Şimdi Ara

gece girdiğim her maçı kaybediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yemin ederim gece girdiğim her maç lose. dakika 30 74 farm ziggslermi dersiniz

solo baron yaparken kaptırıp kaybetmemize sebep olan yasuolarmı dersiniz hepsi var ya böyle şans olmaz olsun bu ya şans yada gece giren tayfa mal!

• Sende şans yokmuş hafız. 30 dk da 70 farm yapan ziggs in ne işi var oyunda. Yatsın uyusun beyin gelişimini tamamlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 31 Mart 2014; 8:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun gece girmekse girme gece Bence daha rahat oluyor, oynanabilecek en rahat saat. Öyle tipler her zaman denk gelebilir.
  • Beğenmediğiniz liseliler uyuyor o yüzden öyle.
  • Ben gece girdiğimde alıyorum Nasus'umu sonra ghost teleport 33. dk 266 farm yaklaşık 600 stack kafam rahat oluyor her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 31 Mart 2014; 10:36:51 >
  • Ben bir ara akşam 7'den sonra oyuna girmeye çekiniyordum açıkçası geçen yaz her maçımı kaybediyordum akşamları.
  • Bunun sebebi eminim uykudur. Aynısı bana oluyor. Geceleri feedliyorum bildiginiz. Ama sabah yeni uyandıktan bi 1 saat sonra girince oyunu taşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.