Şimdi Ara

Gears Of War (PC'ye çıkacak)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir oyunu 3 saniyede 56 gün boyunca satılan Gears Of War Xbox 360'dan sonra da PC'ye çıkacak.Çıkış tarihi tam belli olmıyan oyunda Unreal Engine grafik motoru kullanılmaktadır.Oyunla ilgili olarak video ve multiplayer 10 Ocak'da çıkacak.Fakat şu anda iki tane harita bulunuyor;

-Raven Down
    Delta force ekibi bu haritada bir çok helikopterle savaşıyor.Sokaklar aksiyon dolu ve bir çok araba ve bina patlıyor...

Haritadan bir görüntü;

-Old Bones
    Çok hareketli bir haritadır.Ortamdaki atmosfer çok akıcı ve gizemlidir.

Haritadan bir görüntü;

Düzelttim grafik motorunuda ben yanlış anlamışım unreal engine kullanılıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 29 Ocak 2007; 18:52:30 >

• heyt be ne güzel haber
  • Şu anda hala çok satan bu oyunu pcye çıkarmazlar.(sebep konsol satışları...microsoft)bide halo 2 grafik motoruyla çıkacak diyosun biyanlışın olmasın .benim bildiğim unreal engine 3 ü kullanıyodu. eğer senin dediğin gibi halo 2 grafik motoruyla çıkacaksa tüm oyunu tekraradan tasarlamaları gerek bunuda yapımcılar yapmaz.zaten bu oyun 1 seneden az bi zamanda pc ye çıkmaazzz.çıktığı zaman yeni nesil ekran kartları piyassayı doldurmuş olur zaten..
  • Halo 2'nin grafik motoru bu SS'lerdeki görseli veremez. Oyunda Unreal 3 Engine kullanılıyor.
  • @büyük adam Gears of War kesinlikle PC'ye çıkmayacak nereden uyduruyorsun bu haberleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

@büyük adam Gears of War kesinlikle PC'ye çıkmayacak nereden uyduruyorsun bu haberleri...

Önüne gelen bişey söylüyor valla uydurma değilde belkide fake bi haber duydu arkadaş.

Aydınlat bizi
  • eee çıkıcakmı çıkmayacakmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÇIKMICAAAAK.eğer çıkarsa en az 2 yılı var. yeni bi halo 2 hikayesi.
  • çıkar çıkarda uzun sürebilir resimler güzele benziyo.... Haber için saol...
  • Bende kesinlikle çıkmayacak diye biliyordum hayırdır inşallah.
  • Arkadaşlar uydurma filan değil yani en azından ben uydurmuyorum ingilizceniniz iyi ise okuyun şu linkdeki haberi;

http://www.megagames.com/news/html/pc/gearsofwarexpandingtopc.shtml

uydurduğum filan yok haberi görünce sizinle paylaşıyım dedim o kadar
  • Bu arada dediğim gibi daha video ları filan 10 ocakta çıkacak oyunun full u kesinlikle 2008 'de çıkar...
  • Gerçekten çıkçak galiba.Sağol paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Arkadaşlar uydurma filan değil yani en azından ben uydurmuyorum ingilizceniniz iyi ise okuyun şu linkdeki haberi;

http://www.megagames.com/news/html/pc/gearsofwarexpandingtopc.shtml

uydurduğum filan yok haberi görünce sizinle paylaşıyım dedim o kadar
    bu haber çok eski yalan olduğu söylenmişti zaten.

• İkincisi 360a çıkmadan Pcye gelmez.
  • Ya adam bi haber görmüş paylaşmış.Bu kadar üstüne gitmeyin.

• pc ye çıkmayacak. sırf bu oyun için x360 alıyoruz be pc ye çıksa ne yapayım ben 360 ı
  • ıyı haber...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

ıyı haber...
    Hala iyi haber diyorlar ya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.