Şimdi Ara

Gece Gece Aklıma Geldi Meslek Lisesi Mezunu Sözel Bölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Meslek Lisesi Mezunuyum Bu Yılki Sınavda başarı için dersaneye yazıldım..ama sayısal olarak değilde sözelden hazırlanıyorum böylesi daha mantıklı çünkü..

öncelikle ygs hedefim 350 puan üstü yapailmek..bunun içinde türkçede 35 net üstü,sosyaldede aynı şekilde 35 net üstü bişeyler yapmam yeterli oluyor..

ama ben alan dışı tercih yapmak istiyorum katsayı var bunuda biliyorm ama bu katsayı neyi nasıl etkiliyor lys'de diyelim 400 aldım okul puanımda alaniçinde tercihe 70 80 pun vriyordu alan dışında kaç veriyor okul puanmıda bilmiyorum ama ona güvenmktense daha çok çalışıyorum..

bu puanlama sistemi hakkında eminimki beni aydınlatcak birileri vardır..

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 13 Kasım 2011; 12:43:20 >

• Öncelikle iyi geceler kardeşim. Bu konu hakkında önce lys soru sayı dağılımına bir bakmanı tavsiye ederim; keza lys'de edebiyat ayrı türkçe ayrı değil ve coğrafyadan o kadar net yapman imkansız coğrafya 1de zaten 24 soru var. Yoksa lys derken ygs + lys mi demek istedin anlamadım.. Şayet şunu söylemeliyim ki bir sözel öğrencisinin bile 50 edebiyat neti çıkartması olağanüstü iken sen çıkartırsan muazzam derecede iyi şeyler koyarsın ortaya. Sorunu düzeltebilirsen sana yardımcı olacaklar çoğalabilir . Bol şans.
  • bu sene bir yere yerleşmediysen sorun yok aobp sözel puanını 0.12 ile çarp çıkan sonuç okuldan sana gelicek puan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobus

Öncelikle iyi geceler kardeşim. Bu konu hakkında önce lys soru sayı dağılımına bir bakmanı tavsiye ederim; keza lys'de edebiyat ayrı türkçe ayrı değil ve coğrafyadan o kadar net yapman imkansız coğrafya 1de zaten 24 soru var. Yoksa lys derken ygs + lys mi demek istedin anlamadım.. Şayet şunu söylemeliyim ki bir sözel öğrencisinin bile 50 edebiyat neti çıkartması olağanüstü iken sen çıkartırsan muazzam derecede iyi şeyler koyarsın ortaya. Sorunu düzeltebilirsen sana yardımcı olacaklar çoğalabilir . Bol şans.

Hocam İlgin İçin Teşekkürler..Düzelttim Mesajı

• yardım eden yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

bu sene bir yere yerleşmediysen sorun yok aobp sözel puanını 0.12 ile çarp çıkan sonuç okuldan sana gelicek puan olur.

Bu cevap sana yeterli değil mi ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobus

quote:

Orijinalden alıntı: β

bu sene bir yere yerleşmediysen sorun yok aobp sözel puanını 0.12 ile çarp çıkan sonuç okuldan sana gelicek puan olur.

Bu cevap sana yeterli değil mi ki ?

anladm hocam..bildiğim tek puan OBP puanım oda 321..

teşekkürler cevaplar için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.