Şimdi Ara

Gece 12 den önce zamlı benzin satışı mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Mart Gece 12den itibaren benzine zam geleceği için saat 12 den önce 11: 39 da benzin aldım. Ancak benzinlikteki görevli benzine birkaç dakika önce zam geldiğini söyledi ve fiyatın 4:52 olduğunu söyledi. Ben ise saat 12 den önce zammın geçerli olmadığını söyledim ancak bir şey yapamayacaklarını merkez zam yapın dediği zaman zam yaptıklarını söyledi. Saat 11:39 da 4:40 olması gereken benzini 4.52 den sattılar. Tabi fişini istedim, fişi de verilemedi. Eğer beklerseniz veririz bazen zam olunca fişin geç çıktığı söylendi. Ne kadar bekleriz fiş için dedim belli olmaz yarın uğrarsanız da fişi veririz dendi. Araçta eşimle olduğum için beklemek istemedim.

İlgili firmayı da aradım şikayet kaydı oluşturdular. Tamam bir kaç lirasında değilim basit bir konu olabilir belki ama merak ettiğim saat 12 den önce zamlı benzin satışı mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizliman76 -- 3 Mart 2015; 0:39:13 >

• Yakita zam geldiginde gece yarisindan itibaren oldugu soylenir. Yani 24ten once zam gelmemesi gerekli. Sikayette bulunursa islem yapilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Yakita zam geldiginde gece yarisindan itibaren oldugu soylenir. Yani 24ten once zam gelmemesi gerekli. Sikayette bulunursa islem yapilir bence

Geçen sefer bir başka firmadan 11:54 te aldım daha zam gelmemişti. Bakalım şikayet kaydı oluşturduk dediler. Ayrıca firmanın genel merkezi de satışın saatine ve fiyatı ulaştı direk. Benim anlamadığım pompacı bize genel merkez zam yap dediği için yapıldı dedi. Oysa telefondaki görevli saat 24 ten sonra geçerli dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****76

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Yakita zam geldiginde gece yarisindan itibaren oldugu soylenir. Yani 24ten once zam gelmemesi gerekli. Sikayette bulunursa islem yapilir bence

Geçen sefer bir başka firmadan 11:54 te aldım daha zam gelmemişti. Bakalım şikayet kaydı oluşturduk dediler. Ayrıca firmanın genel merkezi de satışın saatine ve fiyatı ulaştı direk. Benim anlamadığım pompacı bize genel merkez zam yap dediği için yapıldı dedi. Oysa telefondaki görevli saat 24 ten sonra geçerli dedi.

Simdi killanmak lazimmi bilemiyorum. Fiste vermemisler adamlar. Acaba o aradaki zamli satistaki farki cebemi atiyorlarki acaba

• Hocam çakal patronun işidir o merkez falan hikaye. O 1 saatte fazladan kazanacağı 15-20 lira icin boyle mal mal hareketler yapıyorlar iste.

• quote:

3 Mart Gece 12den itibaren benzine zam geleceği için saat 12 den önce 11: 39 da benzin aldım. Ancak benzinlikteki görevli benzine birkaç dakika önce zam geldiğini söyledi ve fiyatın 4:52 olduğunu söyledi. Ben ise saat 12 den önce zammın geçerli olmadığını söyledim ancak bir şey yapamayacaklarını merkez zam yapın dediği zaman zam yaptıklarını söyledi. Saat 11:39 da 4:40 olması gereken benzini 4.52 den sattılar. Tabi fişini istedim, fişi de verilemedi. Eğer beklerseniz veririz bazen zam olunca fişin geç çıktığı söylendi. Ne kadar bekleriz fiş için dedim belli olmaz yarın uğrarsanız da fişi veririz dendi. Araçta eşimle olduğum için beklemek istemedim.

İlgili firmayı da aradım şikayet kaydı oluşturdular. Tamam bir kaç lirasında değilim basit bir konu olabilir belki ama merak ettiğim saat 12 den önce zamlı benzin satışı mümkün mü?

Kelime itibariyla belki abartı gelecek ama dolandırılmışsınız. Zammı 24.00'dan sonra uygulamaları gerekiyordu. Pompanın göstergesinde tutarın ne yazdığına bakmanız iyi olurdu. Ayrıca fiş veremedikleri de bir yalan. Pompa otomasyonu fiş (taşıt tanıma sistemi varsa bilgi makbuzu) kesmeden yakıt dolum işlemi yapmaz.
    Yer saat ve istasyonu markanın merkezine şikayet edin mutlaka. Şikayet sitelerine de yazabilirsiniz, geri dönüşü daha hızlı olur.
    Hatta istasyonu da yazarsanız orayı kullanan varsa, tüketici olarak bizlerin de seçici olması açısından çok iyi olur. Mesele 5-10 tl değil, müşteriye karşı tutumun cezasını görmeleri.

• Satması yasak ama fırsatçılık yapmışlar
  • Memlekette herkes kafasına gore takiliyor.

• quote:

3 Mart Gece 12den itibaren benzine zam geleceği için saat 12 den önce 11: 39 da benzin aldım. Ancak benzinlikteki görevli benzine birkaç dakika önce zam geldiğini söyledi ve fiyatın 4:52 olduğunu söyledi. Ben ise saat 12 den önce zammın geçerli olmadığını söyledim ancak bir şey yapamayacaklarını merkez zam yapın dediği zaman zam yaptıklarını söyledi. Saat 11:39 da 4:40 olması gereken benzini 4.52 den sattılar. Tabi fişini istedim, fişi de verilemedi. Eğer beklerseniz veririz bazen zam olunca fişin geç çıktığı söylendi. Ne kadar bekleriz fiş için dedim belli olmaz yarın uğrarsanız da fişi veririz dendi. Araçta eşimle olduğum için beklemek istemedim.

Fiş vermemelerinden anlamanız lazım.

• Lukoil taraftar kartım var dün akşamüzeri sms geldi gece yarısı 12 kuruş zam var yakıtınızı alın diye, 12 den önce zam yapamazlar.
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Bakalım şikayet sonucunu bekliyorum, şikayet vara da yazdım. Meblağ ufak olabilir ama gerçekten tutum hoşuma gitmedi. Firma tarafından aranınca yazarım. Aslında her zaman güvenerek yakıt aldığımız bir yer burası, hile hurda yapmayan bir yer. Ama neden oldu böyle bilmiyorum. Sonuçlanınca yazacağım.
  • Gece 11:50 de vardım,koca istasyonda 1 görevli var,oda ölü eşşek gibi ağır ağır hareket ediyor, bana sıra gelince 3-4 dakika geçti.o arada zammı geçirdiler bende kalsın dedim almadım.normalde işlek istasyon ve anında pompacı damladı.

Şeref,haysiyet artık parayla satılır olmuş

Para için anasını babasını satacak tıynette insanlar var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.