vista teması hakikaten çok şık durdu en önemlisi de gdesk telefonda herhangi bir yavaşlatma yapmıyor..
Tesekkurler dostum, SPB Mobile Shell kullaniyorum fakat buradaki bazi temalar hosuma gitti. GDesk'e hic alisamamistim ama yinede denicem. Temalarin gorunumu cok hos duruyor. Emegine saglik ayrica.
biz bu proğrama hep girmek zorundamıyız yoksa temayı kurup ayarladıktan sonra proğramı kapatıp ayarladığımız şekilde kullana bilirmiyiz ana ekranı onu anlamadım
5530 a pek iyi gitmiyor
msjım dursun yrn yukler denerım
Arkadaşlar bu gdesk pil düşmanımıdır??Kullanan arkadaşlar pile etkisi var mı?Kurduktan sonra pil daha çabuk bitiyor veya farketmiyor diyebilirmisiniz??
mesajım bulunsun
Eline sağlık dostum bunda sadece gdesk i yüklesek ve temaları yüklesek olur mu ? diğer verdiğin programları yüklemesem ??
Samsung un temasını yükledim fakat tema kayıyor Ne yapmam gerekir ?
Ellerine sağlık kardeşim, güzel çalışma olmuş... Denemelere bende başlıyorum
kesinlikle vista yı kurun çok güzel.ayrıca kayma için ayarlardan full screen yapın.
ya kafayı yicem :S. Programı 2 kere sildim yükledim. Ama gene temalar çalışmadı. O video var ordaki ayarlayı yaptım. Sonra düzenleden dizayn yükle diyorum. Seçiyorum temayı tema gelmiyo. Gene bombos mavi ekran kalıyo. Neden böyle oluyo yardımcı olur musunuz lütfen ???
her temada mı aynısını yapıyor.
tamam ya hallettim yinede teşekkür ederim :)
arkadaşım cidden çok saol. telefon şenlenecek biraz.
Güzel paylaşım. Teşekkürler.
Dosyaları indirdim, telefona yükledim ancak kurulumunu yapmadım.
Zira; okuduğum kadarıyla standart olmuyormuş. Fabrikasyon ana ekrana geri dönüşler yaşanıyormuş. Bu sorun hala devam ediyor mu? Ediyorsa hiç kurmayacağım.
ama ekrana dönüşte sorun yok.daha doğrusu ayarlardan ama ekran olarak kullan diyorum iş bitiyor.Ama hafif denilen program 30mb ram yiyor.bide operayı açarsan 2dk gezemeden tel kitleniyor.Ben sildim.Ama program çok güzel win7 ile birlikte.
beyler ben kurdum herseyı guzelce htc desk temasını secdım kendıme. ama sadece masaustunde bu tema oluyor. yanı menu tusuna basdıgımda orjnal nokıa nın kendı menusu gelıyor :S:S:S::S
Arkadaşlar ben 2007 ekimden bu yana kullanıyorum. Makinayı kasma falan hiçbir şekilde söz konusu değil. Bu programı aynen windows gibi düşünün karıştıra karıştıra çözeceksiniz. Yapamıyacağınınız hiçbir şey yok bunu bilin. Ben geçenlerde telefonumun yazılımını güncelledim. Ama Gdesk i kurana kadar geçen zaman içerisinde resmen of oldum. Telefonun kendi menüsünü unutmuşum. Gdesk i ten o kadar çok yararlanıyormuşum ki meğer. Bir kez daha anladım. G desk i kurunca rahatladım. Uiq3 lü işletim sistemli telefonu olan herkes mutlaka kullanmalı.