|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 9 Ekim 2020; 0:12:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 9 Ekim 2020; 0:12:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
youtuber olmanın ilk şartı yaptığın şeyi yazı ve video ile anlatma bak bu softbox ın yapılışını videoya çekip youtube kanalına koysaydın ve linkini bizimle paylaşsaydın daha iyi olurdu. dh da böyle dolu bir içerik görmek güzel. genelde bu forumda içi boş trol konular açılıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansntrk -- 30 Nisan 2021; 0:31:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Eline sağlık bro, videon için aydınlatma için uğraştığın için seni tebrik ederim aynı zamanda. Knk çöpte bulduğum iki devasa adını bilmediğim ama bildiğin difuser olan şey hakkında ne düşünüyorsun, üstelik hiç yırtığı falan yok ve temiz durumda. sanırım yüksekliği 1.5 metreden fazla. |
|
|
youtuber olmanın ilk şartı yaptığın şeyi yazı ve video ile anlatma bak bu softbox ın yapılışını videoya çekip youtube kanalına koysaydın ve linkini bizimle paylaşsaydın daha iyi olurdu. dh da böyle dolu bir içerik görmek güzel. genelde bu forumda içi boş trol konular açılıyor. |
|
Hocam youtube için değil babamın bir projesi için eve stüdyomsu bir şey kuruyorum, uzun zaman gelir elde edecegimiz bir proje. Hazır ben de bu işlerle ilgiliyim babama yardımcı olurken aynı zamanda birkaç şey öğreniyorum. Bazı şeyleri satın almak yerine kendiniz deneye yanıla yapınca o şey hakkında ince teknik bilgilere sahip olabiliyorsunuz. Bu arada bu yaptığım ufak bir fill light olarak kullanılcak, ana softbox değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 8 Ekim 2020; 22:32:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Xd aynen youtube'da her diy videolarında onlar var ama kendim tahmini bir şey yaptım ilk hatalarımı görmek için vs. bu mesela ağır oldu ince mukavva karton kullanmak lazım. |
|
|
|