Şimdi Ara

Gearbest Alışveriş Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
17
Favori
14.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Az önce bende sanal kredi kartı ile sipariş geçtim 1 adet kamera.

Gearbest Alışveriş Rehberi

7 tane fiziksel - 2 tane de sanal kart ile denedim bana mısın demiyor, şanssızım arkadaş. Bunun yolu yordamı yok mudur, böyle sudan çıkmış balık gibi site bana ben siteye mi bakacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

7 tane fiziksel - 2 tane de sanal kart ile denedim bana mısın demiyor, şanssızım arkadaş. Bunun yolu yordamı yok mudur, böyle sudan çıkmış balık gibi site bana ben siteye mi bakacağım

Kartları seçme kısmında master veya visa olarak deneyin, kartlar yurtdışı alışverişe kapalı olabilir onu sorgulayın bankanızdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

Bugüne özel ÖDEME ARACI Yine yok olmuş !!!

MESAJ ATTIM : GELMEYELİM ORAYA DAĞIRITIZ BAKIN !!! DONANIMHABER.COM EKİBİNİ ALIR GELİRİM :)

Bakalım ne cevap verecekler :)

• GEARBEST'TEN KESİNLİKLE UZAK DURUN
    Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce sim kart özelliği olmayan 8 inch ve 77 dolar olan bir tablet aldım. Gearbest foto atıyor biliyorsunuz 10.2 inch falan yazmışlar. kargo numarasından bakınca istanbul gümrükte yasaklı ürün olarak gördüm aradım ulaşamadım dilekçe yazdım mail attım döndüler ve geri gönderildiğini söylediler. 4 ay oldu gearbest e yazıyorum. sormadıkları soru kalmadı yeniden adres yazarmısınız dediler yazdım. Bu seferde state Ankara değil Çankaya yazmışsınız city Ankara yazmışsınız, adresiniz yanlış bizim suçumuz yok ödeme yapamayız bulamamışlar sizi gibi aptalca şeyler yazdılar. fotoğraf gönderdim ürünün istanbul gümrükten geri döndüğünü adres teslimatı için çıkmadığını vs. kabul etmiyor ve ödeme yapmayı yada tekrar ürün göndermeyi kabul etmiyor resmen çamura yatıyorlar.
    herkesin bilgisi olsun istedim.

• t_tunccan T kullanıcısına yanıt
    Hocam anlaşıldı sen bu Gearbest baskınına bizle beraber gelmeyeceksin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Kartları seçme kısmında master veya visa olarak deneyin, kartlar yurtdışı alışverişe kapalı olabilir onu sorgulayın bankanızdan.

Master kartı visa olarak mı seçeyim, bunu mu kastediyorsunuz?
    Yoksa hangi kart ise onu seçiyorum zaten, kartlarım tamamen açık zaten saçma olan yönüde bu.

• Ciginix kullanıcısına yanıt
    daha önceden aynı kartla sorunsuz alışveriş yapmışım. yeni bir alışverişte sizin aldığınız hatayı veriyor. 7-8 kez denedim. ticket açtım. destek grubu, bankanızla görüşün bla bla diyor. sorun gearbest'in sitesinden kaynaklı fikrime göre. ama birimler arası iletişim eksikliğinden midir, sorun az sayıdaysa önemsemiyorlar mı , bilemiyorum.
  • Paypal çıktıktan sonra ödemelerde sorunlar arttı.

Kısmi ödemeli satış mı olur ?

Bir hafta oldu ödeme yapamıyorum.
    İşime geliyor, param cebimde 😉

• benim yaptığım deneme 10 gün kadar önceydi. paypal açıklama yapmadan önce yani. sitelerinde sorunlar oluyor arada. örneğin ana sitede online olsanız da ticket bölümü için ayrıca tekrar online olmanız gerekiyordu. şimdi düzelttiler.
  • merhaba gearbest ten bir sipariş verdim ,kardeşimin adını ve adresini kargo teslim adresi verdim.
    fakat kendi sanal kredi kartım ile ödeme yaptım

ticket kısmında aşağıdaki gibi bir ileti ile karşılaştım
    kendi anladığım kredi kartını doğrulamak için kimlik bilgileri ve kredi kartı bilgilerini göndermem
    ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
    teşekkür ederim

Dear Nilay,

Thank you very much for your order on gearbest. We have received your payment successfully.

Your order is now ON HOLD, we need to complete this ONE-TIME PAYMENT VERIFICATION. We need to ensure this order's safety for both of us (Buyer and seller) and confirm the payment was made or authorized by the cardholder.

To learn about this standard online anti-fraud procedure:http://www.gearbest.com/about/verify-payment.html

TO RELEASE YOUR ORDER, PLEASE KINDLY PROVIDE THE FOLLOWING DETAILS:

1- 1 color photo of your I.D or passport or driving license clearly showing : the full name, expiry date, signature and address if applicable.

