Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (953. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
43 Misafir - 43 Masaüstü
5 sn
52.719
Cevap
785
Favori
4.194.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yardımlarınız için teşekkür ederim. iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: donjuan444

xıaomi yeelight ampul geldi çok guzel sevdım...ampulun içinde wifi alıcısı var gerısınız sız duşunun..süper otesi..

ahtapot telefon tutucuda geldi 1 dolara guzel oldu ..lazım olacak elbet..

çok tşkler..

Hayırlı olsun. Hangi kargo yolu ile kaç günde geldi acaba ?

Kayitsiz ve ucretsiz kargo ile 14-16gun arasinda geldi. Ikamet istanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanix TX92 TV Box [3GB RAM + 32GB ROM] / İndirim Kodu: GBTX92O / 56$ ->

Kod deçerli değil der. Yeni kod bulabilir miyiz ?

@GearBest.com
  • Merhabalar,

Pek vaktim olmadığı için kargo olaylarını inceleyemedim.

3 Adet ürünüm bulunuyor ve Türkiye'ye öncelikli kargo olanından seçtim.

1. Bu kargo takipli kargo mu? Yani kargocu kapıya bırakıp gidiyor mu?
    2. PTT mi MNG kargo mu?
    3. Siparişi verdikten tahmini kaç gün sonra geliyor?
  • Yedek uçlar geldi lakin kalemin kendisi yok gelir inşallah aynı gün sipariş geçmiştim şans yok
    | Gearbest Türkiye |

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    2 yıl içinde kz zs3, kz szt, xiaomi hybrid, xiaomi pro hd, xiaomi piston 2, xiaomi piston air capsüle, tdk bass ağırlıklı bir kulaklık kulllandım. xiaomi pro hd ve kz zst dışında hepsini sevdiklerime hediye ettim. xiaomi pro hd dinlediğimden beri diğer fiyat performans kulaklıkları beni tatmin etmiyor her kulaklıkta iyi bir ekolayzır ayarı yaparım, önemli benim için. şimdi awei a920bl nin ses karakteri bu saydıklarımdan farklı ama illa benzetme yapmam gerekirse kz zs3 e benziyor diyebilirim. bass ve orta ses ağırlıklı tizler keskin değil. tizler beni kesmedi bende ekolayzır ayarı yaparak yükselttim. basslar yeterli. çoğu kulaklıkta bass ayarlarını yükseltirim bunda yükseltmesem bile hissetiriyor kendini. çok önemli bir nokta var bassları fazla açarsan kulaklık boğuluyor (böyle bir sony kulaklığım da vardı). o yüzden fazla yükseltmeden kullanmak gerek. zaten gerekte yok. müzik çalarda (poweramp yada jetaudio tavsiyem) vocal sesleri biraz düşürüp tiz sesleri de biraz açarsanız lezzetli şekilde müzik dinletiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Kargoya verildikten 45 iş günü sonrada teslim edilmez ise, lütfen ticket sistemiyle iletişime geçin.

Ticket sistemi nedir hocam nasıl yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

xıaomi yeelight ampul geldi çok guzel sevdım...ampulun içinde wifi alıcısı var gerısınız sız duşunun..süper otesi..

ahtapot telefon tutucuda geldi 1 dolara guzel oldu ..lazım olacak elbet..

çok tşkler..

Hayırlı olsun. Hangi kargo yolu ile kaç günde geldi acaba ?

Kayitsiz ve ucretsiz kargo ile 14-16gun arasinda geldi. Ikamet istanbul

İyi sürede gelmiş tekrardan hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İhsanYıldız

Yedek uçlar geldi lakin kalemin kendisi yok gelir inşallah aynı gün sipariş geçmiştim şans yok
    | Gearbest Türkiye |

Yedek uçları aldım kaleme indirim bekliyorum olsa da alsak.

• ONUR.U kullanıcısına yanıt
    Beyefendi indirimler foruma özel değil. " tr.gearbest.com " tüm Türk müşterilerimize açıktır. Ben sadece burada faaliyet göstermiyorum, bilginiz olsun. Giren, gören alıyor.. Bazı siteler haber bile yapmış, benim elimde olan bir durum değil yani.
  • Gerginix kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquoise.blue

2 yıl içinde kz zs3, kz szt, xiaomi hybrid, xiaomi pro hd, xiaomi piston 2, xiaomi piston air capsüle, tdk bass ağırlıklı bir kulaklık kulllandım. xiaomi pro hd ve kz zst dışında hepsini sevdiklerime hediye ettim. xiaomi pro hd dinlediğimden beri diğer fiyat performans kulaklıkları beni tatmin etmiyor her kulaklıkta iyi bir ekolayzır ayarı yaparım, önemli benim için. şimdi awei a920bl nin ses karakteri bu saydıklarımdan farklı ama illa benzetme yapmam gerekirse kz zs3 e benziyor diyebilirim. bass ve orta ses ağırlıklı tizler keskin değil. tizler beni kesmedi bende ekolayzır ayarı yaparak yükselttim. basslar yeterli. çoğu kulaklıkta bass ayarlarını yükseltirim bunda yükseltmesem bile hissetiriyor kendini. çok önemli bir nokta var bassları fazla açarsan kulaklık boğuluyor (böyle bir sony kulaklığım da vardı). o yüzden fazla yükseltmeden kullanmak gerek. zaten gerekte yok. müzik çalarda (poweramp yada jetaudio tavsiyem) vocal sesleri biraz düşürüp tiz sesleri de biraz açarsanız lezzetli şekilde müzik dinletiyor

Bunu duyduğum iyi oldu iyiki hd pro almışım.

Bluetooth için üstelik o fiyat aralığında olanlarda kablolular gibi çok kaliteli ses beklemiyorum. Belki bende hediye ederim sevdiğim birisine. Şarj süresi dediği gibidir en azından o kısım önemli. Kontrol aparatı bir kulağa yakın olduğundan ağırlık yaptığı söyleniyordu. Buna bir çözüm bulsalarmış iyi olurmuş.

• YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın

Ürünün linkini alabilir miyim?
  • tiko1133 T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

MNG kargo ile teslim edilecektir, onlar sizinle iletişime geçecektir.
  • https://m.gearbest.com/graphics-video-cards/pp_725117.html Bu ürün için indirim olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • syphonfilter kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bu ürünü tavsiye ederim:

XIAOMI Mi Drone 4K WIFI FPV[Ücretsiz Aramex Kargo] / Flaş İndirimli / 420$ -> [Satın Almak İçin Tıklayınız]

Middlet East Express yani Aramex kargoyla alabilirsiniz. Sipariş sonrası sipariş numarasını özelden ulaşıtırın lütfen.

Bazen kayıt ettirmek gerekli.

Bir sorununuz olursa ticket sistemiyle iletişime geçip, bana ulaşın, ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• Meşhur tornavida setini postacı kutuya bırakmış gitmiş. Kim bilir kaç gün durdu orada

0.99 $ eder. Ufak tefek tamir işlerinde özellikle laptop, telefon vs. çok işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquoise.blue

Hocam bende de bu kulaklıktan var ancak tizler dediğiniz gibi aşırı düşük kalıyor ve ses boğuluyor gibi geliyor. Eğer ekolayzer ayarlarınızı atarsanız sevinirim.

• İndirimler konusunda olur veya olmaz diye bir şey söyleyemiyorum maalesef
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

MNG kargo teslim ediyor. Kargoya verildikten sonra 6-10 iş gününde tarafınıza teslim edilecektir.
  • 
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.