Hocam sen ceng mi okuyorsun? Nasıl bu bölüme asosyal dersin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gebze Teknik Üni. Bilgisayar Müh. (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hüdishekimiHocam sen ceng mi okuyorsun? Nasıl bu bölüme asosyal dersin?
Bölüme asosyal demedim okulun genelinde sosyal yaşam zayıf dedim.
-
bölüme huzurlu demiş birisi :D :D öğrenci ders geçemesin diye dd dc vermeyenler var . onu geçtim sınav zamanı yapılan rezaletler daha 2 ay oldu :D ekşiden başlıklar forumda konular vsvs . twitterda tt oldu onu da geçtim . kendi öğrencilerine soruşturma açtı bunlar evrim günleri diye konferans verildi diye(mgb'de oldu ama yarın öbür gün opensource kaynak savunucularına teliften soruşturma başlatmayacakları ne malum :D ) :D :D kaynak isteyen olursa pm'den kaynakları atılır. :D
-
tıptan geçiş yapmak isteyen arkadaş vardı onun konusuna öyle yazmıştın
-
quote:
Orijinalden alıntı: hüdishekimitıptan geçiş yapmak isteyen arkadaş vardı onun konusuna öyle yazmıştın
O yazıma bakarsan şunu da ekledim. günlerce bilgisayar başında zaman geçirmeyi sorun etmeyen kişiler olmalı bu bölüme talip olanlar. Bu insanlar da genel anlamda sosyal insanlar olmuyorlar. Bilgisayar mühendisliği okuyup sosyal olan yok mudur ? Elbette vardır ama oranına bakarsan çok düşüktür bu oran.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite3480bölüme huzurlu demiş birisi :D :D öğrenci ders geçemesin diye dd dc vermeyenler var . onu geçtim sınav zamanı yapılan rezaletler daha 2 ay oldu :D ekşiden başlıklar forumda konular vsvs . twitterda tt oldu onu da geçtim . kendi öğrencilerine soruşturma açtı bunlar evrim günleri diye konferans verildi diye(mgb'de oldu ama yarın öbür gün opensource kaynak savunucularına teliften soruşturma başlatmayacakları ne malum :D ) :D :D kaynak isteyen olursa pm'den kaynakları atılır. :D
Ahanda okulu bırakan (ya da kovulan bilemiyorum) Mehmet Miraç arkadaşımız da teşrif etmişler...
Bu arkadaş senelerdir bu bölümü ve okulu kötülüyor ama her nedense bölüm puanlarını her geçen gün yükseltiyor.
-
28k ya yazık edersin. 25-35k çok zor. aybü havacılık uzay bile tusaşla entegre eğitim vermesine rağmen 40k ile başlamıştı.
-
Hocam zamanında size yatay geçiş için sormuştum önermemiştiniz. Allah razı olsun. DH de malum yerin trolü çok.
-
kovulsam başka ünide okuyamazdım :D bi kere nasıl bir sorun olduğunu sana anlattım. Gidip şimdi boş yapma. Derste öğrencisine "tell your mother that" diyen hocalardan ders almak çok hoş değil zaten.Okulun puanın yükselmesi düşmesi değil . gelecek olanların bunları bilmesi önemli .
dipnot : Ben merkezi puanla yatay geçiş yaptım :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vioman28k ya yazık edersin. 25-35k çok zor. aybü havacılık uzay bile tusaşla entegre eğitim vermesine rağmen 40k ile başlamıştı.
Bu okulda makine bile 40 bin civarı açılış yaptı neden zor olsun ki 25-35k ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ViomanHocam zamanında size yatay geçiş için sormuştum önermemiştiniz. Allah razı olsun. DH de malum yerin trolü çok.
Kardeşim valla bu güçlütürk sağlam troll :D :D :D şimdi şuraya 100 kişinin kaldığının fotosunu atsam der ki shop :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite3480kovulsam başka ünide okuyamazdım :D bi kere nasıl bir sorun olduğunu sana anlattım. Gidip şimdi boş yapma. Derste öğrencisine "tell your mother that" diyen hocalardan ders almak çok hoş değil zaten.Okulun puanın yükselmesi düşmesi değil . gelecek olanların bunları bilmesi önemli .
dipnot : Ben merkezi puanla yatay geçiş yaptım :D
Hayırlı olsun arkadaşım gittiğin yerden memnunsan ne ala.
Bu arada bölümün zorluğundan her sene 5-10 kişi okul değiştiriyor arkadaşlar. Çünkü burada gerçekten zorlu bir eğitim veriliyor. Bunu da gelecek arkadaşlara not olarak düşelim.
-
doğrudur aybünün gtü kadar reklamı yok. dediğim gibi öğrenciler tusaşla 4yıl hem eğitim hem staj yapıyolar ona rağmen 40k başlamıştı. o yüzden fikrimi belirttim ama dediğin gibi reklamı ve bilinirliği daha fazla belki 30-40k arası bi yere yerleşebilir. 30k aşağısı imkansız bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite3480Kardeşim valla bu güçlütürk sağlam troll :D :D :D şimdi şuraya 100 kişinin kaldığının fotosunu atsam der ki shop :D
Alıntıları GösterBu bölüme özel değil ki arkadaşım. Elektronikte kalan da oluyor, Makine'de de.. Hocaya bağlıdır bu işler. Bazısı öğrenci dostudur bol notludur, bazısı iyice öğrenmeden çıkmanı istemez basar ff i... Hocayla çok ilintili bu konu.
