Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (1394. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
40 Misafir - 40 Masaüstü
5 sn
52.719
Cevap
784
Favori
4.196.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Amin.. Hassasiyetiniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.

• ryodo kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj yoluyla tarafıma ulaşır mısınız? Gönderilen son mesajı kopyalayıp yapıştırın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Tabii ki

Sağolun hocam. Bu arada geçmiş olsun tekrar. Sağlık herşeyden önemli, sağlık olmadıktan sonra sizi buralarda nasıl görelim?
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam dediğiniz gibi yapması lazım ama muhtemelen kendi mikrofonu olduğu için önceliği kendine alıyor demekki. arkadaşın dediği gibi amazfit bip falan bakabilirsiniz mikrofonsuz modeller sizin işinizi görecektir hocam.
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    hocam benim hong kong da gözüken kargom teslim edildi Gerçekten hong kong a gidip gitmediğine bile emin değilim açıkçası güncellemede bir sıkıntı olabilir. Benimde 2 hafta civarıdır kargom shenzende hala hareket etmedi hepimizinki en kısa zamanda teslim edilir umarım.
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünler sata hdd leri portable hale getirmeye yarıyor. Mesela bilgisayarın içine takılan hdd yi değiştirdiniz ssd falan taktınız bu durumda içinde ki hdd yi çıkarıyorsunuz elinizde kalıyor. Ama girişi sata olduğu için direk bağlayamıyorsunuz da . Bu durumda bu dock station 'ı alıyorsunuz sata girişi var bu docklarda. Oraya bu hdd yi takıyorsunuz. Ardından bu dock'un arkasında usb çıkışı var oraya usb kablo takıyorsunuz bir ucuda bilgisayara takıyorsunuz böylece bağlamış oluyorsunuz.

Bu arkadaşın attığı modelin pc ye giren ucu Type C uçmuş bu sebeple Type C diye geçiyor. Özelliklerde laptoplarda falan çok işe yarıyor. Şahsen benim evde 3 tane var daha da almayı düşünüyorum lazım oluyor çünkü veri işiyle çok uğraşan kişilere.
  • Cango69 kullanıcısına yanıt
    Hocam gümrükte açılmıştır muhtemelen. Kargonun bunu açmaması gerekir o başka bir durum ve doğru olmaz. Ama gümrükte istedikleri gibi açıp kapatabilirler bir itiraz hakkınız olmaz maalesef çünkü bu Kabul edilerek alınıyor. Zaten yurt dışından gelen tüm ürünlerin üstünde "may be opened officially " yazar. Yani hepsi açılabilir ardından kapatılır. Bu genelde içindeki şeyden şüphelenildiğinde veya eksik beyan olan durumlarda yapılır.
  • xiaomi yakında batıracak beni
    ah , o indirimi nasıl kaçırdık gerçekten yazık oldu. 200 dolara flash satış falan olsa baride puanla 160 a düşürsek

• uzunca961 kullanıcısına yanıt
    hocam sizin gene iyi etiketi almışlar. Benim direk ürünü almışlar kutu boş çıktı. Ve kutunun sonradan açılıp kapatıldığı çok belliydi yani. Ufakta bir üründü koymayı mı unuttular açıp baktıktan sonra naptılar bilmiyorum. Değerli bir üründe değildi yani değerli bir şey olsa aldılar tamam diyeceğim geçeceğim ama ucuzda bir üründü ne işlerine yarayacak anlamadım.
    Hocam Türkiye hızlı kargonun gümrük işlerini başka firma yapıp gene MNG getiriyordu şimdi oda mı değişti ? Hangi firma getirecek acaba ?
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi sınır var ama aliexpress stili değil. Yani 60 gün içinde onaylamadın para Gearbest'e geçti geçmiş olsun gibi bir durum yok. Minimum 60 gün beklemeniz gerekiyor sınır bu şekilde. 60 günden sonra söylüyorsunuz gelmedi diye. Daha sonra ya paranızı veriyorlar ya tekrar gönderiyorlar sizin isteğinize göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcangm

Hocam kodlar hızlı bitiyor diye espri mi yaptınız yoksa gerçekten çabuk mu bitiyor ? Ona göre alacağım veya almayacağım da

Yok mürekkep bitiyor. Espri değil. Ama kalem yine de güzel.
  • muratcangm kullanıcısına yanıt
    Anladim teşekkürler hocam

• Mihoku kullanıcısına yanıt
    tükenmez kalem pek hızlı bitmez dediğiniz gibi ilginç hocam. Tamam onu değerlendirerek alalım o zaman
  • Üstad acil iptal eder misiniz lütfen

W1712150732359109

• hocam bence acilen ticket açın. Berkan hocamın direk iptal yetkisi olduğunu sanmıyorum geç olmadan ticket açın kargoya vermesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcangm -- 15 Aralık 2017; 18:16:43 >
  • 
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.