Şimdi Ara

GEBZEDEN ARENAYA NASIL GİDERİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gebzede oturuyorum bi tane scooter ım var kombine almak istiyorum. gebzeden scooter la arenaya gidebilirmiyim ? veya dolmuşla minibüsle gitmek istesek nasıl gidebilirim ? minibüsle gidersek gece 11 de 12 de gebzeye dönüş nasıl olur? kombine alıcam ama ulaşım sorununu nasıl çözerim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?

• Katırla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2015 millet uzaya gidiyor yetmiyor gezegene yerleşiyor adam gebzeden nasıl gelirim diyor bide netten yazıyor gir netten bak
  • Her konuyu trollemeyi meslek haline mi getirdiniz fener'liler? Gidin shaktar'ı nasıl geçeriz diye müzakere yapın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

yıl olmuş 2015 millet uzaya gidiyor yetmiyor gezegene yerleşiyor adam gebzeden nasıl gelirim diyor bide netten yazıyor gir netten bak

Adam aramış bulamamış demek ki. Yada tecrübesi olana danışmak istemiş. Beğenmiyorsan yorum yazmazsın, okumazsın. Bu kadar basit.

• şöyle yaparsın ama dönüş sıkıntı olabilir gebzeden scooterla kadıköye geliceksin scooterını orda bırakıcaksın otopark bulucaksın beşiktaş vapuruna binip karşıya geçiceksin beşiktaştan minübüsle yukarı levente çıkıcaksın zamanın bolsa yürüyebilirsin ama o yokuş çıkılmaz neyse leventten arenaya geçiş zaten kolay aynısını dönüş yolunda yapıcaksın ama akşam 11-12'de scooterla gebzeye gitmek güvenli olurmu bilmiyorum bu arada her hafta benzin parasıydı otoparktı içeçekti yiyecekti falan bide şamp ligi maçları sırasında haftada 2 kere gelicen her gelişinde 50 lira harcıyacan mazot parası içinde

2.Senaryo'yu söylüyorum bu cebine daha yararlı 17 B ile Gebzeden Kartal'a geliceksin ordan metroyla kadıköy yapıcaksın sonrasını biliyorsun zaten hem otobüsler geceye kadar çalışıyor kartaldan en son sefer cumartesi 1:15 pazar günü 00:40 cumartesine yetişirsinde pazar'a maç çıkışı nasıl yetişirsin bilmiyorum

• gebze haremle şifa mah. geliyorsun. orada meşhur 500T durağı var, ona binip sanayi durağında iniyorsun. köprüyü geçtikten yaklaşık ( 5-10 dk sonra ). indiğin yerden ileri doğru 3-5 dk yürüyüp üst geçitten karşıya geçiyorsun. gerisini kime sorsan gösterir zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim beyler sağolsun.. diğer yorumları zaten iplemiyorum ;)
  • Bide arkadaşlar maçtan ne kadar süre önce yola çıksam yetişirim ? yol ne kadar sürüyor ?
  • Soruyu yanlıs sormussun. Gerı nasıl donebılırım? dıye sorman lazım. Saat 10'nda sonra bazı otobuslerın seferlerı yok. Bunu da dıkkate al..
  • 17B ile Uzunçayır.
    Ordan metrobüsele mecidiyeköy.
    Ordan metro ile stada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

17B ile Uzunçayır.
    Ordan metrobüsele mecidiyeköy.
    Ordan metro ile stada.

17b ile kartal ordan uzunçayır eksik olmuş

• Gebze haremle tuzlaya ordan 500t ile tam stadin onunde inebilirsin donuste de yine 500t ile tuzlada inip gebze harem minibusleriyle gidebilirsin ben pendikte oturuyorum 500t ile gidip geliyorum kombinem var,bazen kendi aracimla gidiyorum ama 500t benden daha hizli gidiyor emniyet seridini kullandigi icin

• Adam dumanla sormus forum lan bura forum. Amaç bilgi paylaşımi bunun iiçin konu acmayacakta niye açacak

• Kavimler göçü gibi bir yolculuk seni bekliyor kardeş.

• Vay anasını aktarmalara, vasıtalara bak... İyi ki istanbul'a gitmedik okul okumaya. Valla bir an sırf Galatasaray için orada okul yazacaktım iyi ki yapmamışım.

• 500T candır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  GEBZEDEN ARENAYA NASIL GİDERİM ? bundan varsa sıkıntı yok atla otobana 5 dakkaya ordasın.
  • acemi28 A kullanıcısına yanıt
    3 yıldır kombinem var 2 yıl Gebze'den gidip geldim hocam maçlara. Şampiyonlar Ligi maçlarına Scooter'ınla git. Geri dönemezsin. Diğer maçlarda sıkıntı yok. Gebze Harem ile Uzunçayır metrobüse kadar gidersin, ya da Kartal'da inip metro ile Uzunçayır'da inersin. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inip Metro'ya binip Seyrantepe'ye gidiyorsun bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

GEBZEDEN ARENAYA NASIL GİDERİM ? bundan varsa sıkıntı yok atla otobana 5 dakkaya ordasın.

hocam zaten otoban kenarı olduğu için bulmakta zorlanmazsın. avrupa yakasına geçen her otobüs uyar sana inince görürsün hocam otoban kenarı ile ıssız cendere yolunun ortasında bir yer yardımcı olabilmişimdir umarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.