-
uuu beybiii tamam 100 kişi kalıyorsa bi dersten zaten sorun 100 öğrencidedir
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite3480uuu beybiii tamam 100 kişi kalıyorsa bi dersten zaten sorun 100 öğrencidedir
Bazı dersler için sana hak veriyorum. Mesela bu sene Elektronik'de Analog Haberleşme dersinde 120 kişilik sınıfın 80 ini bıraktı hoca... Bu bana da saçma geliyor. Ama kaldın diye okul kötü olmuyor sen mücadeleyi çabuk bırakıyorsun. Bu okuldan mezun olan yüzlerce insan var.
-
https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-muhendisligi-hakkinda-sorulari-yanitliyorum--133814439
GTÜ'nün adı forum içerisinde yukarıdaki konudan sonra başladı. Konuyu açan abimizin kariyeri iyiydi ve Gebze Teknikten mezun oldum dediğinde insanlar da bu okulu araştırmaya başladı. Tabi forumda bu kadar yayılmasının sebebi kısaltmasından dolayı. Kısaltması başka bir şey olsa bu kadar konuşulmazdı.
Tercih dönemlerinde bölüm olarak telegram grubu açılıyor. Orada yeni gelenlerin soruları yanıtlanıyor hem hocalar hem de öğrenciler tarafından. Tercih yapacaklar da bu gruba girip istediklerini sorabiliyor, samimi bir ortamı olduğundan dolayı da listelerine ekliyorlar. Şahsen okulun araştırmasını yaptığım dönemde bu gruplar ve yapılan canlı yayınlar kafamdaki bir çok soru işaretini ortadan kaldırmıştı, bu konuda gerçekten iyi iş yapıyorlar.
Okulun bir diğer avantajı da Marmaray ile İstanbul'a ulaşımın kolay olması. Okuldan Kadıköy tam 1 saat sürüyor. İstanbul içerisinde orta sayılacak bir süre bu. İstanbuldaki devlet üniversitelerinin de Bilgisayar mühendisliği sıralaması yüksek olduğu için yine İstanbul'a yakın olayım diyenlerin ilk tercih yerlerinden biri oluyor GTÜ. Bu yüzden de hızlı yükseldi.
Bunların haricinde ben eğitimi gerçekten kaliteli buluyorum. Zor mu? Evet. Herkes yapabilir mi? Hayır. Bizim okulda yapamayıp farklı üniversitelere geçen çok oluyor. İnsanı yoruyorlar burada. Sürekli ödevler veriliyor. Bu yüzden de çok fazla boş vaktiniz olmuyor. Bu durum beni çok rahatsız etmiyor. Genel olarak bölümdeki öğrenciler arasında her ödev verildiğinde bir huzursuzluk olsa da dönem sonunda geriye bakıldığında öğrendiklerinizi görünce o his tamamen yok oluyor.
Farklı sorularınız varsa buradan veya özelden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Okulda 2. sınıf öğrencisiyim. (3 oldum da diyebilirim sanırım)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gucluturk2018Bazı dersler için sana hak veriyorum. Mesela bu sene Elektronik'de Analog Haberleşme dersinde 120 kişilik sınıfın 80 ini bıraktı hoca... Bu bana da saçma geliyor. Ama kaldın diye okul kötü olmuyor sen mücadeleyi çabuk bırakıyorsun. Bu okuldan mezun olan yüzlerce insan var.
Alıntıları Gösterhayır yüzlerce yok . hatta 500 tane bile yok . Thanks for useless info.. good luck trolls :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite3480hayır yüzlerce yok . hatta 500 tane bile yok . Thanks for useless info.. good luck trolls :)
Alıntıları GösterYüzlerce yok 500 tane bile yok kendi içinde çelişen bir cümle. 400 varsa zaten yüzlerce oluyor :)...
Mehmet senin kapasite yetmemiş yavrum bu bölüme kabul et...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gucluturk2018Yüzlerce yok 500 tane bile yok kendi içinde çelişen bir cümle. 400 varsa zaten yüzlerce oluyor :)...
Mehmet senin kapasite yetmemiş yavrum bu bölüme kabul et...
Alıntıları Gösterlan ben kendi isteğimle güle eğlene ayrılmışım. senin gibi troller yüzünden millet geldikten sonra burda insan yerine konulmuyoruz diyip psikolojik travmalar yaşıyor. Kapasitem yetmese nasıl girmişim . Azcık gram kadarcık falan düşünme organın olsa zaten bana laf sokmaya çalışmazsın. Altında kalırsın. Ben çalışan işinde gücünde biriyim. Şimdi de yıllık izindeyim. Gençleri zehirlemene izin vermeyeceğim emin ol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X