Şimdi Ara

Gece ders çalışanlar nasıl yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep gececi öğrenciler olur son günce bırakıp geceye kadar çalışır ve gece de rahat çalışır hatta bazıları çalışmak için geceyi bekler ama ben bunu hiç yapamıyorum 8 den sonra çalışamamaya başlıyorum 10-11 den sonra dikkatimi veremiyorum ve bu durum uykuyla da alakalı olmuyor pek kahve içsem de uykum çok yoğun olmasa da çalışamıyorum çalışma azmim gidiyor merak ediyorum çalışanlar nasıl çalışıyor ?

• Yani benimki gece çalışmak olur mu bilmiyorum sabaha kadar çalışanlar var sonuçta ama anlatayım. Eve geliyorum 5 civarı yatıp 7 gibi kalkıyorum. 9 da derse başlıyorum saat 12’ye kadar bölünebiliyor evdekiler uyumadığı için. Oradan totalde 2 saat çalıştım diyelim. Saat 12 den sonra 3-4 civarına kadar çalışıyorum. Kimse de bölmüyor. Minimum 5 saat oluyor böylece. Ama sonraki gün devamlı dershaneye geç kaldığım ve bazen derslerde uykusuzluktan odaklanamadığım için bu sistemi iptal ettim. Dershane okul vs. yoksa tavsiye ederim hatta daha fazla çalışabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yattığım zaman genelde 8-9 da kalkmış oluyorum sonrası ise hiç verimli olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.