Şimdi Ara

Gece Lucid Rüya Gördüm [İçeri]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4 gündür astral seyahat işine kafamı iyice takmış durumdayım. 6-7 ay önce astral deneyimim olmuştu. Dün yattım, astral denedim ama sabırsızdırım biraz uzun süre hareketsiz kalamadım kıvrıldım yattım. Yattığım halde yinede iki gözümün arasında bi tane daha göz varmış gibi düşündüm görmek istediğim rüya ile ilgili bişeyler düşündüm, okul vardı kafamda...

Hayatımda en temiz hatırladığım rüyaydı bu, sıra oluyoduk 3 kişi öndeydik içeri girdik hangi sırada kimin oturduğunu hatırlıyorum diyorum. Okuldan kaçtık ama okul , benim eski okulla yeni okulun birleşmesiydi. Herneyse kısaltarak anlatayım, baya bişeyler oldu işte sonra ben rüya olduğunu anladım bunun, çünkü saatler yanlıştı. Rüyalarda gün ve yer kavramında hatalar vardır her zaman. Hiç görmediğim bi mahalleye gittim, yüksek bi yere doğruydu ki oturduğum yer izmir de öyle bi yer yok, bakkal vardı bi tane, hani dedim rüyadayım bi yumruk attım cam kırıldı içeri girdim. aslında ben hayal edipte arkadaşlarımı falan görmek istemiştim,ama gerçek hayatla aynı bildiğiniz.
    Deneyimi olan varsa nası uçarım kaçarım araba sürerim anlatırmı. Ha bide rüya olduğunu anlayınca sanki insanlar arabalar falan azaldı gibi.

• yukarı
  • yukarıı
  • Lucid rüyayı bir oyuna girmişsin gibi düşünebilirsin. Sanal dünyayı beynin yaratır ve yönetir. Beynini buna alıştırmadığın için genelde çok fazla şey yaratmaz ve gerçekte bildiğin şeylerden çevre yaratır. Çünkü bunları zaten oluşturmaya alışıktır. Çevrede çok fazla insan ve araba olmaz çünkü beyin aynı anda bir çok cismi kontrol edemez etse de hareketlerinde sapmalar olur. (En azından bende öyle oluyor) Beyin sadece gördüğün şeylerin hareketlerini düzenler, diğer şeylere bakmadığında onları kontrol etmez. Sanırım bu yüzden rüyalarda ne kadar bir yerde de olsak boşluktaymışız gibi oluruz. Devamını beyin düşünmez. Camı kırma olayıysa Ahmet abiyi izlediysen oradan aklında kalmış olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.