Kurucu ve Yönetici arkadaşların görevi ne olacak acaba neyi nasıl yönetecekler ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 21 Mart 2008; 16:42:41 >
Çok samimi olarak kendim dediğim şeye dahil olduğum zaman ben sıcak ya da soğuga, ışık ya da gölgeye, aşk, ya da nefrete, acı, ya da lezzete dair; özel bir algıya ya da başka bir şeye daima rastlarım, ben bir algı olmaksızın herhangi bir zamanda kendimi asla yakalayamam ve asla algıdan başka bir şey gözleyemem,
Bir tek ülke istiyorum adı " Dünya ", bir tek ırk istiyorum adı " insan ".Bir tek kaynak istiyorum adı " sevgi " ve bir tek slogan istiyorum " Yaşasın Halkların Kardeşliği "..!
Her Cuma 20:00da Trt 1de Çıkan Bu Komedi Harikaa!!Bn İzLiorum. Üyeler: 1-Yaratama_Orichi(Kurucu) 2-viper srt 10(Yönetici) 3-CoOlRaPpErBoY(Yönetici) 4-T.R.U.G.(Yönetici) 5-umbaba 6-Yazılımcı Online 7-вєяк 8-SabroN 9-@lperen 10-Rádèøή 11-Oğuz10 12-umut.can.07 Hadi BeKLiyoruZ!
sadece 10 üyemi yapmayın yahu böyle bi programa değil 10 100 üye bile az gelir. komedi dükkanı akşamlarımızın bereketi. yüzümüzü güldüren böyle programların kıymetini bilelim kardeş benide yaz o üye listesine
tekrarını napalım tüm bölümlerini izledik trt bence program reyting yapmasın die aldı kendine salih abiyide attı kenera program bi süre sora söncek gitcek trt de buna benzer kendi programını kurucak olay bundan ibaret
"Sorgulanmamış bir hayat, yaşanmaya değer değildir." -Sokrates "Kimilerinin gerçekten özgur olabilmesi için ötekilerin köle olması gerekir" -Aristoteles
"Sorgulanmamış bir hayat, yaşanmaya değer değildir." -Sokrates "Kimilerinin gerçekten özgur olabilmesi için ötekilerin köle olması gerekir" -Aristoteles