< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 3 Temmuz 2020; 11:24:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 3 Temmuz 2020; 11:24:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 5 Temmuz 2020; 16:25:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 20 Temmuz 2020; 15:1:15 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 27 Temmuz 2020; 21:14:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keep clubbin -- 28 Temmuz 2020; 11:35:5 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 5 Ağustos 2020; 10:2:2 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 10 Ekim 2020; 11:33:23 > |
Gtü Bilgisayar çok talep görüyor. Sıralamanın geri geleceğini sanmıyorum. Gene yükselecektir. Ancak ne kadar yükselir onu tahmin etmek zor. Çünkü 20 binden sonra yükseliş direnç getirir çok yüksek olmaz. Tabi Bilgisayar bölümünün talebinin de devam etmesi gerekiyor. Düşüş ancak Bilgisayar Mühendisliğinin popülerliğinin yokolması ile gerçekleşebilir ki bu da şu an zor gözüküyor. |
|
Makine Mühendisliği çok eski bir bölüm değil. Henüz mezun verdi mi bilmiyorum sanırım bu sene yada seneye ilk mezunlarını verecek. Ancak eğitim kalitesi yüksek. Çünkü yüksek lisans programı senelerdir var bu bölümün. Amerikan MIT eğitimini referans almışlar ve bu şekilde eğitim veriyorlar. ODTÜ ve Hacettepe savunma sanayini domine ediyorlar. Ankara'da olmaları buna bir avantaj sağlıyor ancak son yıllarda Gebze Teknik 'te bu okullar arasına girdi. Özellikle Haluk Görgün'ün Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı olması ile bu ivme hızlandı. Kendisi GTÜ'nün bir önceki rektörü idi. Özetle eğitimi çok iyi bir bölüm diğer okullardan bilgi anlamında asla geri kalmazsınız, hatta büyük ihtimalle fazla bilgi ile bile çıkabilirsiniz.. Tabi tercih sizin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 17 Mart 2021; 23:56:36 > |