Şimdi Ara

Gece arkadaşlarla okulda kaldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Olaydan 3 gün önce planlamıştık olayı . Fakat bir sorun vardı . Okul 6 katlıydı ve ilk katında hademe oturuyordu . Servisçiye ben bugün yürüyerek gideceğim diyerek ordan yırttım . Tam okul çıkışında tuvalete saklanarak kalabalığın dinmesini ve temizlikçilerin gitmesini bekledik . Şansımız vardı ki o gün tuvaletleri temizlemeyi unutmuşlardı . İşlerinin bittiğini anladıktan sonra tuvaletlerden çıktık ve yavaşça kim var kim yok diye baktık . 2 arkadaşımı çağırdım ve yukarıdaki bilgisayar odasına çıkmaya başladık . Odanın elektrik şalterlerini açtık ve içeri girdik . Orada biraz oyalandıktan sonra özel yerimiz olan erkek soyunma odasına girdik ve meyve suyu ve kantinden stokladığımız topkeklerle tıkındık . 6. kata çıktık ve çatıdan etrafı gözlemledik . Bizi almak için anne ve babalarımız gelmemişti . Bu bizim için iyi oldu . Her ihtimale karşı telefonları kapalıya aldık . 3. kata indik ve muhasebe odasına girdik . Boştu . Biz de televizyonu açıp izlemeye koyulduk . Fakat bu kalma olayını sandığımız kadar zevkli olmadığını anladık . Hafiften tırsıyorduk . Çünkü her an hademeler tarafından yakalanabilirdik . Gece 2 olmuştu . Hademeler gitmiştir artık diye düşündük . İlk kata indik ve baktık . Bi' yandan televizyon izleyen , bi' yandan da çekirdek yiyen hademe . Hala oradaydı . Bu herif neden gitmedi hala diye düşündük fakat bir sonuca ulaşamadık . Kantine inip biraz oturduk Aşağıdaki masa tenisi oynanan yerden cızzz diye bir ses geldi . Bu kez gerçekten korkmaya başlamıştık . Önce 2 kişi gidip baksın dedik fakat diğer arkadaş kantinde tek başına kalamazdı . Biz de hep beraber aşağıya inmeye karar verdik . Ses devam ediyordu . Tırsarak aşağıya indik ve bir anda ses kesildi . Ne yapacağımızı bilmiyorduk . Ordan kaçtık ve hemşire odasına girdik . Yataklara yattık ve örtüyü üstümüze görünmeyeceğimiz şekilde örttük . Korkudan kıpırdayamadık ve öylece uyuya kaldık . Uyandığımızda 7'ye çeyrek vardı . Çaktırmadan sınıfa gittik ve kitapları hazırlıyormuş gibi yaptık . Müdür gelip neden erken geldiğimizi sordu . Biz de sınava çalışmak için dedik . Peki dedi . Derin bir oh çektik ve derse girdik .

• hmm.
  • yat zıbar yiğenım
  • Aileleriniz sizi merak etmedi mi?
  • Kafası 360 derece dönen bebek de gördünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

Aileleriniz sizi merak etmedi mi?

Etti tabi . Güdümlü anne terliği yedim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi lan. başarılarının devamını dilerim.
  • Hangi film?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

/>

• atalay bana niye haber vermedin lann bende gelseydim sizle keşke

yarın yine kalalımmı ?
  • ben evet diyorum
  • bazı mantık hataları var. aileniz sizi almaya gelmediyse hiç mi merak etmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

bazı mantık hataları var. aileniz sizi almaya gelmediyse hiç mi merak etmedi?

Üstte dayak yedim dedim ya kardeş .
  • Up læ
  • Gerçek olsaydı ilgimi çekerdi.
  • biz lisedeyken kızlarla bos sınıflarda.. neyse bosver sizinkide eglenceli imişş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.