Şimdi Ara

gece çalışmak mı erken kalkıp çalışmak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
6.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12. sınıfa geçtim, okulun kendi yurdunda kalıyorum, akşamları 7-10 arası düzenli etütleri oluyor ama sadece bunlar yeterli olmaz tabii ki. sizce etüt sonrası 11-1 çalışıp 7 de mi kalkmalıyım yoksa 11 de yatıp sabah 5-7 mi çalışmalıyım?
    bir de günde 5 saatin 1 saati ygs soru çözümü, 2 saati lys soru çözümü, 1 saati 12. sınıf konularının tekrarı ve 1 saat de geçen yıllarının konuları tekrarı olarak planlıyorum. konu tekrarlarını da etüt dışında(kararlaştıramadığım zamanda) yapmayı düşünüyorum.
    sizce bu plan iyi midir? başka tavsiyeleriniz var mıdır?
    temelim iyidir,geçen yıl zaman denemelerinde 110-120 arası net yaparken şimdi körfez dbs1 de 127, dbs2 de 133 net yaptım ama o sınavlar gerçekle ne kadar alakalıdır bilemem.

bir de haftalık 2 deneme çözmeyi planlıyorum sizce yeterli mi? birisi zaman(sıralama görme amaçlı) diğeri için ne önerirsiniz?

hedefim mf4 ilk 1000

• Sabah tabii ki de. En verimli saatlerin sabahtir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Sabah tabii ki de. En verimli saatlerin sabahtir.
    Bence de sabah ama en doğrusu iki yönetimi de 1'er hafta uygula hangisinin daha verimli olduğuna kendin karar ver. Çünkü kimisi sabah kalkınca uykusunu zor açar kimisinin gece hemen uykusu gelir. Yani kişiye göre değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Sabah tabii ki de. En verimli saatlerin sabahtir.
    tavsiyem sabah namazına kalkıyorsun bıdaha uyuma . cok verimli oluyor zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

Bence de sabah ama en doğrusu iki yönetimi de 1'er hafta uygula hangisinin daha verimli olduğuna kendin karar ver. Çünkü kimisi sabah kalkınca uykusunu zor açar kimisinin gece hemen uykusu gelir. Yani kişiye göre değişebilir.

sağolun hocam akla yatkın bir çözüm deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKSiDeRS55

sağolun hocam zaten kılmayı planlıyorum. bir de sizce 6 saat yeterli midir? yoksa okuldan gelince biraz daha uyumalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKSiDeRS55

sağolun hocam zaten kılmayı planlıyorum. bir de sizce 6 saat yeterli midir? yoksa okuldan gelince biraz daha uyumalı mıyım?

Alıntıları Göster
    diğer sorularda da yardımcı olabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

diğer sorularda da yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    6 saat yeter de artar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallyus

6 saat yeter de artar bile.

Alıntıları Göster
    sabah çalışmak en mantıklısı.ben gece çalışıyordum 3 e 3.30 a kadar.sınavda sorulara adapte olamadım.sonuçta sınavda sabah oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalella

sabah çalışmak en mantıklısı.ben gece çalışıyordum 3 e 3.30 a kadar.sınavda sorulara adapte olamadım.sonuçta sınavda sabah oluyor.

Alıntıları Göster
    bencede sabah çalışmak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: diş_hekimliği

bencede sabah çalışmak en iyisi

Alıntıları Göster
    Bende geceleri çalışmayı çok severim ve daha çok verim alırım. Bu işin öncelikle sabahı akşamı yok. Adamlar dereceye oynarken günde 12 saate yakın çalışıyorlar. Onlar gece gündüz diye ayırmaya kalksalar işin içinden çıkamazlar. Mantık çok basit '' BOŞ BULDUĞUN HER VAKTİ DEĞERLENDİRECEKSİN'' amma sabah olur amma gece.

