Şimdi Ara

gece gece raidle sinek avı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam 8 normal sinek 1 tanede sivri sinek öldürdüm. kulaklarım hassaslaştı kanat çırpışlarından nerede olduklarını hissediyorum. kafalarına kafalarına sıktım ilaci şerefsizlerin ama bende gazi oldum. bitanesi elimin üstünü ısırdı hafif şişti şerefsizlere ilacı sıkınca cok sinirlendiler. ciddiyim beyler üstüme üstüme uçtu 2 tanesi korktum. ama şuan sector clear

• helal be ! :D ben sivrisinek gordummu acı cektiriyorum. geliyolar vur vur en sonunda pes ediyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

helal be ! :D ben sivrisinek gordummu acı cektiriyorum. geliyolar vur vur en sonunda pes ediyolar

çok zekiler abi yaa ben bu kadar zeki olduklarını bilmiyodum. alayı camper bunların bi ara yakalayıp kolonya ile yakıyodum vicdanım sızlıyodu artık seri katil gibiyim hiç bişey hissetmiyorum aksine zevk almaya başladım bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

quote:

helal be ! :D ben sivrisinek gordummu acı cektiriyorum. geliyolar vur vur en sonunda pes ediyolar

çok zekiler abi yaa ben bu kadar zeki olduklarını bilmiyodum. alayı camper bunların bi ara yakalayıp kolonya ile yakıyodum vicdanım sızlıyodu artık seri katil gibiyim hiç bişey hissetmiyorum aksine zevk almaya başladım bu işten

:D sineklere karsı boyle oluypo. geliyolar sabahleyin uyumaya calsıırken insanında yani asbrı kalmıyo. gordunmu oldurcen bu sinekleri zaten odlukca fazlalar dunyada. ama bak banyoda falan gorursen dedigimi yap. belki lavaboya düşer (bi kere gordum aman dedim bi caktımduvara carptı sorna diger duvara carptı lavaboya dustu :D orası ıslak oldugu icin ucamadı ve güm kanalizasyona gitti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

quote:

:D sineklere karsı boyle oluypo. geliyolar sabahleyin uyumaya calsıırken insanında yani asbrı kalmıyo. gordunmu oldurcen bu sinekleri zaten odlukca fazlalar dunyada. ama bak banyoda falan gorursen dedigimi yap. belki lavaboya düşer (bi kere gordum aman dedim bi caktımduvara carptı sorna diger duvara carptı lavaboya dustu :D orası ıslak oldugu icin ucamadı ve güm kanalizasyona gitti

sabah uyurken geliyolar burnumun ucuna yanagıma falan konuyolar ya ana bacı küfür ediyorum

• İlacı sıkınca çok mu sinirlendiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AH son günlerde sinek avlıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.