Şimdi Ara

GearBest den ürün aldım 58 gün teslim olmadı !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gearbest den ürün aldım, bana 12.01.2016 da yolladıklarını söylüyorlar. Ama hala teslim edilmedi. Kargo takip nosu yok.. Sadece barcod nosu var dolayısıylar PTT den takip edemiyorum. Malum Başakşehir PTT telefonlarına bakan yok !

Ne yapsam ?

• Bene 24.02.2016 da siparis verdim. Gelir mi gelmez mi allaha sigindik bekliyoruz. Hadi hayirlisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yarın atlayıp gideceğim PTT ye ama tereddütüm var hangi PTT diye, şu Başakşehir de ayakkabıcılar sitesi içindeki mi acaba yok sa , adresim asya yakasında olduğu için asya yakasındakine mi gitsem ?
  • Bana bir resim yollamışlar üzerinde bir barkod ve altında barkod numarası var ve sitelerinde Swisspost Unregistered diye yazıyor, Swissport ile kayıtsız olarak yollanmış.
    Ben İngilizce ve fransızca yazdım Swisspost a ama ilgisiz cevaplar geldi.
  • Paybal dan itiraz açtım ayrıca.
  • cucuko kullanıcısına yanıt
    Dostum senin ürün ne oldu? Benim ki bu gün geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: orjinal-puma

Dostum senin ürün ne oldu? Benim ki bu gün geldi.

hayırlı olsun, benimki gelmedi. Ne oldu anlamadım ... Ptt mi getirdi sizinkini ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cucuko kullanıcısına yanıt
    Evet ptt getirdi. İnşallah sizin ki de gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orjinal-puma -- 15 Mart 2016; 22:48:20 >
  • Başakşehir ptt ye gitsen de bi çözüm bulunacağını sanmam.orası bana 6 7 km uzakta olmasına rağmen gitmiyorum kargoda sıkıntı çıktığında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gearbest'i hiç sevmem. Müşteri hizmetleri çok ilgisiz.
  • Ptt " bizim öyle bir barcod numaramız yok " diyor. Paybal dan satıcıya mesaj atmışlar, adam aynı numarayı onlara da vermiş. Lakin öyle bir numara ile PTT de yok. Bakalım ne olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Başakşehir ptt ye gitsen de bi çözüm bulunacağını sanmam.orası bana 6 7 km uzakta olmasına rağmen gitmiyorum kargoda sıkıntı çıktığında.

Bana çok uzak , ikamet Kadıköy :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.