Şimdi Ara

Ge60 0ND MAVIEKRAN HATASI? Yardım lutfen.MAVI HATA EKRAN GORUNTUSU EKLEDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi Ge60 0ND i5 aldım 5 gundur kullanıyorum , win 7 ultimate yuklu ve updatelerı tamamamı yapılı(MULTI LANGUAGE HARICI). Windows hoşgeldinizde 2 kere MAVİ EKRAN hatası aldım.Laptopn tüm driverları kutudan çıkan driver cdsinden kurulu.Araştırdığım kadarıyla başka kullanıcılardada bu hatayı alan mevcut.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı ? Donanımsal bir sorunmu ? yoksa yazılımsalmı.Oyun oynarken veya windows kullanım esnasında bir sorun yok.Bu arada WIN 7 DEKİ CRASH MAVI EKRAN KAYITLARINI TUTAN WINDOWSUN ICINDEKI MINIDUMP DOSYASI BOŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajo -- 1 Nisan 2013; 13:34:30 >

• Dostum benim arkadasimdada ayni sorun var bende konu acicaktim sen acmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zip bu programı kurun mavi ekrana sebep olan hataları bulur buraya yazın yada resim atın,bu sürücü kaynaklı olabilir sürücü dvd'sinde olanlar haricinde birde msi sitesindekileri kurun öyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zip bu programı kurun mavi ekrana sebep olan hataları bulur buraya yazın yada resim atın,bu sürücü kaynaklı olabilir sürücü dvd'sinde olanlar haricinde birde msi sitesindekileri kurun öyle deneyin

Msi in stesindeki GE 60 in driverlariyla kutunun icinden cikan dvd deki driverlar a dan z ye ayni hic guncelleme yapmamislar.Yazdigin programi kurucam arkadasim resmi uploadlarim buraya yardimci olursan sevinirim.

• quote:

http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zip bu programı kurun mavi ekrana sebep olan hataları bulur buraya yazın yada resim atın,bu sürücü kaynaklı olabilir sürücü dvd'sinde olanlar haricinde birde msi sitesindekileri kurun öyle deneyin

Tesekkurler, programi denicem sonucu aktaririm.Bios lada ilgili olabilirmi onu dusunuyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajo -- 31 Mart 2013; 17:50:09 >
  • beni dinlerseniz win 8 kurun,,, ge 60 donanımı güncel donanım olduğu için win 8 daha iyi uyum sağlayacaktır.... hem o makinenin asıl performansı win 8 ile ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalevra212

beni dinlerseniz win 8 kurun,,, ge 60 donanımı güncel donanım olduğu için win 8 daha iyi uyum sağlayacaktır.... hem o makinenin asıl performansı win 8 ile ortaya çıkıyor.

win8 dede ayni sorunu yasayan mevcut arti win7de Performansla ilgili bir sorun yok zatn gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajo -- 31 Mart 2013; 19:07:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajo

quote:

beni dinlerseniz win 8 kurun,,, ge 60 donanımı güncel donanım olduğu için win 8 daha iyi uyum sağlayacaktır.... hem o makinenin asıl performansı win 8 ile ortaya çıkıyor.

win8 dede ayni sorunu yasayan mevcut arti win7de Performansla ilgili bir sorun yok zatn gayet iyi.

win 8 daha hızlı win 7 göre,, birde güncel donanımlarla daha uyumlu çalışıyor. sizinki yazılımsal da olabilir,,, bende ge60 almayı düşünüyorum,, servise bildirdiniz mi sorunu bununla ilgili bi çözümleri var mı ???
  • quote:

quote:

quote:

win 8 daha hızlı win 7 göre,, birde güncel donanımlarla daha uyumlu çalışıyor. sizinki yazılımsal da olabilir,,, bende ge60 almayı düşünüyorum,, servise bildirdiniz mi sorunu bununla ilgili bi çözümleri var mı ???

Henuz bildrmedim, daha doğrusu numarasi yok.Onlarin bu konuya yardimci olcaklarini hic dusunmuyorum muhtemelen sallarlar.Koskoca msi ge60 i cikariyor cikardigi gunden beri DAHA SURUCULERİNİ guncellemiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Henuz bildrmedim, daha doğrusu numarasi yok.Onlarin bu konuya yardimci olcaklarini hic dusunmuyorum muhtemelen sallarlar.Koskoca msi ge60 i cikariyor cikardigi gunden beri DAHA SURUCULERİNİ guncellemiyor.

bu sorunu herkes mi yaşıyor kardeş,, bende almayı düşünüyorum bu laptobu,, çözümü yok mu ?? yada onun dışında laptop nasıl çok mu kötüü ???

• Herkez değil ama ge60 kullaniclari adli konunun altinda bir kisi daha yazmis . yurt disi forumlarindada mevcut.Bu sorunun haricinde gayet memnunum hic bir problemi yok canavar gibi calisiyor cihaz.ama henu bu olaya bir fix bulamadim.

• quote:

Programı açtım ama herhangı bır hata gozukmuyor ? minidump dosyasıda boş :s verılen hatalar baska nereye kaydedılebılır anlaladım:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: crinix16

http://forum.donanimhaber.com/m_65934760/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65934760

Bellek taraması yaptım her hangi bir hata bulumadı, artı ben oyundayken veya wındows kullanım esnasında mavı ekran hıc almadım sadece wındows baslarken cıkıyor bazen ve yenıden baslıyor her wındows basladıgında yapmıyor :(
  • ramlerde sıkıntı var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rescate

ramlerde sıkıntı var sanırım

ram taraması gerceklestırdım bı program yok.
  • quote:

quote:

Hata bulunmadıysa Windows dosyalarında başlangıç anlık hata veriyor olabilir,işletim sisteminden de kaynaklanır.Birde şu var başlat çalıştır'a msconfig yaz açılan pencerede başlatma bölümünde program listesinde olan bütün programların tikini kaldır yeniden başlat buna başlangıçta ki bir programda sebeb olabilir.
  • Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hata bulunmadıysa Windows dosyalarında başlangıç anlık hata veriyor olabilir,işletim sisteminden de kaynaklanır.Birde şu var başlat çalıştır'a msconfig yaz açılan pencerede başlatma bölümünde program listesinde olan bütün programların tikini kaldır yeniden başlat buna başlangıçta ki bir programda sebeb olabilir.

Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ge60 0ND MAVIEKRAN HATASI? Yardım lutfen.MAVI HATA EKRAN GORUNTUSU EKLEDIM

bu hatayida aldim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.