Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (765. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
52.719
Cevap
780
Favori
4.205.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    H9 35 dolar kutu içeriği nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

EKEN H9R'nin paket İçeriği şöyledir: 1 x EKEN H9R Spor Hareketli Kamera, 1 x Çerçeve, 5 x Montaj, 1 x Sap Tutucu, 2 x Kask Montaj, 1 x Koruyucu Arka Kapak, 1 x Suya Dayanıklı Kasa, 3 x Tether, 1 x Metal Bağ, 1 x USB Kablosu, 1 x 2.4G Uzaktan Kumanda, 1 x Şarj Aleti
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hollanda postası ile göndermiş benimki de
  • Xiaomi Roidmi 2S ile Xiaomi Roidmi 3S arasındaki fark nedir internette de bulamadım ?
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Gearbest,

Cl720d almak istiyorum. Farkli farkli sürümler var bu cihazlar orjinaldir değil mi? Birde Atv ve Dtv arasında ne gibi bir fark var ?

Son olarak hangi kargo ile gönderim yapılıyor ?

Teşekkürler.

• | Gearbest Türkiye |
    Hocam oldu mu şimdi ben 94.99 almışken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sağlık olsun, internetten alamıcam demektir.
  • Resim eklenmemişte neyse fnf ifive mini 4sten bahsediyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O üç kargodan hangisi hizli

• Ben mi band 2 diyorum siz çanta diyosunuz. Resimli attığım mesaja bakın kuponlada 19.99 kupomsuzda 19.99 diyorum. Burayı takip etmenin anlamını anlayançmadım. Bidaha söylüyorum lafım size değiil ama garip değilmi bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

quote:

Orijinalden alıntı: donjuan444

wifi repeater ve kalem uclarım geldi bugun..super..

Hayırlo olsun. Wifi repeater ı denediniz mi. Çekim mesafesi nasıl. İnternet hızında düşme oluyurmu ?

Yeniden 3-4 dolara düşse de biz de alsak.

Bende kodla 5 dolara aldim.. Aliexpresteki takoz repeaterlara gore cekim gucu cok iyi. Malzeme kalitesi cok iyi. Hizda bir sikinti yok ama yinede ana modeme gore daha yavas olacaktir. Yalniz 1-2dis ceken wifilere baglanmada sikinti oluyor bazen. Baska wifi agina gecmek icinde uzerindeki igne deliginden resetlemek gerekiyor. Bu resetleme isi uygulamasindada olsa guzel olurdu.. Yazlik vs gidenler icin iyi bir alternatif olacaktir.. Alin dursun bi kosede. Cok guzel bu fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Lütfen ilk mesajı inceleyin, sonrasında tekrar düşünün.

İlk sayfadaki fiyatlar rakipsizdir ve Türk müşterilemize özeldir. En basitinden TIGERNU çanta. Şu an ki flaş indirimli fiyatına bakın lütfen.. daha sonra da Türkiye özel fiyatına. Ayrıca 1 haftada teslim eden Aramex hızlı kargosuyla gönderim sağlıyoruz.

Kimseyi olayadığımız ya da kandırdığımız yok, merak etmeyin.

Çanta efsaneymiş ihtiyaç olsa alırdım fiyata gore baya iyi .

• tartı biraz iyi fiyata olsa alcamda ama nerdeyse bu dolar kuruyla tr fiyatıyla aynı....
  • Hocam bir sorum var bi ürün için ticketle iletişime geçtim ve bana ücreti gb wallet olarak ödemeyi yada yenisini teklif ettiler gb walleti alacağım ama sorum var. Sizin verdiğiniz indirim kuponuyla gb walleti aynı anda kullanabilir miyim ? Puanı sormuyorum gb walleti soruyorum klavye alacağım da o yüzden önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan173 -- 24 Ekim 2017; 16:52:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan173

Hocam bir sorum var bi ürün için ticketle iletişime geçtim ve bana ücreti gb wallet olarak ödemeyi yada yenisini teklif ettiler gb walleti alacağım ama sorum var. Sizin verdiğiniz indirim kuponuyla gb walleti aynı anda kullanabilir miyim ? Puanı sormuyorum gb walleti soruyorum klavye alacağım da o yüzden önemli.

Aynısi bana da oldu. Kullandım.

8 dolarlık bir iade aldım kod ile birlikte d900miniyi 19 dolara aldim

• Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Araç Şarj Cihazı / İndirim Kodu: TRGB10203 / 11$

bir türlü kullanamadım, bitti mi acaba? hep fixed price yazıyor ama ödeme ekranında fiyat yükseliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 24 Ekim 2017; 17:27:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

quote:

Orijinalden alıntı: kaan173

Hocam bir sorum var bi ürün için ticketle iletişime geçtim ve bana ücreti gb wallet olarak ödemeyi yada yenisini teklif ettiler gb walleti alacağım ama sorum var. Sizin verdiğiniz indirim kuponuyla gb walleti aynı anda kullanabilir miyim ? Puanı sormuyorum gb walleti soruyorum klavye alacağım da o yüzden önemli.

Aynısi bana da oldu. Kullandım.

8 dolarlık bir iade aldım kod ile birlikte d900miniyi 19 dolara aldim

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tigernu çanta için diğer renklerde promosyon mevcut değilmi sadece siyah renkte düşüyor diğerlerinde kupon mümkün olmaz mı ?
  • roid mi 2s değil de 3s için bir şeyler yapabilirseniz iyi olur.
  • bir sorum olucaktı örneğin 25 dolar ve 30 dolarlık iki eşyayı tek seferde yani aynı kargo ile aldığımızda gümrük sınırını geçmiş sayılıyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.