabah bunu yapardım üstüne bir deneme çözer öyle dersane okul vs giderdim. Zihin de daha açık olur dersanede bilgi öğrenmen gereken zamanlarda uykudan yarım saat önce kalkmış halinle debelenir durursun güneşten istifade etmeyi bilmiyoruz maalesef toplum olarak... Şu an çindeyim odamın yan tarafı çim saha alarm kurmasam bile sabah sporu yapanların sesiyle uyanıyorsun saat 5 küsür civarı:D tamamen kaliteli yaşamak yani olay anlayacağın ve alışmak inan 1 hafta bile sürmez. Ben kola ömrümde içmedim içmem de ancak kahve bu konuda gerçekten iyidir yağsız süt ile emilim de daha hızlı olur kesinlikle tavsiye ederim:) sadece namaz değil hayatın da uykudan daha önemlidir :) ( akşam akşam bilgisiz sözde dindar biri çıkıp namazla ilgili söylediğim söze bir şey der falan sinirim bozulmasın en baştan yazayım; "namaz uykudan daha önemlidir" sabah ezanında geçer canlarım)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.