|
eyvallah hocam |
|

|
eyvallah hocam |
|
Gears 5'i de çok beğenmiştim bu da baya iyi olmuş. |
| _____________________________ |
|
Arkadaşlardan beğenmeyenler olmuş ama Gears serisi genel itibariyle böyle gibiydi. Oyun bi şekilde kendini oynatıyor, genelde keyifli, ama mesela her oyun boyunca değişmeyen ve en gıcık olduğum şey silah kullanımıydı. Ateş ediyosun, çok yakına gelmediğin sürece az bişey uzağa kafaya nişan almama rağmen hs atamıyordu, silah dağınık mermi atıyor, sniper alınmadığı sürece adam gibi ateş edemiyordum. |
|
Online kısmı için bu oyun pc oyuncularına göre değil herhalde. Sens ayarlarını fulledim yine de karakter zor dönüyor tır döndürüyorum sanki. Pompalı ile nişan alıp adam vurmak zor millet tek atıyor benim ki kuru sıkı galiba. Bir de rakip yanıma sokulup silahın testeresi ile direkt infaz edebiliyor o nasıl oluyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 9 Ekim 2026; 22:47:20 > |
|