Şimdi Ara

Gears of War 2'yi Hiç Sevmedim(Kontrollere alıştım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun sürekli övülürdü falan ama ben nedense hiç sevmedim.Aslında nişan alma zorladı o yüzden bayağa soğuttu oyun.Auto Aim özelliği bulamadım var mı acaba? Yoksa devam etmeyeceğim oyuna...

Edit:Kontrollere alıştım başından kalkamadım oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 21 Mayıs 2011; 12:36:42 >

• Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun bilemem ama en son sıkacak oyundur Gears Of War 2.

Auto aim yok oyunda zaten auto aim'lik durumda yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun bilemem ama en son sıkacak oyundur Gears Of War 2.

Auto aim yok oyunda zaten auto aim'lik durumda yok. :)

Hard'da başladım çok zorlayınca normalde devam ettim ama onda da zorlandım şu nişan olayı yüzünden.Auto Aim olmayan oyunlara alışamadım birtürlü.Yeni konsolcuyum gerçi 1 ay anca olmuştur belki de ondan kaynaklanıyordur bilmiyorum ama oyundan soğuttu bu durum hele uzaktaki düşmanları vurmak sniper hariç işkence
  • Sen böyle söyleyince daha bir heveslendim oyunu oynamak için en nefret ettiğim şey auto aim denen saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker

Sen böyle söyleyince daha bir heveslendim oyunu oynamak için en nefret ettiğim şey auto aim denen saçmalık.

Nişan alamıyorum
  • Geow oynamak için istersen daha kolay modlarda başlayıp, kontrollere alıştıktan sonra zorluk derecelerini değiştirmelisin. Ayrıca analog hassasiyetlerini de güncellersen eğer, nişan almak senin için daha da kolaylaşacaktır. Bu arada konunun başlığını da esefle kınadığımı bilmeni isterim. (:
  • İyice bi ilerle hele..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Sims 3 Ps3'te nasıl?
    14 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

İyice bi ilerle hele..

Hocam ilerleyeceğim de auto aim olmadan nişan olayı çok zorluyor keyif alamıyorum o yüzden,nişan alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

İyice bi ilerle hele..

Hocam ilerleyeceğim de auto aim olmadan nişan olayı çok zorluyor keyif alamıyorum o yüzden,nişan alamıyorum.

Başta ben de alamıyordum. Alışmayla alakalı tamamen.
  • Tamda ben de 2.ye bitirmeyi düşünüyordum oyunu :)

Geow'ı hiç sevmedim demek biraz ağır olmuş. Yani sevmediğin şeyle başlığın alakası yok gibi :)
    Xbox'a yeniysen bol bol shooter tarzı oyunlar oynamalısın. Alışınca inan çok rahat gelecek.
  • hocam biraz ilerleyin oyunda ileride elin alıştığı için auto aime gerek kalmayacak zaten
  • Oyunla alakasi yok controller a alisamadigindan oyle geliyor sana

Ayrica sunu ekleyeyim. Geow 1 cok daha guzeldi bana kalirsa 2.sinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Oyunla alakasi yok controller a alisamadigindan oyle geliyor sana

hikaye olarak belki ama multiplayer kısmında 2. oyun döktrmüş resmen
  • Kusura bakma ama,senin olay sevmemek değil becerememek.PS3 bölümündeki fanatikler gibi cevap verdim ama,kendin söylemişsin zaten bunu:)Başlıkla içerik bambaşka yani,beceremedim diye değiştir başlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Kusura bakma ama,senin olay sevmemek değil becerememek.PS3 bölümündeki fanatikler gibi cevap verdim ama,kendin söylemişsin zaten bunu:)Başlıkla içerik bambaşka yani,beceremedim diye değiştir başlığı

Beceremediğim için sevmedim zaten hocam.Kontroller oyundan soğuttu hiç zevk alamadım dolayısıyla sevmedim.Ama hemen kestirip atmayacağım tabiki devam edeceğim oyuna nişan zorluğu kısmını atlatırsam daha çok severim gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 18 Mayıs 2011; 2:17:51 >
  • Bu konu bu gezegenden yazılmış olamaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Oyunla alakasi yok controller a alisamadigindan oyle geliyor sana

hikaye olarak belki ama multiplayer kısmında 2. oyun döktrmüş resmen

Mutliye dokunmadim daha ama single oynarken geow1 den daha cok zevk aliyordum acikcasi. Geow 2 daha cok onune geleni indirmece gibi olmus bence. Gorecegiz 3 nasil gelecek. Umarim cog taglari geri getirirler walkthrough ile bile bulamiyorum collectible lari geow 2 de

• Multiye dokunma zaten ayağa kalkamazsın Geow azcık yetenek isreyen bir oyun Perfect Reloading felan filan alışana kadar biraz çabalaman gerekiyor. Genelde hep klasik EA FPS lerine alıştığınız için böyle bir oyun zor gelebilir yeni başlayanlara...
  • geow un aim alması diğer tps oynlarına göre gerçekten zor. bilerek yapmışlar zaten bunu yapımcılar. silah tepmesi falan, sinir stres oynamıştım ilk oyunu.. arkadaş haklı bu konuda.. onun haricinde alışırsan mükemmel ötesi oyundur
  • Geowun kontrollerine çalış sen auto aim tembellik tadını aldın oyun seni öyle bi sarar ki sen oyunu değil kontrol kısmını sevmemişsin o da yeni olduğun için başlık yanıltıcı okuyanlar oyun kötü sanacak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.