Şimdi Ara

Gears of War: E-Day {PC ANA KONU} {Türkçe} (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
16
Favori
6.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler selamlar. Gtx 1070 ile bu oyunu oynayamaz mıyız? Gaming laptop masaüstü değil bu arada. Desteklenmediği için kapatılıyor diye uyarı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2016- 2026 ruhuna fatiha

Gears of War: E-Day {PC ANA KONU} {Türkçe}

Orijinalden alıntı: Ronaldo-9

Yahu bu neyin düşmanlığı? Woke dediğiniz ufak tefek bir kaç şey eklemişler. Ki bu devirde woke olmayan oyun yok. Eklemelerini doğru bulmuyorum ancak oyuna direkt etki eden bir şey olmadığı için ve diğer oyunlarda da olduğu için görmezden gelinebilir.

Optimizasyon gayet iyi benim gözlemlediğim. 7800x3d - 6800XT ile 2k ultra fs4 kalite de yağ gibi akıyor oyun.

Oyun metacritic 88-90 arasını net hakediyor.

steamde 30k da kalabilir, ben dahil bir çok kişi gamepass'den oynuyor çünkü.

Sonuna kadar woke a düşmanız. woke olan oyunlar asla ve asla satın alınmamalı. Ayrıca woke olmayan oyun dolu var en basitinden asyalılarda woke yok.

Ms in bütün oyunları woke asıl problem burası. Hepsi de satışlarda çakıldı mis gibi oldu.

Görmezden gele gele bugünlere geldik zaten. mags gibi çirkin karakterleri oyunlarda istiyorsanız böyle devam edin.

Optimizasyon kesinlikle rezalet bütün internet hem fikir. x3d işlemciyle oynayıp optimizasyon iyi falan demeyin. Bu oyunun önerileninde sanki x3d ve 6800xt varmış gibi yazmışsınız. Ben önerilene bakarım, önerilen neyse o sistemlerde akıcı oyunu sağlayacak arkadaş.

Gamepass ölçü değil çünkü ortada veri yok.

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Ekim 2026; 17:8:28 >

• Woke muhabbetleri için aşağıdaki mesajımı atmıştım 1 ay önce. Oyunun yapımcıları arasında Trans bir birey de vardı. Olup/olmaması çok önemli değil fakat neden gidip bu kadar Testosteron kokan bir yapımın tanıtımda özellikle o ablayı?! çıkartırsınız tanıtımlarda anlamıyorum. Üçüncü oyun çıktığında yapılan Anya cosplayini yıllarca telefonumda arka plan olarak kullanmıştım. Şimdiki yancı karakteri görünce nereden nereye diyoruz. Halo sonrası GeoW da bitmiş. Gears of War: E-Day {PC ANA KONU} {Türkçe} Gears of War: E-Day {PC ANA KONU} {Türkçe} 

Gears of War: E-Day {PC ANA KONU} {Türkçe}donanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163964531

• Starborn kullanıcısına yanıt

Fx8350. Eski işlemci. 32gb ram, rx6700 10gb ekran kartı, 2 ssd vs var ama anakart am3+ olunca bu işlemciye mecburum.

• Online 1 maçtım attım beğendim. Millet fena oynuyor. Duruma göre silah değiştirmek, konum değiştirmek, pusup pompalı ile tek atmak, arkalayıp infaz etmek falan keyifli. Daha iyi çözüp ustalaştıkça daha keyifli olacaktır.

• Eski usül oldschool oyunu yok dedik ne güzel koridor oyunu adam vurur eğlenir geçeriz dedik 2.bölümde oyun kısmen açık dünyaya döndü. Birinizde bir şeyden şaşmayın be o değil de 2.bölüme geçince optimizasyonun dört dörtlük olmadığı da ortaya çıktı. 1 saat ayar çektikten sonra biraz normale döndü ama yağ gibi akan bir oyun yok ortada. Kısa sürede güncelleme gelir umarım.

• oyun eğlenceli de optimizasyon cidden keyif kaçırıyor ya. 2k'da 5700x ve 5070 ile epey bir kurcaladım ayarları. bir yerden sonra sıkılıp fg açtım da anca akıcı oldu. dlss fg falan filan iyi hoş ama oyun geliştiricileri tembelleştiriyor maalesef.

Woke sosuna bulanmis devler oyunun baslangicina anti-bullying uyarisi koymuslar. Ama oyunun icindeki zenci lezbiyen mags erkekleri zorbaliyor paso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 9 Ekim 2026; 2:18:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200

önerilenlerde nasıl 16 gb ram ister bu oyun

O nvidianın güzelliği, amd kart ile 13gb oluyor en fazla 12 ye iniyor tekrar.

Oyun güzel gidiyor bu arada her ara sahneye atlayan kadın karakteri erkek yapma modu çıksa yüklerdim. İnada inad.

• Gears of War: E-Day {PC ANA KONU} {Türkçe}

Bunu kim seçti? Malum parti tarafından darbe ile atanmış galiba.

Kac kere çöktü soylesene 

Çökse oyun yapmayı beceremeyen acemiler diye bende çökerdim konuya. Bunlar baya iyi çıktı traversal stutter bile yok işlemciyi sonuna kadar kullanıyor ama olsun o anlarda bile takılma yok.

UE5 oyunu böyle yapılır diye ders vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Ekim 2026; 5:27:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Ekim 2026; 7:40:5 >

• Arkadaşlarla acayip akıyor oyun, çok keyif alıyoruz. Oyun oynayan arkadaşınız varsa kesinlikle arkadaşınızla oynamanızı öneririm. Woke muhabbeti abartıldığı kadar yok bu arada. Her oyunda ne kadar varsa bunda da o kadar var. Ekipteki abla dışında bir şeye denk gelmedim ben veya gözümden kaçmış olabilir. Amaç eğlenmekse oyun gerçekten eğlendiriyor. Ama tabi bunda tek başıma oynamamamın da etkisi vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam sayende epey bir oyunda kapıldığım fomo kayboldu ve çok ciddi zaman kazandım diye düşünüyorum. Genel anlamda bu yıl çıkan oyunlardan bir tek Sinking City 2 ve Dawnwalker'ı oynarsam oynarım ki muhtemelen de oynayacağım yani ama diğerlerine bakmam gibi.

Başkalarının düşüncelerine göre oyun oynuyorsan yazık kafana.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.