Şimdi Ara

Gece çekim yapan en iyi digital camera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gece en iyi videoyu çeken digital camera hangisidir arkadaşlar?

• Bu doğru bir soru değil pek...
    En iyi kamera en iyi gece çekimi yapar...
    lens ışık duyarlılığı, tripod, iso değeri, Image Stabilizer, vs gibi pek çok fonksiyon rol oynar...
  • hareketli çekim konusunda kalite araştırması yapmana gerek yok ki

Sony her zaman bu konuda liderdir

BENCE HAKLI BİR LİDERLİK

tabi parasıda ona göre
  • sony fotograf makinası pazarında, kodak tan sonra gelir bence, herketli çekim derken movie yi kastediyorsanız doğru sonyler çok güzel movie yapıyor zaten kullandığı teknolojide handycamlerdeki teknoloji
  • quote:

Orjinal: L_o_T_u_S

hareketli çekim konusunda kalite araştırması yapmana gerek yok ki

Sony her zaman bu konuda liderdir

BENCE HAKLI BİR LİDERLİK

tabi parasıda ona göre

Haraketli video çekimi veya Foto,Sony En iyiler arasında,hatta en iyi Carl Zeiss ile...

Gece çekim yapan en iyi digital camera

• quote:

Orjinalden alıntı: caligula

gece en iyi videoyu çeken digital camera hangisidir arkadaşlar?

Arkadaşımız gece video çekimi demiş siz hareketli çekimi en iyi yapan diyorsunuz?
    Bir problem mi var?

@caligula,
    dijital kamera derken? video kamera mı kastettin onu pek anlayamadım... Eğer dijital video kameralarından bahsediyorsan, sonylerin night mod 'u meşhur infrared ışık ve bu moda duyarlı ccd teknolojisi ışıksız ortamlarda bile video çekimine izin veriyor. Sony bazı fotograf makinalarında bu özelliği ekledi son zamanlarda fakat fotografta pek istenen bir etki olmadığı için tercih edilmiyor videoda kullanacaksan bunları seçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ham-Solo -- 2/7/2004 15:20:16 >
  • Benim amacım kısa videolar çekmek. gece de video kaydı yapacağım için gece kaydı iyi olan video çekim kalitesi iyi olan ama çok profosyenel olmasına gerek olmayan bir makina arıyorum. DSLR de olabilir çok anlamıyorum makina olaylarından :) Fiyat olarak 2000tlye kadar çıkabilirim. Lens bu fiyatın içnde olursa çok daha iyi olur ama olmazsa da 2. el lens alırım. Bana tavsye edebileceğiniz cihazlar nelerdir arkadaşlar? Ölmüş konuy da canlandırıyorum ama hadi hayrılısı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.