Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
15
Favori
49.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemel gear sportun sensörü bunu desteklemiyor. Gear watch ve gear watch active stress ve spO2 ölçebilen daha gelişmiş bir sensöre sahip diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet bende bununla ilgili birşey yabancı forumda okumuştum. Arkadaş 4 lü ölçüm yaptığını söyleyince şaşırdım. Yabancı forumlar da deep sleep ölçümü yapmadığına dair bilgiler var.
    Hatta bakın bizde türkçeye kesintisiz olarak çevirilmiş kelime aslında restless tam olarak.
    Google translate de restless kelimesinin anlamı huzursuz , hareketli anlamına geliyor. Aslinda bizim kesintisiz diye gördüğümüz sure bizim gece boyunca uyanik hareketli oldugumuz anlar.
    Ben çok uzunca bir süre Kesintisiz diye yazınca bunu Deep sleep olarak değerlendirdim. Bu da cok yanlis sonuclara neden oldu.
    Maalesef bunu Turkceye bu sekilde kim cevirdi bilmiyorum.
    Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

• cchacalls kullanıcısına yanıt
    Bende kontrol ettim. Çok dikkat etmediğim için daha önce fark etmemiştim. Samsunga bildirin hocam.

• Bu konunun uzmanı sizsiniz bence hocam. Samsung a sizin bildirmeniz çok daha iyi olur değil mi 😊

Bende aynını sizin için düşünmüştüm. Ikimiz de bildirelim böylece yanlışın daha erken düzeltilmesini sağlayabiliriz.

• Nerden bildirecegimizi buradan söylersen hemen yazalım. Hatta diğer arkadaşlar da yazsın. Güncelleme ile değişir en azından.

Samsung health a girdikten sonra ayarlar》yardım 》bize ulaşın kısmında yazabiliriz.

• Tamam ben yazıyorum.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Samsung yazdım ama bulamadım. Başka nasıl bulabilirim? Link atılıyorsa atar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porazo P kullanıcısına yanıt
    apps.samsung.com
    Sağlık gösterge paneli - Galaxy Store Application
    http://apps.samsung.com/gear/appDetail.as?appId=com.samsung.watchface-health-dashboard

• Ben bayadır güncelleme yapmıyormuşum şimdi güncelleme yapınca gördüm teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu uyku kaydetmeyi ayarlayabilen, yapabilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Bir ara denemiştim yapamadım.
  • Benim saatin adaptör kablosunu kedi kopardı şarj docku ile sorun yaşatmayacak hangi adaptördür? Ta12, ta20 falan var ama bunlar 2A, saatle birlikte gelen ta60ebe model 0.7A. 2A olanları kullansam sorun yaşanır mı?

• MHEC kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, yanlış bir şey söylemek istemem

• Merhaba arkadaşlar. Özellikle son 11MB'lik güncellemeden sonra bana göre saat zirveye erişti. Bol spor yapan biri olduğum için bazen buglar oluyordu ama son güncelleme ile birlikte onlar temizlenmiş gibi.

1) 7/24 nabız özelliği daha güvenilir durumda.
    2) Pil performansı beni çok tatmin ediyor. 1 saatlik sürekli nabız açık antrenman zamanlarında %10'luk bir düşüş gözlemliyorum maksimum.
    3) Eskiden 7/24 nabız ölçüm modunda bir antrenman moduna girince nabız 10dk'dan sonra saymamaya başlıyordu. Bu sorunu sadece bir kez yaşadım. Güncelleme geleli 3 hafta oldu.
    4) GPS'i henüz test edemedim.
    5) Nabız sanki daha tepkisel gibi geldi bana. Özellikle ip atlarken. Nefes nefese kaldığımda 160'ları görüyorum ama durunca hemen azalıyor. Hiç bekleme yapmıyor.
    6) Hava durumu göstergesi (widget) çok daha iyi. Hatta Samsung Weather uygulamasına güncelleme geldi.

Benim gözlemlerim bunlar. Özellikle Gear Sport'a yapılan güncellemeler çok değerli çünkü bu ürün Samsung'un ilk TANK'ı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Merhaba arkadaşlar. Özellikle son 11MB'lik güncellemeden sonra bana göre saat zirveye erişti. Bol spor yapan biri olduğum için bazen buglar oluyordu ama son güncelleme ile birlikte onlar temizlenmiş gibi.

1) 7/24 nabız özelliği daha güvenilir durumda.
    2) Pil performansı beni çok tatmin ediyor. 1 saatlik sürekli nabız açık antrenman zamanlarında %10'luk bir düşüş gözlemliyorum maksimum.
    3) Eskiden 7/24 nabız ölçüm modunda bir antrenman moduna girince nabız 10dk'dan sonra saymamaya başlıyordu. Bu sorunu sadece bir kez yaşadım. Güncelleme geleli 3 hafta oldu.
    4) GPS'i henüz test edemedim.
    5) Nabız sanki daha tepkisel gibi geldi bana. Özellikle ip atlarken. Nefes nefese kaldığımda 160'ları görüyorum ama durunca hemen azalıyor. Hiç bekleme yapmıyor.
    6) Hava durumu göstergesi (widget) çok daha iyi. Hatta Samsung Weather uygulamasına güncelleme geldi.

Benim gözlemlerim bunlar. Özellikle Gear Sport'a yapılan güncellemeler çok değerli çünkü bu ürün Samsung'un ilk TANK'ı.
    Hocam yukardaki sorumla ilgili bir fikriniz var mıdır, sorun çıkartır mı 2A lık adaptör?

Bence saate zarar gelmemesi için 0.7A bir adaptör bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Bence saate zarar gelmemesi için 0.7A bir adaptör bulun.
    0.7 adaptör satılmıyor hocam, mecbur 1.55 liği taktım. Turuncu ışık yanmıyor adaptörde. Bi sıkıntı olmaz umarım.

(Turuncu ışık adaptörde dengesiz akım olunca yanıyor dock üzerinde.)

• quote:

Orijinalden alıntı: MHEC

Benim saatin adaptör kablosunu kedi kopardı şarj docku ile sorun yaşatmayacak hangi adaptördür? Ta12, ta20 falan var ama bunlar 2A, saatle birlikte gelen ta60ebe model 0.7A. 2A olanları kullansam sorun yaşanır mı?
    çıkış voltajı önemli olan.. anper düşük olmadıktan sonra sıkıntı çıkarmaz yüksek olması sorun olmaz. çıkış voltajı neyse taktığınızla aynı olmalı
    Ben 15W adaptörle sarj ediyorum sıkıntı çıkarmıyor

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.