Şimdi Ara

Ge62 6qf Görüntü Bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta 5 yükleme ekranında karakterler geçerken ve bazen haritayı açtığımda ekranda hareketlerin izi kalıyor kısa bir süreliğine, mesela mouse'u hareket ettirdiğim zaman ekranda arka arkaya sıralı şekilde hareket ediyor. Her zaman olmuyor ama 5 seferin 2'sinde falan oluyordur haritadaki durum. Açarken tam ekranda iken bu iz olayını yapıyor, alt+enter yapıp borderless yapınca sorunsuz bir şekilde gözüküyor. Oyun içinde bu problemi yaratmıyor. Witcher 3 oynarken de sadece harita ve envanterde yapıyor. Az önce de overwatch oynarken widowmaker ile sniper moduna geçmek için sağ tuşa basınca yaptığına denk geldim. Battlefield 4, LOL ve Dishonored oynarken bu sorunlar ile karşılaşmadım. Videolarda falan da böyle bir sorun yok. Acaba bu sorun neyden kaynaklıdır? bilgisayarı alalı daha 2 hafta bile olmadı, servise göndermeli miyim?

Az önce videoya aldım buraya atmak için ve şunları da ekleyim, xsplit gamecaster programı da oyunu açarken o şekilde yanıp söner şekilde noktalar halinde karıncalanıyor ve bu olay videoda gözükmüyor. Videoyu izliyorum ve sorun yok videoda. Ekran kartından olsaydı tahminimce videoya da yansırdı o yüzden panelden olabilir diye düşünüyorum. Ama çok bilgim yok o yüzden emin değilim sizce napmalıyım?

Edit:https://www.youtube.com/watch?v=BPiBGDqAhjg Telefondan çektiğim görüntü bu. Bu sorunhttp://i.imgur.com/AALWE18.jpg resmindeki gibi harita gibi şeyler açıkken mouse ile de oluyor. Witcher 3'de de haritada denk geldim ama ilk defa oyun içinde denk geldiğim yer olarak bu akşam overwatch oynarken nişan aldığımda ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytug001 -- 11 Haziran 2016; 0:38:15 >

• aytug001 A kullanıcısına yanıt
    Cihazda kesinlikle bir sıkıntı var normal bir durum değil bu. Son çare olarak format atmayı deneyin en güncel sürücüleri kurun baktınız yine olmuyor servise göndermelisiniz.
  • Hocam sorunu video kaydında göremiyorsan panelde bir sıkıntı var demektir. Hiç vakti kaybetmeden laptopu garantiye gönder paneli değiştirsinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.