Şimdi Ara

GDesk v0.33g Signed (Son Sürüm) Nokia OS9.4 (s60v5) [5800 / N97] Apps (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
46.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gdeski yukleyip kaldirdim simdi ana ekrandaki rehber ve numaralar tusuna basinca acilmiyor yesil tusa basip son arananlar cikardi eskiden cikmiyor nasil duzeltirim bilen varmi?????
  • yazilimsal sorunlar konusunda cozumu yazdim dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 24 Aralık 2009; 23:26:09 >
  • arkadaşlar harika bir pro çok teşekkürler...
    3 sorum olucak

1) o şeffaf kutulardan nasıl ekliyebiliyoruz
    2) hava tahmin raporu nasıl alınabiiyor
    3) numara çevirmek için tuş takımını açma uygulamasının adı ne bulamadım

şimdiden tşk
  • bakieryigit

arkadaşdaki gibi l-kısa yollar gitti ayar yaparken kaldır kur yapacağım
  • arkadaşım gdesk i paylaştığın için teşekkürler. bir sorum olacak. şimdi ben gdeski çalıştırdım vista temasını seçtim ayarlamaları yaptım. bunu artık telefonun ev ekranı olarak kullanmam için ne yapmam gerek? ben gdesk ten çıkınca geri eski ev ekranına geçiyor yani gdesk ten bi ev ekranı ayarladığımda gdeski kapattığımdada çalışması için ne yapmam gerekiyor
  • süper bişiymiş kurcaladıkça daha fazla seviyo insan..bayağı ayar yaptım..telefonum çok kişisel oldu şuan.....yeni ikon bulsam onları da yükleyip fonksiyon tuşu olarak ekrana atıcam.....tüm ikonlar yüzüyolar şuan
  • arkadaşlar bişiy buldum....bu gdesk uygulamasının sürekli telefonun kendi homescrren arayüzüne dönmesinden muzdaribiz ya...; bu taskman denilen dosyalar işde bunu önleyen dosyalar sanırsam.....task manager(görev yöneticisi) dosyaları yani....başlangıçta autorun sağladıkları için uygulamayı yerinde tutuyolar ama nette ne kadar taskman baktıysam gdesk ile ilşkili hepsinin sertifika süresi ya bitmiş oluyor yada telefona o yada bu sebeple yüklenemiyor bu neden acaba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih78 -- 2 Ocak 2010; 19:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

ya arkadaşlar bir sorunum var.HTC hero temasını yükledim ama ana sayfadaki hava durumunu kendi şehrim olarak nasıl ayarlayacağım bilemedim nasıl yapıldığını bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

Aynen?
  • Tamam sorunu hallettim tüm dosyaları yükledim fakat her açılışta Gdesk e girmemiz mi lazım? Ayrıca menüye gidip menüden çıkınca normal ev ekranına geri dönüyor. İki saat bide Gdeske mi giricez? Ne anlamı kaldı ki
  • Beyler benim birkaç sorum olacak:

1. Uygulamayı sorunsuz bir biçimde yükledim; ama temaları yükleyince "N97 A clock" ve "N97 D Clock" temaları yüklendi ama buradaki ile alakasız oldu. "N97 A Clock and Weather" temasını ise yükleyince boş mavi bir ekran geldi. Ben birgisayara bağlayıp Ovi Suite ile değil de direk hafıza kartına atıp telefondan yükleyerek arşivi de telefondaki WinRar'dan çıkararak kurdum, sorun olur mu?

2. Bu uygulamada kendim masaüstü tasarlayınca nasıl masaüstüne numara çevirme butonu eklerim?

3. Bu uygulama sadece masaüstünü mü değiştiriyor yoksa menüleri de etkiliyor mu? Eğer öyle ise menüleri etkilemesini nasıl sağlayabiliriz?

4. Kendi yaptığım masaüstülerde şarj miktarı ve telefonun çekim gücü gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim.

5. Dailymotion'daki videoyu açamadım acaba youtube linki var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.A.B.9

Beyler benim birkaç sorum olacak:

1. Uygulamayı sorunsuz bir biçimde yükledim; ama temaları yükleyince "N97 A clock" ve "N97 D Clock" temaları yüklendi ama buradaki ile alakasız oldu. "N97 A Clock and Weather" temasını ise yükleyince boş mavi bir ekran geldi. Ben birgisayara bağlayıp Ovi Suite ile değil de direk hafıza kartına atıp telefondan yükleyerek arşivi de telefondaki WinRar'dan çıkararak kurdum, sorun olur mu?

