Şimdi Ara

Gece gece aracin sağ on tekerini kaldirima vurdum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
15.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece gece başımıza aldık. Öndeki aracı solladim onune gectim tam o sirada 50 km hizla sagdaki kaldirima vurdum. Teker patladi icteki sac jant yamuldu bikac yerinden. O halde 200 mt kadar gittim eve yakindim evin onune koydum araci. Simdi bu olay bana ne kadar masraf cikarir tahminen. Amortisorlerde sıkıntı yok gibiydi yag falan akmamisti. Ama sicagi sicagina akmamis olabilir. Arac 2006 model fiesta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jant yamulduysa ön takım hasar görmüştür
    aracın marka ve modeline göre 200 - 1000 tl arası tutar

• Sıfır jant lastik alsan 200-250₺ 50 lirada işçilik 300₺ başka hasar varsa artar, geçmiş olsun.

• Öndeki aracı geçerken yakın geceyim panik yapsın diye düşündün ayarı kaçırıp vurdun bence

sollayip sağdaki kaldırıma girmek nasıl bir sey ?

Jant mant lastikler işçilik derken 600-700 cikar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Nisan 2015; 1:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Öndeki aracı geçerken yakın geceyim panik yapsın diye düşündün ayarı kaçırıp vurdun bence

Hocam tanimadan etmeden onyargili davranmayin. Araci yakin gecip panik yaptirmis olsam kaldirima vurdugum an benim arac aniden yavasladigi icin arkadaki arac bana carpardi. Ben sollarken karsidan arac gelebilme ihtimaline karsi 50 km ye ciktim cunku onumdeki kaplumbaga gibi 20 km le falan gidiyodu.

• quote:

Öndeki aracı geçerken yakın geceyim panik yapsın diye düşündün ayarı kaçırıp vurdun bence

aynı şey benimde başıma gelmişti azıcık jant yamuldu lastikde bombe oluştu ve balans bozuldu.lastiği değiştirdim jantı düzelttirdim balans ayarı yaptırdı 250 tl para verdim.
    gecmiş olsun tek motivasyonunuz daha beterini düşünmeniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Hocam tanimadan etmeden onyargili davranmayin. Araci yakin gecip panik yaptirmis olsam kaldirima vurdugum an benim arac aniden yavasladigi icin arkadaki arac bana carpardi. Ben sollarken karsidan arac gelebilme ihtimaline karsi 50 km ye ciktim cunku onumdeki kaplumbaga gibi 20 km le falan gidiyodu.

Nasıl oldu peki cidden çözemedim ben kontrolümü mu kaybettin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Usta kusura bakma da çoğu konuda çok önyargılı ve sinirlisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Usta kusura bakma da çoğu konuda çok önyargılı ve sinirlisin.

Trafikte o kadar insanla karşılaşıyorum ve hepsi olayı Taraflı anlatıyor belki arac ici kamera olsa olayın bambaşka oldugunu görebiliriz .

Ha arkadas kontrolu kaybetmiştir olabilir ancak sollayip nasıl saga girmiş çözemedim ya bir anda saga kırdı ya da garip

• kısa vade için yedek lastiği ve tekerleği kullanın sac jantı duzeltip 20 liraya cıkma bi lastik alıp takın buyuk ihtimalle fren diskiniz yamuldu o değişecek ve disklerle beraber genelde balata da değişir... Rot başları ve rotkolları da değişirse bence toplam tutar 500 lira gibi bi değer çıkar belki 50 lira üstü veya altı olabilir... Parça fiyatlarını peugeot 207 parça fiyatlarıyla karşılaştırarak hesapladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sollarken gaza gelip direksiyonu fazla sağa kırdıysa kontrolü kaybetmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Sollarken gaza gelip direksiyonu fazla sağa kırdıysa kontrolü kaybetmiş olabilir.

Hocam paintte cizip atcam birazdan. Yol saga dogru virajliydi. Solladiktan sonra saga gectigim yerde biraz cikintiliydi. Karanlikti ayni zamanda. O cikintiya vurdum. Bu olayin sebebi farlarin ayarsizligi cunku kisa farim sadece 10 metre ilerimi aydinlatiyodu. Sagi solu aydinlatmiyo. İste kucucuk bisey yuzunden belki 10 liraya halledebilecegim bisey yuzunden en az 300 lira girdi. Takla falan atmadim veya bi araca carpmadigim icin teselli ediyorum kendimi.

