Şimdi Ara

ge 60 yeni bios yükleyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.msi.com/product/nb/GE60-0NC.html#/?div=BIOS

http://www.msi.com/product/nb/GE60-0NC.html#/?div=Firmware

gösterdikleri yöntemle denedim olmadı. ge70 224 bios içeriği farklı. sonunda flash diski flopy olarak gösterip açtım ama boot edecek dosyalar tam çalışmıyor. seçenekler çıkmıyor.. aynı işlemler firmware içinde geçerli. EC ( gömülü Fonksiyon kontroller ) güncellemesi yaptım fn tuşları sapıttı geri yükleme için dos başlangıç yöntemleri işe yarmıyor. ( s bar yükleyince fn tuşu sorunları nispeten dert olmaktan çıkıyor )

bios gibi bir güncellemeyi bu kadar plansız yapmaları akıl alır değil.
    Diğer yanda wireless güncellemesi sayesinde bağlantı kopmaları bitti. artık stabil çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnaci99 -- 10 Aralık 2012; 19:01:48 >

• * ek .. yukarıda Firmware update sonrası pili çıkarıp bekleme aşamasını atladığım için sorun çıkmış yeniden yaptım fn tuşları sorunsuz çalışıyor..

sıra bios update işleminde..

Site ismne bakıp gelmiştim ama buraya donanımcılar uğramıyor galiba..)
    Konu başlıklarına baktım donanım problemi sorularını okuyanla yanıtlayanlar arasında çok büyük fark var. Ama akıl verme sohbetleri maaşallah dedikodu merkezi gibi. herkes konuşuyor..))
  • kardes aynı cihazdan da bende var, biosu nasıl güncelleyebilirim, ne faydası olur bilgisayara?

modelim bu ; MSI GE60 213 XTR
  • basitçe bakarsak bios bilgisayrınızdaki donanımların iletişimlerini sağlayan anakarta sabit bir giriş kapısıdır. sisteme ait tüm sürücüleri içermez donanımların doğru iletişim kurmalarını sağlar. çok sık olmasada belli aralıklarla güncellenip işletim sistemlerinin sürücüleri için doğru ortam hazırlar.. Nasıl yapılması gerektiğini dosyayı indirdiğiniz yerde anlatırlar. HER MODELİN AYRI OLABİLİYOR.. dikkat edin. Örneğin bende ge60 var basit bir uygulama anlatmışlar ama anlattıkları yöntemle yapamadım. Açıklama sayfasındaki bilgiler benim bilgisayarla uyuşmuyor.

Yeni nesil bilgisayarlarda genellikle windows üstünden basit bir işlemle yapılır hale geldi. ama msi nedense tarih öncesinden kalma bir yöntemi seçmiş. ) buna birde kurulan işletim sistemi karmaşası bulaştı.
    widows 8 li ayrı windondos 7 li ayrı. windows 7 olup 8 yükseltilenler ayrı..üstelik msi firması neredeyse alfabenin tüm harflerini kullanarak yeni laptoplar üretmeye başladı bir standardı yok. iyi donanımlar kullanıyor ve çok satıyorlar, kasa vs gibi malzemeden eksiltip fiyat düşürdüler devamlı yeni model üretiyor.. kısacası msi bu aralar karman çorman olmuş halde. Aciliyeti olan bir işlem olsa sitesinden uyarır ileri düzey kullanıcı değilseniz msi sakinleşip durulana kadar beklemek lazım derim.

yakın zamanda daha az karmaşık ve düzgün çalışanları çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnaci99 -- 12 Aralık 2012; 20:24:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mnaci99

basitçe bakarsak bios bilgisayrınızdaki donanımların iletişimlerini sağlayan anakarta sabit bir giriş kapısıdır. sisteme ait tüm sürücüleri içermez donanımların doğru iletişim kurmalarını sağlar. çok sık olmasada belli aralıklarla güncellenip işletim sistemlerinin sürücüleri için doğru ortam hazırlar.. Nasıl yapılması gerektiğini dosyayı indirdiğiniz yerde anlatırlar. HER MODELİN AYRI OLABİLİYOR.. dikkat edin. Örneğin bende ge60 var basit bir uygulama anlatmışlar ama anlattıkları yöntemle yapamadım. Açıklama sayfasındaki bilgiler benim bilgisayarla uyuşmuyor.

Yeni nesil bilgisayarlarda genellikle windows üstünden basit bir işlemle yapılır hale geldi. ama msi nedense tarih öncesinden kalma bir yöntemi seçmiş. ) buna birde kurulan işletim sistemi karmaşası bulaştı.
    widows 8 li ayrı windondos 7 li ayrı. windows 7 olup 8 yükseltilenler ayrı..üstelik msi firması neredeyse alfabenin tüm harflerini kullanarak yeni laptoplar üretmeye başladı bir standardı yok. iyi donanımlar kullanıyor ve çok satıyorlar, kasa vs gibi malzemeden eksiltip fiyat düşürdüler devamlı yeni model üretiyor.. kısacası msi bu aralar karman çorman olmuş halde. Aciliyeti olan bir işlem olsa sitesinden uyarır ileri düzey kullanıcı değilseniz msi sakinleşip durulana kadar beklemek lazım derim.

yakın zamanda daha az karmaşık ve düzgün çalışanları çıkacaktır.

o zaman beklemedeyiz kardes .s bios güncellemesinde bi hata olursa anakart iflas ediyormus diye biliyorum

• tam olarak iflas etmez. işi iyi bilen abiler var onlar kurtarıyorlar ama servisti bakımdı derken adamı pişman eder. Çünkü msi kontrollü yüklemeyi tercih etmemiş. kendi yazdığı yazıılıımları kullanmayın diyebiliyor. Daha doğrusu iletişim zayıf. Amerika forumunda custom bios bile var. yani dükkanın kapısı açık..

imzandaki trabzonu görünce aklıma geldi. Bu bios yukarki evde yalnız oturan babaanne gibidir. kim ne derse desin asıl onun dediği olur.. ) babanneye yanlış yapmamak lazım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnaci99

tam olarak iflas etmez. işi iyi bilen abiler var onlar kurtarıyorlar ama servisti bakımdı derken adamı pişman eder. Çünkü msi kontrollü yüklemeyi tercih etmemiş. kendi yazdığı yazıılıımları kullanmayın diyebiliyor. Daha doğrusu iletişim zayıf. Amerika forumunda custom bios bile var. yani dükkanın kapısı açık..

imzandaki trabzonu görünce aklıma geldi. Bu bios yukarki evde yalnız oturan babaanne gibidir. kim ne derse desin asıl onun dediği olur.. ) babanneye yanlış yapmamak lazım.)

reise yanlış olmaz kardesim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.