PlayStation (@PlayStation) on X https://x.com/playstation/status/1919422008451813547?s=46&t=22gHOX6TX6yD8asFLj_xKQ< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gears of War Reloaded | PS5 | 26 Ağustos

-
-
Konusu vardı hocam. Yönetime mesaj yazdım tekrardan aktif edilecek.
https://forum.donanimhaber.com/gears-of-war-trilogy-ps5-ana-konu--160603987
-
Ben de kilitli diye açmıştım hocam. Oradan devam edelim o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında kilitli olmaması lazım hangi Mod yada Admin kilitlemiş anlamış değilim. Paylaşımlara devam ediyordum ki pat diye gitti. Bugünde konu başlığını güncelleyecektim içeriklerle birlikte. Adminlerden birine yazdım cevap bekliyorum bende bakalım artık. :)
-
İçeriği nedir? Remastered mı, remake mi? İlk oyun mu, ilk üç oyun mu nedir? Orijinal üçleme çok iyiydi, sonra suyu çıktı. İlk 3 oyun olsa tadından yenmez.
-
Sadece 1. oyun ve remastered.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol Pinkyciğim değmez o zaman. Onyüzbinmilyon kere bitirmiştik zaten 360 da.
Aşağıdaki yeni özellikleri seni ilgilendirmiyorsa oynanmaz evet
4K resolution
60 FPS in Campaign
120 FPS in Multiplayer
High Dynamic Range (HDR)
Dolby Vision & 7.1.4 Dolby Atmos
7.1.4 3D Spatial Audio
Variable Refresh Rate (VRR)
4K assets and remastered textures
Enhanced post-processing visual effects
Improved shadows and reflections
Super resolution with improved anti-aliasing
Zero loading screens during Campaign
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xboxcı arkadaşlar nasıl güzelmi oyın alınırmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanın en büyük efsanelerinden ama 360 zamanı çok oynadık, yine oynanır senaryo modu da güzel multisi de ( multisi biraz zordur ve kemik kitlesi kaldı hayvan gibi oynuyorlar)
-
Eyvallah kardeşim istek listesine atıyorum hemen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 defa oynamamış olsak alınır, gears 2 ve 3 artık ultimate edition gibi güncellenmesi lazım bu güncelleme bana gereksiz geldi.
Microsoft akıllanmıyor ultimate edition ilk çıktığında 2 ve 3 de gelecek diye bekledik fos çıktı. 1,2,3 lü paket yapılıp tam fiyata satılsa direk atlardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 6 Mayıs 2025; 16:13:10 > -
Üçleme paket halinde beklerken sadece ilk oyunun gelmesi üzdü ya. Umarım kısa zaman da ikinci ve üçüncü oyun da gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4Sağol Pinkyciğim değmez o zaman. Onyüzbinmilyon kere bitirmiştik zaten 360 da.
Adaptive triggerların testere ile adam keserken titrediğini düşün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X