2. Bu uygulamada kendim masaüstü tasarlayınca nasıl masaüstüne numara çevirme butonu eklerim?

3. Bu uygulama sadece masaüstünü mü değiştiriyor yoksa menüleri de etkiliyor mu? Eğer öyle ise menüleri etkilemesini nasıl sağlayabiliriz?

4. Kendi yaptığım masaüstülerde şarj miktarı ve telefonun çekim gücü gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Yukarı. Sabırsız davranmak istemiyorum ama fazla vaktim yok.

• quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Yukarı. Sabırsız davranmak istemiyorum ama fazla vaktim yok.

Aynı sorunları ben de çekiyorum.

• quote:

Şimdiden teşekkürler.

1- bu konuda kesin bişey söyleyemeceğim fakat tema dosyasını pc'de çıkarıp hafıza kartına yeniden atmanı öneririm
    2- Numara çevirme butonu malesef yok, onun yerine orjinal ana ekrana dönen "Run Main" butonu ekleyebilirsin (Design-add other-run main)
    3- Sadece masaüstü
    4- Design-add other-Gdesk info 'dan ekledikten sonra type'tan battery ya da signal'i seçeceksin
    5- bilmiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hKmT_dRn

quote:

Şimdiden teşekkürler.

1- bu konuda kesin bişey söyleyemeceğim fakat tema dosyasını pc'de çıkarıp hafıza kartına yeniden atmanı öneririm
    2- Numara çevirme butonu malesef yok, onun yerine orjinal ana ekrana dönen "Run Main" butonu ekleyebilirsin (Design-add other-run main)
    3- Sadece masaüstü
    4- Design-add other-Gdesk info 'dan ekledikten sonra type'tan battery ya da signal'i seçeceksin
    5- bilmiyorum :D

Teşekkürler.

• kurduktan sonra beğenmezsem kaldırınca bütün ayarlar orjinal haline geliyor mu
  • http://www.youtube.com/watch?v=X4WAMMyp1hE

bu videodaki temayı bulabileceğim bir tema sitesi vs var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 15 Ocak 2010; 23:31:44 >
  • Dostum teşekkür ederim iyi bir paylaşım ama bir sorun var simgeleri vs. dizdim ayarladım gece yattım sabah bi kalktım bütün hepsi kaybolmuş sanırım kaydetmek gibi bi imkan yok olsaydı güzel olurdu masaüstüne kısayolunu ekledim gdeskin ama kapandıktan sonra kayboluyor malesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

http://www.youtube.com/watch?v=X4WAMMyp1hE

bu videodaki temayı bulabileceğim bir tema sitesi vs var mı

http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/mpage_6/key_/tm.htm

bu sayfada var aradığınız sanırımm

• quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Dostum teşekkür ederim iyi bir paylaşım ama bir sorun var simgeleri vs. dizdim ayarladım gece yattım sabah bi kalktım bütün hepsi kaybolmuş sanırım kaydetmek gibi bi imkan yok olsaydı güzel olurdu masaüstüne kısayolunu ekledim gdeskin ama kapandıktan sonra kayboluyor malesef :(

Gdesk'i kapattıktan sonra hazırladığınız tema kaybolmaz, bi hata olmuştur
    Masaüstünüzü hazırladıktan sonra menüden design deyip save design'a tıklayıp istediğiniz yere dizaynınızı kaydedebilirsiniz .gdd olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKmT_dRn

quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Dostum teşekkür ederim iyi bir paylaşım ama bir sorun var simgeleri vs. dizdim ayarladım gece yattım sabah bi kalktım bütün hepsi kaybolmuş sanırım kaydetmek gibi bi imkan yok olsaydı güzel olurdu masaüstüne kısayolunu ekledim gdeskin ama kapandıktan sonra kayboluyor malesef :(

Gdesk'i kapattıktan sonra hazırladığınız tema kaybolmaz, bi hata olmuştur
    Masaüstünüzü hazırladıktan sonra menüden design deyip save design'a tıklayıp istediğiniz yere dizaynınızı kaydedebilirsiniz .gdd olarak.

export temasını dizdim vs. sonra kaydettim dediğin gibi export1 die kayıt etti aynı klasörün içine ama sabah kalktığımda program kapanmıştı bi açtım programı tema ilk haline dönmüş 1 saatten fazla uğraşmıştım yaw en iisi kendi teması boşvercem prog vs. kullanmayı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.