Şimdi Ara

!!!GEARS OF WAR!!! PC ye mi geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox360 en çok beklenen oyunlarından biri Gears of War PC'ye Xbox360'dan 6 ay sonra çıkabilir diye bir duyum alınmış.LVL dergisinin E3 ile ilgili kısmında Bizden Duymuş Olmayın diye bir kısım war.Orda okudum.GoW'un PC ye gelmesi gerçekten güzel bi olay.Ama Microsoft'un hala bir konsolu oyunlarının sattırdığını anlamamış olması açıkçası bana göre bir pazarlama hatası...

• Level'ı niye sallamiim anlamadım...Sonuçta şu ana kadar yalan bi haber görmedim.Yada yaranmaları gereken bi kuruluş...
  • ama adamlar şuan xboxı övüyolar hatta bi tane 360 almışlar..
  • adamlar içlerinden geçen temenniyi yazmışlar...Hiçbir sitede haberi yok, Level da kim olaki inanıcaz

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E3 te duymuşlar....Ztn Gears of War'ın çıkma olayı vardı PC'ye.Sadece Xbox360'a çıktıktan 6 ay sonra gibi bi olay war bide.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
  • Level gecen sene e3te de Ms catir catir 360ta Nfs mostwanted oynatirken bunlar gercek konsol degil icinde nvidia ekran karti olan pcler demisti.Nvidianin yetkilisi gelip bize soyledi diyede yalan uydurmuslardi.O kadar internet sitesinde de bole bi haber duymadim nedense.Yani kisaca levelde yazan tek dogru sey derginin fiyatiyla tarihi o kadar.

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • @azurik
    Yalan olduğunu nerden biliyorsun?2.si LEVEL'ın böyle birşey yazması içim Microsoft düşmanı olması lazım.Ama geçen sayılarında Xbox360 deli gibi övdüler.PS3'ün işinin çok zor olduğunu belirtiler...Ben şu ana kadar LVL'ın herhangi bi yalan haberini görmedim açıkçası.Sadece bazı konularda tahmin yapıyorlar...Bu da ztn işlerinin bir parçası...
    @korayg
    Gears of War exclusive olarak duyurulan bir oyun mu?Eğer öyle değilse bnce 6 ay gibi bi zamanda çıkabilir...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.