Şimdi Ara

Gears of War 3 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
21.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik, Ses, Oynanabilirlik fevkalade =)) Xbox'ım olmadığı için üzülüyorum =((
  • Her oyun bu puanı alamaz

Yapan yapıyor :D
  • Kesinlikle XboX'un en iyi oyunu ayrıca mad world de şu ana kadar duyduğum en iyi oyun müziklerinden, defalarca dinledim.
  • harika inceleme teşekkürler
  • bence overrated.. oyun iyi vs ama popüler kültürün oyunlarından biri daha sadece. 5 yıl sonra hatırlanmayacaktır bile...
  • videoyu hd izledim ancak pek kaliteli gelmedi videonun kalitesi acaba biraz daha iyi cihazlar alamazmısınız hd için
  • bu gelecekte geçen oyunlar nedense beni hiç sarmıyor ama bu tarzı sevenler için gayet güzel
  • Çok güzel bir inceleme olmuş , emeğinize sağlık.Bu baş yapıtı oynamak için sabırsızlanıyordum inceleme ile içimde ki heyecan bir kat daha arttı..Her Gears oyununda ki fark 3. oyuna da yansımış ve çıtayı çıkarabilecekleri en yüksek seviyeye çıkartmışlar grafiksel olarak sanırım Xbox 360'ın en verimli oyunlarından biri kesinlikle.
  • Baş karakterler daha yakışıklı olabilirmiş.
  • adamlar cok genis yav homo gibi :)
  • Marcus: Infected piece of shit.
  • Çok güzel inceleme olmuş
  • İnceleme süper,ellerinize saglık.
  • güzel inceleme olmuş sadece yoğun aksiyon olan bölümlermi seçildi yoksa genelimi böyle bilmiyorum ama uzun zamandır böyle yoğun aksiyonlu oyun görmedim ah şu ps3 ün yanına birde xbox koyabilseydim de sırf bu oyunu oynamak için. gow3 ps3 aldırırsa geow 3 xbox ı hayli hayli aldırır heralde :)
  • ben oynadım gerçekten de Erdinç beyin anlattığı kadar güzel olmuş oyun.seriye de güzel bir sonlandırma şekli olmuş.Xbox sahiplerinin mutlaka oynaması gereken bir yapım bence.... :)
  • 40K space marine de silah menusu inceleyen editöre göre "ekranın ortasında kabak çiçeği gibi" açılıyordu ve bu durum oyuna negatif anlamda etki etmişti fakat bu oyunda da aynısı var ama lafı bile edilmedi ayrıca ben bu oyunun konusu dunyaya çok benzeyen başka bir gezegende geçiyor diye biliyorum yanlışım varsa duzeltin.
  • XBOX aldıracak oyun 1-ALAN WAKE 2- GEARS OF WAR
  • 6 AYDA NORMALDE ÇOK AMA BİR PC İÇİN AZ GÖZÜKEN PARAMI PC Mİ GELİŞTİRMEK İÇİN YATIRCAĞIMA XBOX MI ALSAYDIM ACEP D
  • ayrıca inceleme mükemmel olmuş.tebrik ederim.bütün editörler kendini çok ama çok falza geliştirdi artık.kelimenin tam anlamıyla profosyonel bir sayfa ve editör oldular.espirilere cidden güldüm.yerli yerinde.böyle devam ederseniz BSC editörleri...geleceğiniz çok parlak ve bütün manevi detsteğimle yanınızdayım
  • Xboxun en iyi oyunu budur arkadaş aksiyon hiç eksik değil bayılıyorum oynarken bir hırs çok zevkli oluyor analogları hızlı kullanmak lazım ama çok zevkli ve heyecan verici bir oyun serinin bitmesine üzüldüm ama microsoft yine güzel bir oyun yapmalı bunun gibi BEKLİYORUZ MİCROSOFT !!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.