• Arkadaki araç benim. Çizgiyle sollama şeklimi gösterdim. Sag taraftaki icini karaladigim yer kaldirim. Yuksekligi 15-20 cm kadar. İyiki yuksekti yoksa sag tarafta kanalin duvari vardi yuksek olmasaydi duvara vururdum. Aracın resminide yarın atarım şuan işyerindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Nisan 2015; 1:58:57 >
  • Gecen sene vurdum suratımde coktu sukur Allaha takla atmadım.Sol on ve arka lastık parcalandı.On celık jant eğilip çatladı ve masrafı 70 tl tornacıda halllettık ikı lastık sıfır alındı.Öntakımda sıkıntı olmadı sukurki. gecmıs olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

Gecen sene vurdum suratımde coktu sukur Allaha takla atmadım.Sol on ve arka lastık parcalandı.On celık jant eğilip çatladı ve masrafı 70 tl tornacıda halllettık ikı lastık sıfır alındı.Öntakımda sıkıntı olmadı sukurki. gecmıs olsun
    Resim fenaymış =)
  • geçmiş olsun. 300 ile 1000 tl arası bir masraf çıkabilir hasara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan0133

geçmiş olsun. 300 ile 1000 tl arası bir masraf çıkabilir hasara göre.
    200mt evine 1 dakika erken ulaşmak için mi bu masraf ?

Ev yanıyordu sanırım.
  • Dün gözümün önünde benzer bir olay oldu. Eve yürüyerek gidiyordum, yolda dingilin biri hatalı bir yerde sollamaya kalktı. Kaldırımın ucuna çarpınca aracın tekeri çarptı, lastik patladı ve jant kapağı yuvarlandı. Çok mutlu oldum.

Sorsan öndeki araç çok yavaş gidiyordu vs derler ama şehir içinde çoğu yerde hız sınırı 30km/h 50km/h.

Sizin kazayı bilemiyorum ama şehir içinde aşırı hız ve dikkatsizlik çok fazla. Yollara çocuklar, yayalar çıkabiliyor, araçlar çıkabiliyor. Şehir içi hız yapmamak lazım. Ben genelde kurallara uyuyorum, çok küfür k

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Ev yanıyordu sanırım.

Yok hocam bi yere yetismiyodum. Ondeki araci sollamanin amaci illaki bi yere yetismek degildir. Hic yapmadiniz heralde sollama. Kamyon onunuzde yavas yavas giderken falan.

gunduz gozuyle bakinca sadece kaldirima vuran yerin yamuldugunu gordum gece baktigimda sanki bikac yer yamuk gibiydi Janti tekeri cikardim fren balatalarinda diskinde sorun yok. Amortisor saglam. Parcalari inceledim kirik dokuk bisey yok. Stepneyi taktim bikac km gittim herhangi bi sorun yok takir tukur ses yok. Amortisor saglam. Sanzumanda sıkıntı yok. Aracim baya dayanikliymis onu ogrendim Masrafsiz atlattik bu olayi Allaha sükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Nisan 2015; 17:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Ev yanıyordu sanırım.

Yok hocam bi yere yetismiyodum. Ondeki araci sollamanin amaci illaki bi yere yetismek degildir. Hic yapmadiniz heralde sollama. Kamyon onunuzde yavas yavas giderken falan.

gunduz gozuyle bakinca sadece kaldirima vuran yerin yamuldugunu gordum gece baktigimda sanki bikac yer yamuk gibiydi Janti tekeri cikardim fren balatalarinda diskinde sorun yok. Amortisor saglam. Parcalari inceledim kirik dokuk bisey yok. Stepneyi taktim bikac km gittim herhangi bi sorun yok takir tukur ses yok. Amortisor saglam. Sanzumanda sıkıntı yok. Aracim baya dayanikliymis onu ogrendim Masrafsiz atlattik bu olayi Allaha sükür

Alıntıları Göster
    adamı öldürmüşsünüz,arkadaş galiba yolun açısını kestirememiş vurmuş kaldırıma ne kadar farklı hayal gücünüz var

edit:kardeş rot balansa baktırt yüksek hızlarda sorun çıkartır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri006 -- 11 Nisan 2015; 17:42:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.