Şimdi Ara

GEARS OF WAR FAN CLUB (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Oyunda kullandığımız silah işte hafif testereli olan kısmı da kanlanmış gibi göstermişler süper olmuş valla.

Geow hayranları kapar bu ürünü

kaka konuyu dağıtma burası geow bölümü farkındaysan (altta kalırmıyım sandın)

• kasım ayına kadar bu oyun oynanacak demekki.

GEARS OF WAR FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 13 Ağustos 2008; 11:41:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Oyunda kullandığımız silah işte hafif testereli olan kısmı da kanlanmış gibi göstermişler süper olmuş valla.

Ben fifadan mı bahsettim sanki burda (4-5) unutma bu maçı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Ben fifadan mı bahsettim sanki burda (4-5) unutma bu maçı

sana gerekli cevabı (özellikle) sc4 bölümünde verdim

• Arkadaslar Gears Of War Fan Club var zaten

Biraz arastirin cok ki* buyutmeyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_11475386/mpage_1/key_Gears%2CWar/tm.htm

Bu konu silinebilir artik..

edit : Ekleme yapildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarist02 -- 7 Eylül 2008; 4:30:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Arkadaslar Gears Of War Fan Club var zaten

Biraz arastirin cok ki* buyutmeyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_11475386/mpage_1/key_Gears%2CWar/tm.htm

Bu konu silinebilir artik..

edit : Ekleme yapildi.

He canım sen dedin ya silinir artık.
    Yahu ne gereksiz mesajlar atıyorsunuz "Buranın yetkili dolmuşu benim yolcu alamazsın" der gibi.
    Admin misin istrator musun. tobe tobe.

• Eski püskü bi konu.İmzası bile yok.Üyeler kesin uçmuştur.O konuyu açan kişi son olarak 6 mayısta foruma girmiş.

Sence o konu bi işe yarar mı?
  • Akşama gridlock ta parti var beyler herkes davetlidir ona göre. Çoğu arkadaşa live üzerinden msj attım zaten.

Not:(appear offline takılıyorum çünkü gören herkes davet atıyor o yüzden siz başlayın ben gelirim.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: arveladze011

Akşama gridlock ta parti var beyler herkes davetlidir ona göre. Çoğu arkadaşa live üzerinden msj attım zaten.

Not:(appear offline takılıyorum çünkü gören herkes davet atıyor o yüzden siz başlayın ben gelirim.)

abi sizin tayfadaki elemanlarla oynamayı pek istemiyorum çok iyi oynuyosunuz insanın oynayası kalmıyo takımları dengeli yapalım ona göre sen benden ol
  • Böyle Bir Club Vardı Sanki !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Errolflyn

Böyle Bir Club Vardı Sanki !!

Bikaç üstte bi mesaj atmışım ona bi bak...
  • çok eskiden açılan bir konu vardı ama yenilenmesi iyi oldu
  • Ya biri bana Gears of War'ın konusu anlatabilir mi?İnternette baktım ama bazı yerler Locust'ların bizim gezegene gelip yok etmeye çalıştıklarını söylüyor,bazıları ise bizim,onların gezegenine gidip onları yok etmeye çalıştığımızı söylüyor.Hangisi doğru karar veremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Ya biri bana Gears of War'ın konusu anlatabilir mi?İnternette baktım ama bazı yerler Locust'ların bizim gezegene gelip yok etmeye çalıştıklarını söylüyor,bazıları ise bizim,onların gezegenine gidip onları yok etmeye çalıştığımızı söylüyor.Hangisi doğru karar veremedim.

locustların kendi gezegeni falan yok.Locustlar tüm uzaylı oyunlarının aksine gökten inmiyorlar yeraltından geliyorlar(uzaylı bile değiller :)) başta kötü bi senaryo gibi gelebilir ama oyunu oynayınca senaryonun güzel olduğunu anlıyorsunuz

• Bu oyun çıkınca kim bana bir süreliğine xbox 360'ını ödünç verir

Bu arada En ölümcül 5 Locust vidyosu için TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 7 Ekim 2008; 18:43:23 >
  • Ekle Hocam

GEARS OF WAR FAN CLUB

Favori Silahım
  • Ekle beni de.gecen oynadım geow u beğendim baya.
  • arkadaşlar bu konuya bakan yok mu artık benide ekleyiiin fps bölmünde sürüyle geow konusu açtım cevap yazdım lütfeen ...
  • Ben oyunu daha yeni aldım, hala en baştan oynayacak coop bulma ihtimalimiz nedir? Single player ile campaign yapmak istemiyorum.
  • dostum ekle beni co-op yapalım. gerdi beni bu oyun :) hiç kolay deil casual'da bile.

Kadheerjahn
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.