• quote:

Orijinalden alıntı: MatreV

Bende geceleri çalışmayı çok severim ve daha çok verim alırım. Bu işin öncelikle sabahı akşamı yok. Adamlar dereceye oynarken günde 12 saate yakın çalışıyorlar. Onlar gece gündüz diye ayırmaya kalksalar işin içinden çıkamazlar. Mantık çok basit '' BOŞ BULDUĞUN HER VAKTİ DEĞERLENDİRECEKSİN'' amma sabah olur amma gece.

haklısınız hocam ben de zaten her boş anımı(teneffüsler-almanca dersleri vs.) ders çalışarak geçirmeyi planlıyorum. Ama yurtta kaldığım için zaman çizelgesini ayarlamak elimde değil. 7-10 arasındaki etütlerden sonra çalışmayı planlıyorum. akşam 10 dan sabah 7 ye kadar 9 saatim var. bunun 1 saati duşa dişe çişe falan gitse 8 saat kalır. 6 saat uyumayı planlıyorum ve bana geriye 2 saat kalıyor. bu 2 saatin de tamamını ders çalışmayla geçirmeyi planlıyorum. sorum bu 2 saatin yeri hakkında.

şimdilik kafamda böyle bir plan oluşturdum;
    okulun başından ekimin 25 ine kadar 11-12 ve sabah 6-7 arası daha sonra da sadece 5-7 arası.
    niye ekimin 25i derseniz;
    ekim 25 de saatler 1 saat geriye alınacak ve o zamana kadar da imsak vakti 5.30-5.50 arası değişiyor.
    ama daha sonrasında imsak vakti 5 e geliyor. bunun için böyle bir plan uyguladım umarım uyabilirim

sizin fikirleriniz neler?

• isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diş_hekimliği -- 12 Eylül 2014; 17:00:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diş_hekimliği

sağolun arkadaşlar uyku kısmını hallettim.
    diğer soruları da cevaplarsanız
  • quote:

sağolun arkadaşlar uyku kısmını hallettim.
    diğer soruları da cevaplarsanız

Alıntıları Göster
    Aynı durumdayız.4.sınıf okul yurdundayım Odam hep sayısal olmuş çalışma açısından etkisi olucaktır diye düşünüyorum.Ben gece çalışmayı düşünüyorum.Çünkü sabah kalkınca çalışacak kafa olmaz bende kendimi biliyorum.Etüt öncesi zamanlar etüt sonrasından çok daha verimli oluyor mesela.Okul çıkışı 1 saatlik bir mola veya yarım ardından çalışmak için çok uygun

• Sabah çalışmak iyidir ama mesela benim 7 de çalışmaya başlamam için 6 da kalkmam lazım 1 saatte kendime gelemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Sabah çalışmak iyidir ama mesela benim 7 de çalışmaya başlamam için 6 da kalkmam lazım 1 saatte kendime gelemem.
    Bende Yurtta kalıyorum. Sabah çalışmaya yurt ortamı izin verir mi orasını da bir düşün? saat 6.30 a doğru uyananlar başlar. Belki 5 te uyanma olayın oda arkadaşlarını rahatsız eder. Veya çoğunluk ne yapıyor onu da düşün. Gece çalışanlar çoksa birbirinize soru sormanız daha kolay olur. Bunları da düşün
  • Benim sistem biraz daha değişik 11 e kadar ders 11-4 arası uyku 4.630 ders 6.30 7.00arası uyku yarım saat gerilim farkı oluşturmam gerekiyor uzun sure çalışmam için

• quote:

Orijinalden alıntı: benemder

Bende Yurtta kalıyorum. Sabah çalışmaya yurt ortamı izin verir mi orasını da bir düşün? saat 6.30 a doğru uyananlar başlar. Belki 5 te uyanma olayın oda arkadaşlarını rahatsız eder. Veya çoğunluk ne yapıyor onu da düşün. Gece çalışanlar çoksa birbirinize soru sormanız daha kolay olur. Bunları da düşün

Alıntıları Göster
    ben namaza kadar uyanık kalıyorum 12-1 e kadar yatıorum kötü mü yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: benemder

Oda arkadaslari acisindan sikinti olmaz. cunku hepsi sabah namazina kalkiyor ve cidden caliskan kisiler. eger sabah calismaya karar verirsem ilk isim onlari ayartmak olacak zaten
    Bir de 1 saatini 12, 1 saatini 9-10-11 konularina calismayi planliyorum, zaman artarsa da 1-2 test cozerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.