You may hide the date of birth and document number for your privacy.

2- 1 color photo of the credit card used for the payment showing : cardholder's name, and the last 4 numbers.

If you have paid with a virtual credit card, please send us screenshot of your electronic bills, which shows the card number and details.

Please make sure both attachments' size do not exceed 2 MB and are readable.

We guarantee all data will not be stored and shared with any third party. Please refer to our privacy policy:http://www.gearbest.com/about/privacy-policy.html

To process the order faster, please kindly reply us within 2 business days.

Once we receive the above details, we will process your order in top priority.

We look forward to hearing from you soon.

Thank you very much for your help and understanding.

Best Regards

wujuan

gearbest Customer Service

http://www.gearbest.com/

• Gearbest e Paypal Ödemesi tekrar geri gelmiş. Ne yaptıklarını bilmiyor bunlar. Her gün başka bir uygulama.

Az sonra bir deneme siparişi vereyim bakalım olacak mı ?

• Maalesef Ödeyemedim.

• paypal türkiye kapandığı için olabilir mi?
  • Hala çözümü yok değil mi, ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtmrt008

merhaba gearbest ten bir sipariş verdim ,kardeşimin adını ve adresini kargo teslim adresi verdim.
    fakat kendi sanal kredi kartım ile ödeme yaptım

ticket kısmında aşağıdaki gibi bir ileti ile karşılaştım
    kendi anladığım kredi kartını doğrulamak için kimlik bilgileri ve kredi kartı bilgilerini göndermem
    ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
    teşekkür ederim

Dear Nilay,

Thank you very much for your order on gearbest. We have received your payment successfully.

Your order is now ON HOLD, we need to complete this ONE-TIME PAYMENT VERIFICATION. We need to ensure this order's safety for both of us (Buyer and seller) and confirm the payment was made or authorized by the cardholder.

To learn about this standard online anti-fraud procedure:http://www.gearbest.com/about/verify-payment.html

TO RELEASE YOUR ORDER, PLEASE KINDLY PROVIDE THE FOLLOWING DETAILS:

1- 1 color photo of your I.D or passport or driving license clearly showing : the full name, expiry date, signature and address if applicable.

You may hide the date of birth and document number for your privacy.

2- 1 color photo of the credit card used for the payment showing : cardholder's name, and the last 4 numbers.

If you have paid with a virtual credit card, please send us screenshot of your electronic bills, which shows the card number and details.

Please make sure both attachments' size do not exceed 2 MB and are readable.

We guarantee all data will not be stored and shared with any third party. Please refer to our privacy policy:http://www.gearbest.com/about/privacy-policy.html

To process the order faster, please kindly reply us within 2 business days.

Once we receive the above details, we will process your order in top priority.

We look forward to hearing from you soon.

Thank you very much for your help and understanding.

Best Regards

wujuan

gearbest Customer Service

http://www.gearbest.com/

üstünde resminiz olan bir kimlik pasaport yada ehliyet istemişler. Yaşını vs. açık şekilde yaz demişler sanırım. Kullandığın kartın resmini çek ama sadece son 4 hane ve kart sahibi ismi görünsün. Sanal kredi kartı ile aldıysan ekran görünsüzüde olur demiş.

Güvenlik amacı ile istemişler bilgileri sanırım birşeyden şüphe etmişler ( çalıntı kart vs. )

• Hocam dün verdiğim sipariş toplamı 50 dolar idi, 8 dolar puanım vardı kullandım 42 dolar oldu. Biletimi aldım :)

Fatura aşağıdaki gibi 20 dolar kesilmiş. Şikayetim yok daha önceki kamera siparişlerimde de aynısı olmuştu.

Daha yüksek fiyatlı ürün siparişi de vermeyi düşünüyorum, yine bu şekilde kesilirse gümrüğe takılmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 12 Haziran 2016; 11:00:03 >

• Bende alış veriş yapamıyorum 2 gündür kendi kredi kartımla olmayınca arkadaşınkiyle denedim o da olmadı. Verdiği hata aşağıdaki şekilde.
    Çözebilen var mı? Paypalin kapanmasıyla ilgili olabilir mi?

Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450)

• Ben de alışveriş yapamadım, şaka gibi. Unauthorised card hatası ile uğraş dur işin yoksa
    (Işim var ve Amazondan geçtim siparişleri 5 10 dolara bakmadan)
  • halen ödeme için paypal kullanın diyor, anlayışını sevdiğim gearbest'i!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

halen ödeme için paypal kullanın diyor, anlayışını sevdiğim gearbest'i!!!!

Sizin için yine iyi diyor Amerikada resident olduğum için sorunsuzca paypal hesabı açtım, son aşamaya kadar geldim. Bana da "Your country has no alternative payment method, please try to edit your shipping address." diyor Amerikan paypal hesabını beğenmediler herhalde. Bu vatandaşların müşteri ilgisine tepem attı, daha da sipariş vermiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.