Şimdi Ara

Gearbest Black Friday&Cyber Monday kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurtdışı alışverişlerinde tercih ettiğim Gearbest yeni bir kampanya yapacağı duyurusunu sitesinde yapmış.

İki farklı günde kampanya olacak. İndirim yakalanan güzel ürünler için tercih edilebilir.

Black Friday kampanyası 27.11 (Kampanya 26 Kasım – 27 Kasım arasında geçerli. 26 Kasım saat 08:00’de başlayacakmış. (Çin saatine göre, zaten aşağıda bulunan linklerde geri sayım yapıyor.)

Gearbest Black Friday&Cyber Monday kampanyası

Cyber Monday kampanyası 30.11 (Haftaya Pazartesi)

http://www.gearbest.com/m-promotion-active-196.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 25 Kasım 2015; 14:05:23 >

• 11.11 de tablet aldım, stokta yok falan deyip duruyorlar. Gearbestten birşey almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

11.11 de tablet aldım, stokta yok falan deyip duruyorlar. Gearbestten birşey almayın.

Ben bugüne kadar alışverişlerimde sorun yaşamadım ama eğer ürün gönderimi yapmıyorlarsa;

1- Firma ile irtibata geçebilirsiniz. İngilizce destek olursa pm üzerinden yardımcı olabilirim.
    2- Yada direkt Paypal'den para iadesi isteyebilirsiniz.
  • Teşekkür ederim. Hem siteden, hem twitter dan, hem facebooktan her dilde iletişime geçtim. Aslında ilgililer geç de olsa cevap veriyorlar. Hele facebookta türkçe destek verenler çok kibar ama... Ellerinde olmayan ürünü satıyorlar sonra da onu alma bunu al diyorlar. Paramı geri ver deyince de yan çiziyorlar. Paypalla almış olsam daha rahat olurdum ama şu an sitenin insiyatifine kaldım
  • quote:

Teşekkür ederim. Hem siteden, hem twitter dan, hem facebooktan her dilde iletişime geçtim. Aslında ilgililer geç de olsa cevap veriyorlar. Hele facebookta türkçe destek verenler çok kibar ama... Ellerinde olmayan ürünü satıyorlar sonra da onu alma bunu al diyorlar. Paramı geri ver deyince de yan çiziyorlar. Paypalla almış olsam daha rahat olurdum ama şu an sitenin insiyatifine kaldım

Paypal ile alışveriş yapsaydınız keşke... Hangi ürünü almıştınız?
  • 11 11inde aldım hala yok, bence de 11indekiler gönderilene kadar en az almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

11 11inde aldım hala yok, bence de 11indekiler gönderilene kadar en az almayın

Valla ne diyim üstadım. Şeytan dürtüyor yine:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Black Friday kampanyasında benim gözüme çarpanlar;

- Xiaomi Yİ 62$
    - Xiaomi Yİ LCD Display + Pil 39$
    - Ausdom A261 84$
    - Dome D201 91$ Bunu bende almayı düşünüyorum :)

Benim merakım hep araç içi kamerası olduğu için diğer ürünlerden hiç alışveriş yapmadım, sizler hangi ürünleri alıp sorun yaşadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Black Friday kampanyasında benim gözüme çarpanlar;

- Xiaomi Yİ 62$
    - Ausdom A261 84$

Benim merakım hep araç içi kamerası olduğu için diğer ürünlerden hiç alışveriş yapmadım, sizler hangi ürünleri alıp sorun yaşadınız?

Iyi de xiaomi hep 62 dolardi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

- Xiaomi Yİ 62$
    - Ausdom A261 84$

Önce bindirim sonra indirim yapmışlar diyorsun

Üstadım ben gördüm paylaştım. Fiyatlar iyidir kötüdür. Güvenilir satıcılar ile karşılaştırılıp değerlendirmeli. Umarım birisinin işine yarar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

- Xiaomi Yİ 62$
    - Ausdom A261 84$

Önce bindirim sonra indirim yapmışlar diyorsun

Üstadım ben gördüm paylaştım. Fiyatlar iyidir kötüdür. Güvenilir satıcılar ile karşılaştırılıp değerlendirmeli. Umarım birisinin işine yarar

Gearbest zaten guvenilir hocam orada 62 banggood da 61 kusur falandi :) bunlar hepsiburadadan falan daha da cakallar yahu

• İndirimli ürün satıyorlar ama göndermek için bazen 3 hafta bekletiyorlar.41 dolardan yizhan tarantula x6 aldık,stok yok vs. diyerek iptal edin diyorlar.
    Neyse,bu listede gözüken telleri saatinde kodla beraber indirimli almak için çok çaba sarf etmek gerekir mi,20 stok var diyorlar,yetişir miyiz ki?(trye almayacağım teli)

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

İndirimli ürün satıyorlar ama göndermek için bazen 3 hafta bekletiyorlar.41 dolardan yizhan tarantula x6 aldık,stok yok vs. diyerek iptal edin diyorlar.
    Neyse,bu listede gözüken telleri saatinde kodla beraber indirimli almak için çok çaba sarf etmek gerekir mi,20 stok var diyorlar,yetişir miyiz ki?(trye almayacağım teli)

Valla bilemiyorum. Şimdi doğru söylemek lazım: Ben hiç bu tarz genel kampanyalardan ürün almadım:) Paşa paşa forumlarda paylaşılan ürün bazlı indirim kodları ile alışveriş yaptım.

Saati kurup beklemek lazım, açıldığı anda şansınızı deneyin. Umarım stok v.s. gibi sorunlar yaşamadan alırsınız.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim. Hem siteden, hem twitter dan, hem facebooktan her dilde iletişime geçtim. Aslında ilgililer geç de olsa cevap veriyorlar. Hele facebookta türkçe destek verenler çok kibar ama... Ellerinde olmayan ürünü satıyorlar sonra da onu alma bunu al diyorlar. Paramı geri ver deyince de yan çiziyorlar. Paypalla almış olsam daha rahat olurdum ama şu an sitenin insiyatifine kaldım

Önce bunuhttp://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174920.html aldım. Sonra bunuhttp://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_257495.html istedim. İkisi de yok dediler.
    Yalnız 1 günde 1 mesaj atabilmelerine rağmen ilgililer. Hele facebooktaki eleman süper. Dün onunla görüştüm, bugün çözüldü sorun. Siparişi iptal ettim, paramı geri istedim. İnşallah bu aşamada sorun çıkmaz.

• quote:

quote:

quote:

Önce bunuhttp://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174920.html aldım. Sonra bunuhttp://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_257495.html istedim. İkisi de yok dediler.
    Yalnız 1 günde 1 mesaj atabilmelerine rağmen ilgililer. Hele facebooktaki eleman süper. Dün onunla görüştüm, bugün çözüldü sorun. Siparişi iptal ettim, paramı geri istedim. İnşallah bu aşamada sorun çıkmaz.

Sorunun çözülmesine sevindim.

• ankay2 kullanıcısına yanıt
    Paypalla geri nasıl iade istiyoruz? Benim siparisler 50 gun oldu gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Paypalla geri nasıl iade istiyoruz? Benim siparisler 50 gun oldu gelmedi

Merhaba,

https://www.paypal.com/selfhelp/article/FAQ2045

linkinde yazan maddeleri uygulayabilirsiniz.
  • hangi kargoyu tavsiye ediyorsunuz sigorta yaptıralımmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada_dada -- 25 Kasım 2015; 19:37:50 >
  • cyber monday fena olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

cyber monday fena olacak.

20 urunle sinirli iste :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.