Bildirim
GearBest den ürün aldım 58 gün teslim olmadı !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bene 24.02.2016 da siparis verdim. Gelir mi gelmez mi allaha sigindik bekliyoruz. Hadi hayirlisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yarın atlayıp gideceğim PTT ye ama tereddütüm var hangi PTT diye, şu Başakşehir de ayakkabıcılar sitesi içindeki mi acaba yok sa , adresim asya yakasında olduğu için asya yakasındakine mi gitsem ? -
Bana bir resim yollamışlar üzerinde bir barkod ve altında barkod numarası var ve sitelerinde Swisspost Unregistered diye yazıyor, Swissport ile kayıtsız olarak yollanmış.
Ben İngilizce ve fransızca yazdım Swisspost a ama ilgisiz cevaplar geldi. -
Paybal dan itiraz açtım ayrıca. -
Dostum senin ürün ne oldu? Benim ki bu gün geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: orjinal-puma
Dostum senin ürün ne oldu? Benim ki bu gün geldi.
hayırlı olsun, benimki gelmedi. Ne oldu anlamadım ... Ptt mi getirdi sizinkini ? -
Evet ptt getirdi. İnşallah sizin ki de gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orjinal-puma -- 15 Mart 2016; 22:48:20 >
Başakşehir ptt ye gitsen de bi çözüm bulunacağını sanmam.orası bana 6 7 km uzakta olmasına rağmen gitmiyorum kargoda sıkıntı çıktığında.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gearbest'i hiç sevmem. Müşteri hizmetleri çok ilgisiz. -
Ptt " bizim öyle bir barcod numaramız yok " diyor. Paybal dan satıcıya mesaj atmışlar, adam aynı numarayı onlara da vermiş. Lakin öyle bir numara ile PTT de yok. Bakalım ne olacak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
Başakşehir ptt ye gitsen de bi çözüm bulunacağını sanmam.orası bana 6 7 km uzakta olmasına rağmen gitmiyorum kargoda sıkıntı çıktığında.
Bana çok uzak , ikamet Kadıköy :-)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X