1 ay boyunca Gebze'de kalacam. Fakat kalacak yeri hala ayarlamadım. Staj yapacağım bu yüzden 1 ay boyunca ucuz bir yerde kalmam lazım öğrenci milletiyiz yani otel falan olmaz. Bu yüzden üniversite yurtuları da olur, ya da özel yurtlar da uyar. Fakat Gebze'yi hiç bilmiyorum. Tübitak MAM'a yakın olacak şekilde hangi üni yurtları ya da özel yurtlar var ? Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yerler var mi? Tübitak Gebze Yerleşkesine yakın olsun tek isteğim. Yardım olacaklara şimdiden çok teşekkürler. 5-6 gün sonra Ankara'dan yola çıkacağım.
Gebze Sakat bi yerdir dostum dikkat et. özellikle gece disari cikmanı tavsiye etmem teksas'tan pek bi farki yok
Mecbur kalmam gerekecek, staj'a gidecem haliyle :D Yurt işini halletsem tamam.
Hadi ya. Ben Laptop falan da alacaktım yanıma, staj'ım bilgisayar programlama ile ilgili, o yüzden bol bol laptop kullanmam gerekecek. Eger öyleyse dışarıya pek cıkmam zaten. İşler karışık desenize.
teksas olan yer dilovasıdır. gebze sakın yerdır hıc bırsey basına gelmez ama gebzede bazı mahalleler var oralara dıkkat et
devlet yurdu yok... özel yurt olarak da cemaatlerin orta öğretim yurtları var... laptop un omzunda zaten tübitaka yürüyemezsin minibüsle gideceğin için korkmana gerek yok... tübitaka yakın oturabileceğin ev vs yok...
Demek sadece bir tane cemaat yurdu var, ya girmesi kolay olur da ramazan ayında simdi nasıl olur birde. Yurtun adı nedir biliyor musunuz ? Olmadı güzergah olan yerlerde de kalabilirim. Taksim'den bile servis kalkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Yozi
Demek sadece bir tane cemaat yurdu var, ya girmesi kolay olur da ramazan ayında simdi nasıl olur birde. Yurtun adı nedir biliyor musunuz ? Olmadı güzergah olan yerlerde de kalabilirim. Taksim'den bile servis kalkıyor.
tan yurdu olması lazım cemaat yurdunu bılıyosunuz ve pek zıt deılsenız onlarla sorun yasamassınız
yurdun adı eskiden tan dı... değiştiyse bilmiyorum... ama f.m in yurdu ya da marmar. ışık ın yurdu deyince bulması daha kolay... yeri çok iyidir... tam çarşının ortası... sorunsuz gider gelirsin korkmana gerek yok... gebze o kadar kötü olsaydı yarım milyona yakın nüfusu olmazdı (gerçi sanayi bögesi diyenler olacak ki bu da doğru)... bu kadar amelenin içinden einstein lar çıkmıyor maalesef...
Dicle Yüksek Öğr. Kız Öğrenci Yurdu Yeşim KOÇAK 7453769 Bağlarbaşı Mh. Büyük Sk. 10 Darıca Dilovası Ortaöğr. Erkek Öğc. Yurdu Recep ÇAKIRCI 7546095 5057332502 Orhangazi Mh. Geylani Cd. 42 Dilovası Fatih Ortaöğr. Erkek Öğc. Yurdu Mahmut ARGAT 6416487 6442030 5057332456 Tatlıkuyu Mh. 1340 Sk. 8 Filiz Ortaöğr. Kız Öğrenci Yurdu Derya ALTUN 6460103 5058263974 Sultan Orhan Mh. Hükümet Cd. 137 H.Ali Rıza Cansu Vakfı Ortaöğr. Erkek Öğc. Yurdu M. Ali MACİT 6534884 6534884 5056545404 Bayramoğlu Mh. F.S. Mehmet Cd. 252 Darıca Hisar Ortaöğr. Erkek Öğc. Yurdu Ramazan ÖZTÜRK 6551094 6551555 5369688503 F. Çakmak Mh. Şeyh Şamil Cd. Mübarek Sk. 10 Darıca Tan Ortaöğr. Erkek Öğc. Yurdu Murat BÜYÜKYILDIZ 6421123 5363700449 Hacıhalil Mh. Z.Hanım Cd. İkiz Han 2
Tan'ın numaras da var arayıp soracam birazdan.
quote:
Orjinalden alıntı: DENSITY
Gebzede okuyan bir öğrenci olaraktan nalet olsun gebzeye dşyorum 2 yılda ömrümü yedi
staj yapacaksan dikkatli ol gece fazla dışarı çıkma çok tekin yerler değil özellikle darıca
hadi yha .. öle olduğunu bilmiodum o kadar gittim gebze/darıcaya gezdik falan gecenin bi vakti darıca sahile esrar çekmeye gittik arklarla falan(ben değil tabi ben içmem)...