Şimdi Ara

Gece Çökünce Kötü Oluyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• .
  • Tamamen psikolojik kardeş..Aynı duyguları yaklaşık 6,7 ay önce bende yaşadım,1 seneye yakın antidepresan alıyorum ve halen daha gece çökünce ruh halim başka olur,sanki herşey anlamsız gelir,eski anılarım güzel yaşadığım günler aklıma gelir,biraz duygusallaşırım vs..Ama senin gibi ölüm,tabut felan gelmez :) Demekki sende başka manyak cinsindensin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

banada aynısı oluyordu xocam gittim psikiyatriste prozac yazdı 80mg günlük alıyom şimdi kabullendim ölümü. tam iyi gelmiyor ama sürekli panik halinde değilim en azından. bence yaptığımız iyi birşey en azından kendimizi kandırmıyoruz. dinler vs bana kendini kandırmak gibi geliyor, ölmden ve yokolmaktan korktukları için uydurulmuş şeyler.

Psikiyatriniz elbet bunun tıptaki adını söylemiştir. Nedir bu hastalık?

Hem ayrıca bu psikiyatriler de işi iyice abarttı. Önüne gelene direk anti-depresan ver gitsin.

majör depresyon xocam
  • Tamamda sen bunu burda düşünüp yazacağina en azında kendine ve çevrendiklerine yararlı biri ol ki sen gitsen bile arkanda güzel bişey bırak,hayatı yaşa aşık ol eğlen sen bunu yapsanda yapmasanda ömrün gidecek sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehennemde olmaktan iyidir bu zamanda adam mekkede dogsa ne oluyor ki kardeşim bid at ehli oluyor belki imanını bile kaybedebiliyor ve cehenneme gidiyor bu konuda Allahın adaletine itimad etmemiz lazım gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dav

Cehennemde olmaktan iyidir bu zamanda adam mekkede dogsa ne oluyor ki kardeşim bid at ehli oluyor belki imanını bile kaybedebiliyor ve cehenneme gidiyor bu konuda Allahın adaletine itimad etmemiz lazım gelir

Hocam yok olmak diyoruz

Bu insanlar kendi secmedi ki. Yok olmayi istemezler ki. Dogrusu gosterilse onlar da Müslüman olurdu belki

• Gece , güneşin yokluğu sebebiyle serotonin salgılayamamızdan dolayı depresif geçer.

Çok ünlü bir fenomen bu , aynı zamanda en popüler intihar saati geceyarısı 4-5 civarıymış. Bu da ona bağlı olaraktan tabii ki
  • "Şimdiye kadar kim bilir kaç milyar kişi doğdu ve öldü. Onlar da sevdi, üzüldü, aşık oldu belki de."

Çok tuhaf oldum bunu okuyunca.

• İnsanların en akıllısı ölümü en çok anan ve ona hazırlanandir.

• Bende geceyi aşırı severim , hele birde gök gürültüsü ,yağmur felan oldumu ... Gece hiç kimse yok etraf karanlık , sessizlik hakim hayal gücü nirvana ! Efsane bir şey , bazen dışarı çıkıp oturuyorum 3 te felan site olunca pek sıkıntı çıkmıyor . Yağmur gece oldumu zevkli değilde akşamüstü hava kararmaya başladımı gotham havası oluşuyor , insanların koşuşturmalarını izlemek , zombi saldırısı olsa diyorum o zaman da . Belkide içimi karartıyor hava ve öyle bir ruh haline giriyorum. Ama seviyorum .
  • Diğer üyelerin yorumlarını okumadım yazdığının sadece ilk paragrafını okudum. Müslümansan namaz kılmanı, Allah'a daha yönelmeni öneririm. Ha ilk başta namaz nefsine zor gelebilir peygamberimizin sünnetlerini uygulamanı öneririm başlangıç olarak diyorum bunu. Kendini hem rahatlatmış olursun hem de ahirette avantajın olur
  • Oyun bul, oyna. Yanlız kalma evde geceleri. Eğer müslümansan besmele çek. Bilmiyorum ama diğer alemlerden rahatsız ediyor olabilirler gece geliyorlarsa. Bir hocaya da git derim böyle işlerin şakası olmuyor modern tıp bile birşey yapamıyor. Her odada Kuran-ı Kerim bulundur ki yaklaşamasınlar eğer onlarla alakasıyla. Korkutma amacım yok ama öyle oldu sanki 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Oyun bul, oyna. Yanlız kalma evde geceleri. Eğer müslümansan besmele çek. Bilmiyorum ama diğer alemlerden rahatsız ediyor olabilirler gece geliyorlarsa. Bir hocaya da git derim böyle işlerin şakası olmuyor modern tıp bile birşey yapamıyor. Her odada Kuran-ı Kerim bulundur ki yaklaşamasınlar eğer onlarla alakasıyla. Korkutma amacım yok ama öyle oldu sanki 😂

Hayir oyle degil biraz yanlis anlamissiniz. Rahatsizlik oyle degil ben biraz bosluktayim. Diger alemler var mi emin degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: steganography

.

Bu ne ya tiklamadim ama onizlemesi korkutucu gozukuyor

Gormemek icin sizi blokluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 25 Mart 2017; 23:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleWorld

quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Oyun bul, oyna. Yanlız kalma evde geceleri. Eğer müslümansan besmele çek. Bilmiyorum ama diğer alemlerden rahatsız ediyor olabilirler gece geliyorlarsa. Bir hocaya da git derim böyle işlerin şakası olmuyor modern tıp bile birşey yapamıyor. Her odada Kuran-ı Kerim bulundur ki yaklaşamasınlar eğer onlarla alakasıyla. Korkutma amacım yok ama öyle oldu sanki 😂

Hayir oyle degil biraz yanlis anlamissiniz. Rahatsizlik oyle degil ben biraz bosluktayim. Diger alemler var mi emin degilim

Müslümansan 90.000 aleme peygamber olarak gönderildi Hz. MUHAMMED (S.A.V.) peygamberimiz, yani bizden başka 90.000 alem var, bil. Sen Kuran bulundur da, belki rahatlarsın hem Allah'ın kelamı.

• gecelere bayılırım

• Hocam ben ilerde bunu engellemeye hayat amacı edindim. Yaşlanmamızı durdurmamız ya da bilincimizi başka kaynak veya vücutlara aktarmamız lazım. Hergün eve geldiğimde bugün de ölmedik deyip, takvimden birgünü daha işaretliyorum. Bunun için hayatımda geçim derdinin olmaması ve boş vaktimin olması gerek. Bu yüzden genç yaşlarımı gezmek yerine evde-okulda paso ders çalışarak geçiriyorum. Her an ölebilirim, hayatımı boşuna harcıyorum gibi gelebilir ama sonuçta herkes genç yaşta ölmüyor. Hiçbir şey yapmazsak %100 öleceğiz ama belki bir ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleWorld

quote:

Orijinalden alıntı: steganography

.

Bu ne ya tiklamadim ama onizlemesi korkutucu gozukuyor

Gormemek icin sizi blokluyorum

bize blok atana bizde blok atarız.
  • bütün hayatını korkarak mı yaşıyacaksın ?

• yaş kaç?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.